Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ova botina opet najgori. Treba mu na zagrijavanju dati 10 lopti da nabije duge da se ispuca i reći mu to kad uradiš na tekmi letiš vani. Ili kad on uzme fol nekakav kreator pa nešto krene naprijed. Totalna taraba od frajera i persone, baš mi ga je muka gledati.. i ugovor mu ističe naredno ljeto, ovo ga prodati dok još išta vrijedi i tjeraj belaj

Ceka ga kurac veliki od Drogbe.
Nece ovaj ici na klupu, jebeni Nijemac ce se ustaliti. Koji debil od igraca
Ovo je vjerovatno najgluplji igrac lige

HAJDE MOLIM TE BUDI MALOUMAN KAO NIKADA DO SADA, DAJ NAM VRHUNAC MALOUMNIZMA, PADAJ NA GUZICU, LOMI SAM SEBI NOGE KAD SI SA LOPTOM U POSJEDU, BUDI UVIJEK OUT OF POSITION I STOJI 5 METARA OD IGRAČA KOJEG ČUVAŠ.

CISTO DA ODMA MENADZER DOBIJE UVID U TO KOLIKA SI PANJINA I KOLIKO SI MALOUMAN DA ODMAH ZNA SA CIME IMA POSLA

BRAVO MAJKU TI JEBEM U PIČKU GLUPU

JA NE ZNAM KOLIKO MALUMAN MORAŠ BITI DA POSTIGNEŠ ONAKAV AUTOGOL A DA SI PRI TOME IGRAČ OVAKVE EKIPE

Pa sta je Mendy kriv ovdje? Rudiger je mogao ispucati loptu u korner, u aut, zagraditi se da Mendy pokupi loptu, medjutim Rudiger je bas odradio ono najgore. Imao je vremena na pretek, prvo je ceko, pa onda nije znao sta ce i na kraju zabi sam sebi gol. Debil.

Al mora si priznati i golman Mendi parira po glupoci. Samo ima srece da je golman

Nije ovde Mendy ništa kriv, jednostavno ovo je preblizu bilo da bi uopšte pomislio da vratiš loptu golmanu, dakle to prva stvar. Druga stvar kad vraćaš loptu golmanu po nekom pravilu pogledaš gdje je i ne vraćaš je u okvir gola jebem joj mater ALI pogotovo u ovakvim situacijama pod pritiskom POGLEDAŠ gdje je i NE DODAJEŠ u okvir gola...

Ovaj gol je bukvalno sramota, za Sunday League da se ljudi smiju malo, nikakve veze tu Mendy nema

Ovo se desava kad ti golman nije odlucan hocel izici i pokupiti sam loptu ili ce cekati povratnu. X puta se ovo dogodi u fudbalu, znam i sam kad igram roknem je prvo u aut i onda jebem tetku golmanu. Al Ridiger je specijalac svakako, samo se ne slazem da Mendi nista skrivio nije.

Ma jebem li mu mamicu više, ja da sam na Zouminom mjestu, prva sljedeća gdje tekma gdje ovaj papak počne a ja ostanem na klupi, automatski bih zatražio transfer. Odmah!!!

Ne može Mendy da bude puno kriv za ovo. Možda da je bio glasniji, da mu je stavio do znanja gde je. Idiotizam igrača, ništa više. Pun peterac, a ti uvaljuješ golmanu loptu u noge. I da nije otišla u gol već u golmana, bila bi frka! Ova lopta ide u 15. red tribina. Jbga. 

• 2 sedmice kasnije...
Toni Rudiger:

“If I was so anti-Lampard, why would I have been on the pitch under him in his last games? It doesn’t make sense. Frank Lampard is very well respected in the club and by the fans.”

Gledao sam neki dan neki intervju sa njim i pitaju ga na čiji bi koncert volio otići (nešto u tom fazonu)? I lik odgovara Travis Scott. Definitivno je lik glup i van fudbalskog terena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.