Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Ovaj covek glavni problem,tako se  lose krece i postavlja u sesnestercu pomno ga pratim svaku utakmici kad igra...lik razjebava celu zadnju liniju mnogo nesiguran,Zuma je za njega Paol Maldini.

neće Engleska nikad imat štoperčinu kakav je bio Paol, imaš oko za, detalj

Svim silama krenuti po novog stopera na ljeto, to nam poručuje ova cijela sezona. Također Zouma mora biti ispred Cahilla, nema ovaj mjesta više u prvih 11 pa moguće i u klubu.

Opao je totalno, nije pouzdan, toliko kikseva čudo jedno. Svaki drugi kontakt s loptom, duel, tačno vidiš kolika nesigurnost isijava iz njegove igre.

Takodjer mi nije jasno sta se to desilo sa Cahilom ove sezone.Bio mi najpouzdaniji igrac nase defanzive a sad je postao najnepouzdaniji.Unosi nervozu a najvise me nervira u zadnje vrijeme sto nema smirenih dodavanja kada imamo posjed vec je svaka lopta ili vracena golmanu ili izbijena u aut.Ne shvatam sta bi od 'nakve stopercine.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ocjena sezone : 6.5

Bilo je tokom ove sezone mnogo uspona i padova za Kejhila,bilo je trenutaka kad je i gubio mjesto u startnoj postavi, ali na kraju je ipak nasao neku formu.  Sve u svemu imao je Geri i boljih sezona od ove.

Slažem se sa i2, Gary je definitivno igrao bolje, tj savršeno prethodne dve sezone, ali ovu je malo oslabio. Moglo bi se reći da je imao prosečnu sezonu, veliki je to borac

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.