Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Meni ovaj covek nije neki igrac uposte nisam ljubitelj Kejihal, nekao mi je uvek nesiguran pod pritiskom...

Meni ovaj covek nije neki igrac uposte nisam ljubitelj Kejihal, nekao mi je uvek nesiguran pod pritiskom...

a predpostavljam da svršavaš na smallinga

a predpostavljam da svršavaš na smallinga

Decko jel si debil,ne gotivim coveka nije mi neki igrac i sta je problem...

problem je u tom što si jednostavno glup

Decko znas koliko mene zanima sto misli neki mediokritet poput tebe...

Slazem se sa tobom u potpunosti. I meni ovaj Kejihal skroz nesiguran, a i onaj Zula isto skroz slab igrac bio, a tek onaj Mukelele sto je bio ocajan igrac to su prikaze.
Covjece koji si ti sebi kralj.
Kejhil jedan od najboljih odbrambenih igraca u ligi, ali tebi nesiguran. Najbolji stoper lige u prosloj sezoni, a i u ovoj jedan od najboljih tebi nesiguran.

Bolje se ti vrati i navijaj za Barcelonu, ili nemoj vise trolati.

Jest' najbolji, ali nakon JTa.

Ove sezone je JT bolji definitivno, ali je Kejhil prosle sezone bio najbolji stoper lige sto je i statistika pokazala.

Ove sezone je JT bolji definitivno, ali je Kejhil prosle sezone bio najbolji stoper lige sto je i statistika pokazala.

Slozicu se u vezi konstatacije kolega.

Slazem se sa tobom u potpunosti. I meni ovaj Kejihal skroz nesiguran, a i onaj Zula isto skroz slab igrac bio, a tek onaj Mukelele sto je bio ocajan igrac to su prikaze.
Covjece koji si ti sebi kralj.
Kejhil jedan od najboljih odbrambenih igraca u ligi, ali tebi nesiguran. Najbolji stoper lige u prosloj sezoni, a i u ovoj jedan od najboljih tebi nesiguran.

Bolje se ti vrati i navijaj za Barcelonu, ili nemoj vise trolati.

Meni je on prosek najbolje se vidi kad igra za Englesku koliko ispada iz igre ali ovde igra sa jednim Ivanovicem i Terijem,kad se setim Karvalja kava je to stopercina bila,vidim koliko je kejhil prosek...

Meni je on prosek najbolje se vidi kad igra za Englesku koliko ispada iz igre ali ovde igra sa jednim Ivanovicem i Terijem,kad se setim Karvalja kava je to stopercina bila,vidim koliko je kejhil prosek...

Onda ne gledas dovoljno Englesku, Jagielka je retard, sto jest, jest. Cahill, Sterling i Rooney su jedini koji znaju igrati fudbala, nadam se da ce ubuduce zvati Kanea, Berahina, Barkleya, Shawcrossa i ostale normalne igrace, a ne Hendersona i ostale idiote.

Upravo to, odbrana u engleskoj repki je rupa nad rupama, i sad treba ocekivati od jednog igraca da tamo izvlaci stvari.

Blavan obican nikav igrac to sam za njega rekao od prvog dana kad je dosao u Celzi.

Blavan obican nikav igrac to sam za njega rekao od prvog dana kad je dosao u Celzi.

Covjek kiksa jednom u 300 utakmica i ti kazes za njega da je balvan :D 

nikada mi živce nije izvuk'o ko danas, a pomalo me jebuckao zadnjih par utakmica kad ispadne iz igre lako i kada pogriješi, ali danas mi je jebao komplet familiju sve do 9 koljena mi je naredao, ništa preskočio nije sve mi je pojebo.

Očajna partija za zaborav, po meni glavni krivac za poraz.

Ali logično da nije balvan kao što ova gore debilčina navodi, jednostavno takav dan nema veze...

Ma ako ćemo iskreno, kroz cijelu ovu sezonu on nije na nivou, ogromna razlika Cahill u sezone 2013/2014 i Cahill danas.  Al klasa je i dići će se na svoj nivo, ne brinem ja.

Kurca je kriv kad prije gola promasimo cistu sansu, normalno da ce doci kazna.. I to Sissoko nas uobicajeno karno na sredini i po strani, nabacio, a onda opet uobicajeno lopta se odbi Cisseu.. Slicno je bilo i za drugi gol.

Dosta lošiji ove sezone nego što smo navikli. Danas jedna od najgorih partija u plavom dresu. Mislim da nebi škodilo malo ga ostavit na klupi, utakmicu dvije(u ligi, jel). 

Ma ako ćemo iskreno, kroz cijelu ovu sezonu on nije na nivou, ogromna razlika Cahill u sezone 2013/2014 i Cahill danas.  Al klasa je i dići će se na svoj nivo, ne brinem ja.

Ja mislim da nece nista posebno dici svoju formu. Ako cemo realno prosle sezone je tu bio Luiz pa je i imao kakvu takvu konkurenciju, a ovako je tu Zouma tako da je Geri opusten kako god igrao bit ce u prvih 11.

A ako bi Murinjo pokusao sa ovim /Azpi Bane Teri Luis/ mozda bi mu doslo iz dupeta u glavu pa se uozbiljio!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.