24. septembar 2020.6 god. comment_302951 De se samo zamislite sad u njegovoj situaciji. Lik se garant trudio da ubjedi Wernera i Havertza da dodju u Chelsea, hvalio klub ovako onako... a sad ga taj isti klub prodaje. Prejako :D Prijavi
24. septembar 2020.6 god. comment_302953 Neki levati se nekad ne iskupe klubu za njihov neuspjeh, ovaj barem jeste, sad smo kvit. Još koju paru uzet da budemo i plusu. Prijavi
25. septembar 2020.6 god. comment_302956 De se samo zamislite sad u njegovoj situaciji. Lik se garant trudio da ubjedi Wernera i Havertza da dodju u Chelsea, hvalio klub ovako onako... a sad ga taj isti klub prodaje. Prejako :D Glup je on, nije on to skonto Prijavi
25. septembar 2020.6 god. comment_302957 jučer sam bio u zoološkom sa curom..u jednom trenu došli do nojeva...kad potrči onaj jedan...ma isti Rudiger, samo da je loptu bilo baciti ispred njega pa da zavrne onu svoju super preciznu mekanu dijagonalu reko sam joj ovaj se zove Antonio, samo nigdje nisu napisali Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304047 Navodno ima zainteresovanih za ovu ojebinu, nadam se da bi se neko do kraja dana i mogao zajebati, samo da ne budu neke kurčeve posudbe Prijavi
5. oktobar 2020.6 god. comment_304052 Bila su imena, Milan, Roma, Spursi, West Ham. Navodno je odbio sam WH odmah u startu, te je želio transfer u Tottenham ali očigledno ništa od toga. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304942 Navodno, Frank i on imali konstruktivan razgovor gdje mu je Lampard obećao priliku da se još jednom pokuša dokazat.U srijedu protiv Krasnodara autogol ili penal ili oboje hahah. Završit će Lamps na crnoj listi kod navijača. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304943 Nemoj zezat da ce ga opet uvrstit u ekipu? Lampard puko totalno, majke mi. Prijavi
26. oktobar 2020.5 god. comment_304947 Uklonio ga iz ekipe zbog katastrofalnih partija i onda samo nakon jednog razgovora će ga kao vratit. Doduse to je sigurno istina, jer u Subotu je bio na klupi ispred Christensena i Tomorija. Znaci zaboravlja se sva katastrofa sto je radio evo godinu dana, samo nakon jednog razgovora. Sad ce Tomori 5. izbor biti za stopera, ma nek se goni Lampard u pm. Sramota sta radi, kao da je u Bosni licencu stekao pa sve neki lopovluci. Picka im materina Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304950 Jbg, mora mu dati sansu zbog njemaca. Lik je katastrofa, odigrat ce solidno protiv ekipe koja mu je u rangu i valja ga gledati onda kako se blamira u PLu. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304951 Kad odigra dobro protiv Krasonodara i onda uleti u PLu i zasere boga oca. Jebali Lampardu konstruktivno mater i on i Christensen Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304954 Secam se vremena kad se jedva cekao njegov povratak u tim jer je on nas najbolji stoper... Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304955 Mislim da ga je jedini Wisey pljuvao od samog početka, neda mi se vraćati unazad, ali njega se sjećam i svaka čast prepoznao je odmah da je karina od igraca. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304958 Mislim da ga je jedini Wisey pljuvao od samog početka, neda mi se vraćati unazad, ali njega se sjećam i svaka čast prepoznao je odmah da je karina od igraca. Vajz i Dijabola. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304965 Budimo realni da je u svom tom maslu gdje je Rudiger izgledao kao amater imao uticaj i Lampard jer tad niko živ u odbrani nije imao pojma, svi su izgledali kao amateri i iz utakmice u utakmicu se mijenjali ko će veće sranje napraviti. Rudiger izvukao najdeblji kraj jer je generalno najgori bio kad sve saberemo i oduzmemo, ali što da ne, možda ispadne i dobro. Tu mi je žao Tomorija jedino. Lampard je sad krenuo da igra na 0, pa možda bude odgovaralo da ispred odbrane imamo štit od 5 igrača. Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304966 Onda šteta što je Sarr otišao na posudbu, dobro bi došao u formaciji 7-2-1 Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304976 Mozda sam lud ali mislim da ce ovaj neandertalac profitirati uz Silvu tj ocekujem njegove dobre partije Prijavi
27. oktobar 2020.5 god. comment_304977 Moguce je sve. A pljuvao sam ja i Rudigera i onog debila Manolasa. Nevjerovatno losi stoperi. Prijavi
28. oktobar 2020.5 god. comment_304985 Mozda sam lud ali mislim da ce ovaj neandertalac profitirati uz Silvu tj ocekujem njegove dobre partijejedino ako bude igrao za u23 Prijavi
28. oktobar 2020.5 god. comment_304992 Jbt ja sam zaboravio da ovaj ima 27 godina, čovjek je mlada nada ovog tima :D Prijavi
28. oktobar 2020.5 god. comment_305021 Samo se kod Lamparda ovakvo smeće moze vratiti u prvih 11 prije Tomoria Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.