Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Koji kurac juče onaj start napravi kad je sebi nos razbio a mogao je i Williana osakatit.

Willian ima metar prednost nad loptom, iz aviona se vidi da je njegova i da nema šanse da do nje dođe Arsenalov igrač, a ovaj sivonja se zaletio ko bik na crveno i odnese sve pred sobom.

Ma idiot. Hoćemo Zoumu!

Opet udarate na pogresnog igraca.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Druze od zadnje linije ubedljivo najslabiji igrac u igri 1 na 1,samo je dobar u skok igri statican ne umeda iznese loptu napred,Zuma je za njega Nesta...Kejhil nema mesta u prvih 11.

On je najmanji problem trenutno ako gledas po prioritetu. Da je Bogdo nama najveci problem u igri taj Cahill, taj jedan Ramires ili Moses.

Problem je sto Ramiz ne koristi ono sto moze ili bolje receno sto je mogao. A ovaj Cahill zna iznenadit, a sutra odma razocarat, tolko da ne pogodi nijedan tajming za 90min. Lik ima kvalitet, ali nije konstantno na nivou...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma igra koju forsira Mourinho je najveci problem , pored toga bekovi su nam ocajni. Sto se tice stopera i ako ne dovedemo Stonesa ovu sezonu bi mogli izgurati s ovim igracima (Tery,Cahil, Zouma, i Ivanovic koji moze igrati dvije pozicije.

Da je Bogdo srece pa bi od sljedece tekme stoper bili Zouma i Stones.
Ovaj je danas toliko usran bio protiv Aguera da sam ja mislio da je neki poluamater na stoperu.

Za njega mislim da je licno najslabija karika u Celzijevoj odbrani,jako limitiran igrac pravi onaj Engleski bilmez,iskreno se nadam da ce biti zakucan za klupu.

Dobar je Cahill. Ubjedljivo najgore karike su Terry i Bane, posebno Bane. To govorim za ove 2 tekme.

Decko o cemu pricas najslabiji igrac Celzija na lopti,ne oseca prostor uopste,

Govorio sam ja još pre početka prošle sezone da je Kejhil rupa, ja prvi volim takve igrače koji ne znaju mnogo ali ginu na terenu, jednostavno nema kvalitet da igra na vrhunskom nivou.

On čovek stvarno igra najbolje što može i gine na terenu, ali njegova realnost je recimo Soton ili Totenhem, daleko je on od top 20 štopera u svetu a Čelsijeva 2 štopera moraju biti u top 20...

Gary protiv brzanaca nema što tražiti, ujebo ga Kun za vikend. 
Požrtvovan je i ide srcem na svaku loptu ali ponekad to nije dovoljno. 
Kvalitetu ima, samo je nekad ne pokazuje. :D 

pa cahill nie toliki problen veci je terry kojeg godine nazalost sustizu i sporiji je i losiji u pozicioniranju

nije ovo talijanska liga usporen nogomet pa da bude ka maldini

i naravno bane je totalno podbacia ove tri utakmice nikad gore od njega nisan vidia, gore od one dvi asistencije swanseau  2013

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.