Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako cemo realno prosle sezone je tu bio Luiz pa je i imao kakvu takvu konkurenciju, a ovako je tu Zouma tako da je Geri opusten kako god igrao bit ce u prvih 11.

A Zuma je tu samo da bi popunio broj na klupi?

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Ovaj čovjek je ove sezone u par navrata imao čudan pad koncentracije. Mislim da bi mu klupa sljedeće dvije utakmice prijala, a da najbolji obrambeni igrač francuske lige od prošle godine i jedna od najvećih obrambenih nada Francuske Kurt Zouma proba uskočiti kao prvi izbor.

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj čovjek je ove sezone u par navrata imao čudan pad koncentracije. Mislim da bi mu klupa sljedeće dvije utakmice prijala, a da najbolji obrambeni igrač francuske lige od prošle godine i jedna od najvećih obrambenih nada Francuske Kurt Zouma proba uskočiti kao prvi izbor.

doživeo sam i ja to da stavim POTPIS na Ketov post

eto reko sam 

• 2 sedmice kasnije...
Iako je ove sezone imao par kardinalnih gresaka koje su nas kostale bodova i dalje je jedan od najboljih stopera svijeta. Mislim da je problem u glavi i da bi trebao odmoriti koju utakmicu te Zouma da igra.
Moguce da ima i toga sto zna da ga Zouma nece izbaciti iz prve postave tj nema konkurenciju dovoljno jaku da mora ginuti svaku utakmicu. Prosle sezone je imao prijetnju u vidu Luiza dok ove godine je tu mladi i neiskusni Zuma. Ne vidim neki drugi razlog bas ovolikog pada forme u odnosu na proslu sezonu.

Ne znam sta je ovoj masini, totalno se raspada. Mada je i Teri u kurcu.

Samo jedno pitanje, jel se seća neko mene i mojih komentara u predsezoni???
Volim ja Kejhila, ali je loš... :(
Zuma mlad i ništa specijalno, nadamo se da će dovesti Mou nekog iskusnog štopera koji će povećati konkurenciju i kad bude seo na klupu Kejhil par kola, viedećete kako će bolje igrati kad uđe ponovo u igru, prošle godine je trčao, grizao, ubijao se na terenu, jer je znao da će Luiz ući ako ne bude igrao sa 150% mogućnosti, sada nema taj osećaj i logično da igra loše...

Zao mi ga je, jer je prosle sezone pokaza kakva je igracina ali mislim da je vrijeme da Mourinho bar 2 naredne utakmice stavi Zumu, da Cahill dođe malo sebi, da osjeti da nije nezamjenjiv i siguran sam da će se popraviti i vratiti na stari nivo.. Trenutno je veoma los, jebiga..

Popravit će se on siguran sam... Treba malo odmoriti i on koju utakmicu, moguće i da je do umora, a moguće je i da misli nema me više ko izgurati iz sastava nakon što je DL4 otišao

I da su drugačije odlučili ne bi pogriješili , realno.
Nije mu ovo trebalo , razumijem da ga je jebavao 90 minuta ali profesionalac si , suzdrži se .

• 2 sedmice kasnije...

Primetio sam, šporet. :D Sreća pa je Gomis pokretan kao drvo.

Lacazette bi stigao loptu i lagano matirao Čeha.

• 2 sedmice kasnije...

10952542_801452746592578_581605890387809

Od onakve igracine do panja za samo godinu dana.

za mene najvece razocarenje.

nadam se da veceras startuje Zuma.

I odma' je dobio titulu panja?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.