Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Spasio čist gol ispred Allena u prvom poluvremenu. Gotovo besprijekorna partija pozadi, nadopunjavanje sa ostatkom odbrane i veznim redom, odlično smo funkcionisali.

Odlican kao i uvjek :) Pojeo i ovog protivnika ,vidi mu se da radi sa najacim i najvecim Terijem i Banetom :D 

Usudit cu se reci da je Gary najpodcjenjeniji stoper u ligi a vjerovatno i na svijetu. I danas odlican iako nije imao mnogo posla ali ono sto je imao maestralno je odradio.
Točno to iako mislin da se to najpodcjenjeniji u velikoj mjeri promjenilo nakon vec skoro godinu dana vrhunske igre i forme.. Bravo Gary

Točno to iako mislin da se to najpodcjenjeniji u velikoj mjeri promjenilo nakon vec skoro godinu dana vrhunske igre i forme.. Bravo Gary

Nema ga u medijima i dalje, niko ga ne stavlja ni u jedan tim, trebat ce jos medijima dok izadju iz guzice nekim ramosima, piqueima i tako tim ublehama.

Nema ga u medijima i dalje, niko ga ne stavlja ni u jedan tim, trebat ce jos medijima dok izadju iz guzice nekim ramosima, piqueima i tako tim ublehama.

hehe to sigurno

Znaci gospodin. Nemam reci za njegove partije,ali stvarno. Sta god da kazem suvisno. Kapa dole,naklon do poda.

Na današnji dan prije dvije godine, Gary Cahill je postao igrač Chelsea! Jedna od boljih kupovina svakako. 
1609828_501943909914169_1172461608_n.jpg

PS. Trebao sam ovog Boasa iseci,kako kvarna faca. 

tržišna vrijednost ovog igrača nakon 2 godine provedene u našem chelseaju prema transfermarktu je trenutno 16 500 000 funti iliti 19 milja evra..

uzevši u obzir sve njegove tekme koje je odigrao u tom razdoblju i onaj novac (koji me sram spomenuti s obzirom na precjenjenost u današnjem nogometu) koji je uložen za njegovo dovođenje, te da je postao zbilja bitna karika obrambene linije, jedino šta mi preostaje je naklon odgovornima za njegov transfer iz boltona u chelsea...

definitivno meni jedan od najdražih i potpuno pogođenih transfera što se chelseaja tiče :D

dame i gospodo

GARY JAMES ČUPAM JAJA CAHILL

gacah.jpg

PS. Trebao sam ovog Boasa iseci,kako kvarna faca. 

Ne volimo ga to stoji ali niko mu ne moze osporiti to da je dobar skaut i da je doveo dobre igrace dok je bio kod nas.

Naravno Bari,to mu niko ne moze osporiti,kao ni sto ne mozemo osporiti da je ljiga od coveka,koja je dok je bio u Tottenhamu nas uzimao malo,malo usta i vredjao... Na kraju karma je kucka i sve ti vrati. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.