Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

• 2 mjeseca kasnije...

kako vrijeme prolazi sve mi češće navire misao kako je transfer ovoga igrača jedan od najboljih, što se chelseaja tiče naravski :D

lik zna zabiti što je za stopera veliki plus, kad se samo sjetim onog voleja nakon kornera u tekmi protiv pilića pss

@-) :> ^:)^

otraga mu se oni rijetki kixevi izgube u moru sjajnih defanzivnih reakcija, tako da zbilja mogu reći, s obzirom za koje je novce doveden+što je englez, da je kupovina ovog igrača za ocjenu 10/10 :D

nadam se da će i pod mourinhom bar nastaviti sa sjajnim partijama, ako već ne podigne svoju igru na još višu razinu

sretno gary

Samo da dodam na post povis mene , sjetite se finala Europske Lige i one odbijene lopte koju je Cardozo veoma lako mogao pospremiti u mrezu da nije bilo naseg Gary-a . 

Jako podcijenjen igrac . 

Jednom mi je tip rekao da je Geri Kejhil najbolji centralni bek kojeg ima Engleska.Kaže,Dzon Teri je pored njega a Rio ni primaći.Nije mu se sviđao Leskotov izgled a Caulker,Dawson i Jagielka nisu ni pomenuti,mada ko bi njih i pomenuo...Rekao mi je da igrač na toj poziciji mora imati lavlje srce,vještinu i fizičke atribute,i to je bio Kejhil.
Sad ne znam u Engleskoj,ali tip nije bio daleko od toga.Veliki momak iz Šefilda,u prosjeku 1,2 bloka po utakmici prošle sezone.Vi to uporedite sa Vidićem i Luizom (statistika je sa whoscored.com,tamo gledam).Ja ne znam da li je on dovoljno dobar da igra za Celzi.Ali,po mom mišljenju,taj tip je bio u pravu,jer Gaz ima te fizičke i mentalne atribute da bude na najvišem nivou! Uvijek daje 110% a igra kao da je itekako ponosan što nosi plavu boju.Na mnogo načina  njegov 'izgled' i sposobnost u vazduhu čine ga onim pravim klasičnim engleskim defanzivcem.Njegove sposobnosti su očigledne.
A s druge strane,Gaz ulazi u najbolje godine svoje karijere.Na vrhuncu je,27,ali kad je 'upao' u ruke Specijalnog...ima svijetlu budućnost (Mou je formirao svjetsku odbranu).
I Gaz,ima borbu ali je često kriv za nedostatak discipline.Mislim da bi mu Mou trebao pružiti šansu od samog početka (mada,tu su JT,Luiz i IVANOVIĆ).

A s druge strane,Gaz ulazi u najbolje godine svoje karijere.Na vrhuncu je,27,ali kad je 'upao' u ruke Specijalnog...ima svijetlu budućnost (Mou je formirao svjetsku odbranu).
I Gaz,ima borbu ali je često kriv za nedostatak discipline.Mislim da bi mu Mou trebao pružiti šansu od samog početka (mada,tu su JT,Luiz i IVANOVIĆ).

Mou je vec napomenuo da JT nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi, a da Baneta smatra desnim bekom. Zato vjerujem da ce Cahil i Luiz biti prvi izbor u sredini odbrane.

Hah, Cahill je dosta underrated zbog male cifre za koju je doveden. Ja mislim da se on dovoljno zalaže i kvalitetno radi svoj posao, ali da mi je neki vrhunski stoper, nije. Ivanović i Terry su mi malo ispred njega. Luiz ne, jer zna kiksati, Cahill dosta rijetko kiksa kao ovaj.

nebih se slozio s tobom, Luiz je trenutno nas najbolji stoper, Ivanovic nije nista bolji, Terry nije puno pokazao prosle sezone zbog povrede i sjedenja na klupi, a sto se tice Cahilla odlican ke, uvjek se bori i daje maximum

• 2 sedmice kasnije...
Uvihek je i razbijao.. nego nije luiz jos ni igrao kako treba i msm da ce terry ba kraju na klupi zavrsit

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

• 2 sedmice kasnije...

Danas nije imao nekog posla  ali je zajebavao sa vrcenjem lopte po odbrani :) Inace on Bane ,John i Ashley  najbolja kombinacija u odbrani  kao zid su :D 

Nije drag vecini i usudim se reci ni tako dobar kao David iako se ne radi o velikoj razlici u kvalitetu,  ali radi se o veoma zahvalnom igracu koji gotovo uvijek sjajno obavi svoj zadatak i sto je jos bolje izvrstan je u skoku pa je tako postigao par sjajnih i prije svega vaznih golova,kad se sjetim onoga protiv Totanhama u prvom dijelu prosle sezone nije glavom ali je bio sjajan i izuzetno vriejdan.

Prosto zahvalan i siguran igrac, zna kiksati ali to je samo dokaz da je covjek. Doveden za male pare pokazao se kao pravo pojacanje, volio bih da  se probije u repki mislim da je to zasluzio.

Nikada necu zaboraviti nejgov performans u polu finalu i finalu LP protiv Barse i Bayerna, to je bio najbolji performans jednog stopera koji sam vidio u zadnjih par sezon, mecimo ( citaj recimo )da pretjerujem ali stvarno me je  time kupio.

Meni je baš drag igrač, vrlo zahvalan :) Za male pare doveden a ispunjava sve na visini zadatka, čak mi je malo draži i od Luiza. Skoro :P

Jbt otvorio prvih par strana teme... Dominantna fraza "precenjen igrac" 

Bogami, ja sam pojeo govno sa prva dva posta u ovoj temi. Već u trećem sam došao tobe, što bi rekli kod nas u Bosni. :D

Jos jednom zapusio usi ljudima koji misle da nije za prvog tima Celsija 

Cahill će mi uvijek biti pouzdaniji od Luiza na stoperskoj poziciji. Čovjek je stvarno rutiner, još uz sebe ima Terrya koji je isto takav i uopće me ne brine obrana koja je stvarno debelo iznad prosjeka. Jedan od igrača s kojim sam jako zadovoljan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.