Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Dokaz da i Chelsea zna pogoditi transfer bez isplačivanja nekih jebenih klauzula.Svaka čast Gary..

On i Mata su zalsuge AVB-a :D 

kako vrijeme prolazi sve mi češće navire misao kako je transfer ovoga igrača jedan od najboljih, što se chelseaja tiče naravski :D

lik zna zabiti što je za stopera veliki plus, kad se samo sjetim onog voleja nakon kornera u tekmi protiv pilića pss

@-) :> ^:)^

otraga mu se oni rijetki kixevi izgube u moru sjajnih defanzivnih reakcija, tako da zbilja mogu reći, s obzirom za koje je novce doveden+što je englez, da je kupovina ovog igrača za ocjenu 10/10 :D

nadam se da će i pod mourinhom bar nastaviti sa sjajnim partijama, ako već ne podigne svoju igru na još višu razinu

sretno gary

da ne piskaram puno, citiram svoj post sa par stranica ispred :D nije me iznevjerio ;)

i ponovo želim sreću, kako njemu tako i cijelom timu

:sal:

Ma sve je zasluga Abramoviča :D

A Boas i nije baš neko ko zna pogodit transfer jer je u Tottenhamu skršio preko 100miliona a jednog transfera nije pogodio.Dat za Lamelu 30miliona X_X

I Eva kao glavna doktorica :x

I htio dovesti azpija i oscara, a i imao je oko na willian-u. Kakav god da je trener za nanjušiti igrača je odličan :D

• 3 sedmice kasnije...
nek mu je sretan 28. rodjus, puno zdravlja, dobre forme, srece, i odanosti ovom klubu mu zelim, i da ga povrede zaobidju naravno

Sent from space

video sam sinoc da mu je rodjendan,ali ceo dan nisam bio tu. Srecan rodjendan Gary,jos dugo bio sa nama na vrhunskom nivou ;)

Kejhile, legendo Velike Britanije i cijele sjeverozapadne Europe, a možda i istočne hemisfere. Želim ti sretan rođendan da ga provedeš u miru i blagostanju sa svojom ženom, djecom uz finu neku obiteljsku večeru, ali da tu bude i vaš kućni ljubimac. Sretno.

Odlican kao i ostatak odbrane. Dobar u skoku ,dva tri puta reagovao ispred napadaca Arsenala .

Kako dominira Geri AUUU .Jeste da nisu nesto imali prilika igraci Liverpula ali i to sto su imali Kejhil je pocistio :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.