Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Oni sa Talk Chelsea ga uvijek hejtaju i prozivaju, njima je tamo dežurni krivac on i Ivanović, pa i Mikel. Al imaju pravo u nekoliko stvari:

https://www.youtube.com/watch?v=wWgXoDWxh3M

Mislim da nam na ljeto treba prioritet biti jedan kvalitetan stoper, ukoliko se ukaže prilika. A Zouma bi se trebao postepeno sve više uvoditi u prvi tim. Pogubno bi za njega bilo da ide sljedeću godinu na posudbu, mislim da će se izgubiti ko i ostali ako tako bude.

Pa ovo ivanovic stalno radi isto, iako se i meni ne svidja, ali je ucinkovito, dok cekas da napadac malo pogresno povede loptu ti krenes odjednom naprijed i oduzmes laganini loptu. U videu Cahill malo previse istrcava unazad, tako da nema mogucnosti da uzme loptu uopste.

Normalno, tako se treba braniti. Primarno je da stojiš blizu igraču i ne daš mu da uopće primi loptu, kamoli da se okrene i krene direktno prema tebi. Ako se već to desi onda moraš dobro anticipirati kad ćeš istrčati jer ne možeš se stalno povlačiti u tzv 'bekovskom plesu'. Cahill griješi ovdje, previše se kocka, ide uvijek na to da će blokirati igrača u zadnjoj sekundi. Nekad mu to prođe, onda ispadne sjajna intervencija. A evo nekad ne prođe i onda se primi prilično jeftin gol, jer ispade da nije ni pokušao napasti.

Luiz je recimo bio skroz druga tipa. Taj je istrčavao i napadao i kad treba i kad ne treba. Zato ispadne iz igre na pola terena. Cahill skroz kontra. Potreban nam je igrač koji ima osjećaja za igru. Baš zbog tog osjećaja je npr Terry i dan danas na vrhunskom nivou. Iako nema brzinu on čita igru maestralno.

Luiz je recimo bio skroz druga tipa. Taj je istrčavao i napadao i kad treba i kad ne treba. Zato ispadne iz igre na pola terena. Cahill skroz kontra. Potreban nam je igrač koji ima osjećaja za igru. Baš zbog tog osjećaja je npr Terry i dan danas na vrhunskom nivou. Iako nema brzinu on čita igru maestralno.

Apsolutno se slazem a najvise si pogodio sa Luizom.Mada je to sa Cahilom poprilicno pretjerano kada je njegova odbrana u pitanju.Nije istina da se stalno povlaci i na ovaj nacin brani,imao je milion uklizavanja i direktno oduzetih lopti.Istina da je ove sezone dosta slabiji nego lani,ali po meni je on idalje neko u koga se mogu pouzdati a to sa Luizom nije bio slucaj ni najmanje.A Terry,sta reci osim da nisam nikad vidio pametnijeg stopera na svijetu.

Nikad ovaj nece biti klasa kao sto je npr. Terry ili Vidic (iz doba UTDa), kako ti ljudi sa malo brzine i puno pameti uzimaju lopte sa lakocom, ovaj se povuce i igra jedan na jedan, a tako ga prodje bilo koji igrac koji ima dobar dribling.

Da ne bude zabune, prosle godine je bio bolji od Terryja, i prosle takodje, ali nije kontinualan i to je problem. Nije isto biti dobar dve, tri godine i deset.

