Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Piše se da je neka starija grupa igrača nezadovoljna zbog toga što omladinci imaju veću minutažu od njih. Vjerovatno se tu stvorio sukob između dvije grupe.

Sinoc Abraham i Azpi se oglasili na twiteru, kazu da nista nije tacno sto se o Rudigeru pisalo.

Stoji da nije dobar igrac, ali nisam povjerovao da je sabotirao trenera, da je pravio probleme u ekipi i slicno. Prvi Lampard to nebi dozvolio, nema sanse.

Nadam se da ce Zouma igrati umjesto Rudigera kod Tuchela, ali ako i ne bude tako, onda nek nam bude sto bolji, sa sto manje gresaka.

@penzioner dobrodosao na forum, pisi sto vise. 😉
Realno, njih dvojica bi napisali sta god treba ako uprava tako kaze Mozda saznamo za nekih 10-20 godina sta se tu zaista desavalo, kad se penzionisu.
Lamparda je otjerala loša igra i kao posljedica toga, loši rezultati. Ne treba tražiti nekakve druge krivce
HAJDE MOLIM TE BUDI MALOUMAN KAO NIKADA DO SADA, DAJ NAM VRHUNAC MALOUMNIZMA, PADAJ NA GUZICU, LOMI SAM SEBI NOGE KAD SI SA LOPTOM U POSJEDU, BUDI UVIJEK OUT OF POSITION I STOJI 5 METARA OD IGRAČA KOJEG ČUVAŠ.

CISTO DA ODMA MENADZER DOBIJE UVID U TO KOLIKA SI PANJINA I KOLIKO SI MALOUMAN DA ODMAH ZNA SA CIME IMA POSLA

HAJDE MOLIM TE BUDI MALOUMAN KAO NIKADA DO SADA, DAJ NAM VRHUNAC MALOUMNIZMA, PADAJ NA GUZICU, LOMI SAM SEBI NOGE KAD SI SA LOPTOM U POSJEDU, BUDI UVIJEK OUT OF POSITION I STOJI 5 METARA OD IGRAČA KOJEG ČUVAŠ.

CISTO DA ODMA MENADZER DOBIJE UVID U TO KOLIKA SI PANJINA I KOLIKO SI MALOUMAN DA ODMAH ZNA SA CIME IMA POSLA

Sad ce ko za inat da igra ko Serhio Ramos

Trebalo bi iskortit trenutnu situaciju u Liverpool-u i uvaliti im ovoga (može i/ili Christensena)

Mogu obojica komotno

Jedini frajer koji po meni ne može dobiti dobru ocjenu jučer. Toliko nekakvih izleta bespotrebnih, onih njegovih dugih uzaludnih, baš baš mrzak dečko

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.