Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Rudiger (2017-2022, 203 nastupa)

Istaknuti odgovori

De se samo zamislite sad u njegovoj situaciji. Lik se garant trudio da ubjedi Wernera i Havertza da dodju u Chelsea, hvalio klub ovako onako... a sad ga taj isti klub prodaje. Prejako :D
  • Odgovori 669
  • Pregledi 40,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Neki levati se nekad ne iskupe klubu  za njihov neuspjeh, ovaj barem jeste, sad smo kvit. Još koju paru uzet da budemo i plusu. 

jučer sam bio u zoološkom sa curom..u jednom trenu došli do nojeva...kad potrči onaj jedan...ma isti Rudiger, samo da je loptu bilo baciti ispred njega pa da zavrne onu svoju super preciznu mekanu dijagonalu 

reko sam joj ovaj se zove Antonio, samo nigdje nisu napisali

• 2 sedmice kasnije...

Bila su imena, Milan, Roma, Spursi, West Ham. Navodno je odbio sam WH odmah u startu, te je želio transfer u Tottenham ali očigledno ništa od toga.

• 3 sedmice kasnije...
Navodno, Frank i on imali konstruktivan razgovor gdje mu je Lampard obećao priliku da se još jednom pokuša dokazat.U srijedu protiv Krasnodara autogol ili penal ili oboje hahah.

Završit će Lamps na crnoj listi kod navijača.
Uklonio ga iz ekipe zbog katastrofalnih partija i onda samo nakon jednog razgovora će ga kao vratit. Doduse to je sigurno istina, jer u Subotu je bio na klupi ispred Christensena i Tomorija.

Znaci zaboravlja se sva katastrofa sto je radio evo godinu dana, samo nakon jednog razgovora.

Sad ce Tomori 5. izbor biti za stopera, ma nek se goni Lampard u pm. Sramota sta radi, kao da je u Bosni licencu stekao pa sve neki lopovluci. Picka im materina
Mislim da ga je jedini Wisey pljuvao od samog početka, neda mi se vraćati unazad, ali njega se sjećam i svaka čast prepoznao je odmah da je karina od igraca.

Mislim da ga je jedini Wisey pljuvao od samog početka, neda mi se vraćati unazad, ali njega se sjećam i svaka čast prepoznao je odmah da je karina od igraca.

Vajz i Dijabola.

Budimo realni da je u svom tom maslu gdje je Rudiger izgledao kao amater imao uticaj i Lampard jer tad niko živ u odbrani nije imao pojma, svi su izgledali kao amateri i iz utakmice u utakmicu se mijenjali ko će veće sranje napraviti.

Rudiger izvukao najdeblji kraj jer je generalno najgori bio kad sve saberemo i oduzmemo, ali što da ne, možda ispadne i dobro. Tu mi je žao Tomorija jedino.

Lampard je sad krenuo da igra na 0, pa možda bude odgovaralo da ispred odbrane imamo štit od 5 igrača.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.