• 3 sedmice kasnije...

a brate što si propo..pa ne vjerujem, već duže vrijeme ni blizu prave razine :(

šta se desilo s onom igračinom pouzdanom koju sam hvalio ovdje svako malo, šta se desilo :o skačeš u prazno, otresaju te, ispadaš :(

žao mi je nenormalno zbog toga nevjerojatnog pada forme, ali cahill nema šta tražiti u prvoj postavi pored ovakvog zoume kakav je sada..

i tako treba biti sve dok se gary ne sabere..

jer ruku u vatru dajem da bi danas cjelokupni susret puno bolje odradio zouma,i naravski bez onog kiksa koji nas je košta primljenog gola..ono bi zouma glavom izbio do centra u kontru jebote led ledeni...

garyu sretno u povratku stare forme :) sigurno da se neće olako zaboraviti sve one silne dominacije u skoku i duelima

da dodam: potpuno mi je jasno zašto je mou njemu dao prednost ispred zoume i uopće mu to ne predbacujem (štoviše, očekivao sam to), i šta je htio postići, tj. izbjeći..

mišljenja sam da je htio iskusnog stopera, i da je to jedini razlog zbog kojeg je cahill startao...

također mislim da se sada mou uvjerio da se cahill potpuno rasuo, i da njegovo iskustvo trenutno gubi u omjeru sa zouminom željom, snagom i cjelokupno PUNO boljom formom..

Uređeno , autor izmjene: drogba 11

Izgubljen u vremenu i prostoru, napisao sam izgledalo je kao da je nezreo za ovakve utakmice. Pa onakva greška za gol se ni u pionirima ne radi, kamoli u Ligi Šampiona. Ibra ga otresao kako je htio.

Katastrofa.Ona asistencija je cista sreca.Ali nije samo ispao kod gola.Vec u narednoj akciji PSG-a je ispao odnosno kasnio da blokira Ibru pa je Kuronja to odbranio a kasniji odbitak ponovo spasavali Terry i Azpi.Kasnio da blokira Cavanijev sut iskosa kada je Matic ispao(jedini put).Sve u svemu unio je nervozu.Takodjer je gubio i vazdusne duele.Nemam rijeci ali pocinje da me brine.A nije mi bilo bolje stopercine od njega prosle sezone na citavom zemaljskom dunjaluku.

Sad se tu priča kao da je samo on kriv za sve propuste, a u nekoliko situacija nam je cijela zadnja linija ispala komična.

Terryja je Ibra 2 puta nadskočio i samo sreća nas je spasila, ali nitko o tome ne piše.

Znate kad bi Cavani ili Ibra nadskocili Zumaru? Nikad! Pa lik skace kao da je na federima, a ne ko ovaj (jos je on u top 5 skakaca na svijetu) svaki treci put u prazno. Pored te greske kod gola i onog jednog prodora propustenog, bio dobar.

Sad se tu priča kao da je samo on kriv za sve propuste, a u nekoliko situacija nam je cijela zadnja linija ispala komična.

Terryja je Ibra 2 puta nadskočio i samo sreća nas je spasila, ali nitko o tome ne piše.

Pa jebo ga ti, kao da Ibra ima 165cm, a ne 195cm. Bitno je da ga nije prošao, šta ti možeš čovjeku koji je višlji od tebe i k tome jak, možeš ga povlačit što i rade, ali i to u granicama dozvoljenog

Trebo je Zouma pocet,jos je odigro par odlicnih utakmica prije ove, a Cahilla je uvatilo neko ludilo,nije to isti onaj igrac od poslednje 2 i po sezone

• Autor

Losa komunikacija sa Terryem tokog celog meca, previse puta su se napadaci PSG-a usetali izmedju njih dvojice. Nisam to odavno video na utakmici Chelsea. Jesu Ibra i Cavani majstori fudbala, ali nisu nevodljivi. Markiranje je moralo biti mnogo bolje izvedeno. 

Nzm ko ce poceti revans, ali taj nedostatak se mora ispraviti. Tim je sinoc kaznjen zbog toga, a i opet ce, ako ne zatvore rupu izmedju stopera. 

• 2 sedmice kasnije...

Pohvale i od mene. Bio je danas na visini zadatka, iako ne vidim da je iko od nas sumnjao u kvalitete, samo smo konstatovali lošu formu u zadnje vrijeme, što je i istina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.