Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Urnisao Junajted :D 

Po meni ponajbolji, ako ne i najbolji središnji branič u Premiershipu ove sezone. Ali nekako nije među širim narodnim masama popularan, ono nećeš nikad čuti da će netko tko ne navija za CFC reći ''Cahill je vrhunski stoper''. Jbg. Mada zaista jeste.

Po meni ponajbolji, ako ne i najbolji središnji branič u Premiershipu ove sezone. Ali nekako nije među širim narodnim masama popularan, ono nećeš nikad čuti da će netko tko ne navija za CFC reći ''Cahill je vrhunski stoper''. Jbg. Mada zaista jeste.

točno to ali njihova mišljenja me ni ne interesiraju..

Ove godine imamo vrhunski štoperski tandem. Kejhil je prošle godine nešto slabije igrao dok ove sezone kida. Poboljšao se u igri glavom.

• 2 sedmice kasnije...

Ovo mi je prvi post u njegovoj temi. Protiv Sitija je počeo svoju 50. utakmicu za Čelsi u PL. Dobar je bio, šteta što nije ušla ona lopta posle kornera. :D

Doktor ,dovoljno je to reci :D 

Ja non stop tvrdim da je daleko najkvalitetniji stoper u lizi beskompromisan, zestok, jak na balunu, cita igru extra... Nadam se da ce sad bit dosta ramosa,lovrena, kompanya, i slicnih isprid njega

Ja ne znam sta da kazem za ovog momka? Sve sto bi rekao je malo naspram onoga sto zasluzuje. Kakav igrac,kakav stub,on je naslednik Terrya :) 

kako vrijeme prolazi sve mi češće navire misao kako je transfer ovoga igrača jedan od najboljih, što se chelseaja tiče naravski :D

lik zna zabiti što je za stopera veliki plus, kad se samo sjetim onog voleja nakon kornera u tekmi protiv pilića pss

@-) :> ^:)^

otraga mu se oni rijetki kixevi izgube u moru sjajnih defanzivnih reakcija, tako da zbilja mogu reći, s obzirom za koje je novce doveden+što je englez, da je kupovina ovog igrača za ocjenu 10/10 :D

nadam se da će i pod mourinhom bar nastaviti sa sjajnim partijama, ako već ne podigne svoju igru na još višu razinu

sretno gary

citiraću se i po deseti put jer mišljenje je identično i dalje, boli me kurac, može mi se... kad je sex nek je sex dvaput :D

dame i gospodo, ovo je i sinoć jebeno bio vaš i naš dojajni gary james cahill

udri bato

U 90+ minuta napravio jednu jedinu gresku(ako se moze tako nazvati)kada mu je Negredo pobjegao.Svaka cast,odlicno odigrana utakmica,kao da je na drugoj strani bio Scepovic a ne Negredo,Dzeko,Kolarov ili sta ti ja znam ko .

kakva je ovo ŠTOPERČINA!

Čoveku ne pada forma!! Ne znam kad je odigrao loše, pa jebote kakvu odbranu Chelsea ima nije ni čudo što je najbolja u ligi

Azpili-Terry-Cahill-Bane

Po ovoj desnoj strani kamion nebi mogao proći, jebote kad vidim Cahilla kako se samo baca i uleće u blok, odma bi mu dao kapitensku, ali onda se setim da i Terry isto to radi, i Bane i Azpili onda skontaš koliko prejaku odbranu imaš kada svih 6 igrača (i Luiz i Matić) trče glavom u blok kada Yaya Toure šuta.. komentator kaže "igrači Chelsea životima brane gol"

Ali Cahill je zaslužio pohvalu za čitavu karijeru u Chelsea do sada, besprekorno!!  Kralj, 7 miliona plaćen

Pohvalih ga i na drugoj temi, ali moram i ovde. Covek je car. Cini se da je u senci vecih zvezda i nekih legendi kluba ali garantujem da bi Murinjo ubio za njega. Mnogo je surov brat.

Chelsea sprema Cahillu ponuditi produženje ugovora od dvije godine, te povećati sedmičnu platu na 100 hiljada funti.

samo jako igracino...

tumblr_n0gtri9pa61t24t2ko1_250.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.