Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Molim vas da procitate prve stranice teme i lijepo se nasmijete. Uzivajte. :lol:

Davno sam progutao svoja govna, sa zadovoljstvom. :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Zar njemu prosle godine nije bio produzen ugovor ili sam ja nesto pomijesao o.O?
Bilo kako bilo ako je neko zasluzio produzenje ugovora onda je to sigurno Gary , momak suti i rada,ma sta radi lik KIDA,PROBIJA!
A cudno da je i dalje “anonimos“,nije medijski popracen.

Sta reci za ovog coveka? Pa ja sam toliko siguran u nasu odbranu kada on igra da je to neverovatno. Bravo Gary. 

Nismo ni svjesni kako dobrog stopera imamo!

Mi jesmo svjesni ali ostatak svijeta nije :D 

• 2 sedmice kasnije...

Kao i uvjek doktorski odigrao :) 

Pocinjem da mislim da je sve jaci kandidat za kapitensku traku,gledajuci naravno i faktore da Bane ima 30 godina i nema poente uzimati tako kasno,a Luiz mozda ne bude igrao stalno.Tako da sasvim moguce da bude sledeci kapiten.

On i JT su ove sezone najbolji stoperski par na svetu!!!
Postirana slika

definitivno potpisujem. Koliko vrhunskih intervencija jucer to je za nevirovat... Neman riječi

I dalje kada gledate prenos,niko ga skoro ne hvali,nigde u novinama se ne spominje,a igra vrhunski celu sezonu. Lagano bi mogao u tim godine u Evropi,greh je ako ne zavrsi tamo.

• 2 sedmice kasnije...

Just how many times can you remember Cahill coming from nowhere and making a last ditch block or tackle? How many times have you heard the commentator say "It's Cahill again with the block!" His performances have literally been amazing.

http://www.youtube.com/watch?v=iNhyCSU0psk

Bože sačuvaj! Naš ponajbolji igrač ove sezone, često zanemarivan i guran u drugi plan!

Malo je boljih stopera od njega trenutno u svijetu, mislim da mogu reći da niko nije u boljoj formi od njega jednostavno se ne sjećam kada je loše odigrao :sal1:

potpisujen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malo je boljih stopera od njega trenutno u svijetu, mislim da mogu reći da niko nije u boljoj formi od njega jednostavno se ne sjećam kada je loše odigrao :sal1:

Nije što navijam za Chelsea, ali u ovom trenutku kad bi me netko pitao ''Tko je bolji stoper od Cahilla u smislu tko je trenutno u boljoj formi na toj poziciji od njega?'', mislim da ne bih imao odgovor. 

Zlata vrijedi

PMoW9.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.