Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

• Autor
Vidi statistiku Nastasica, a nema ni 20...
Kakav ce to stoper biti.

@ HYN, neko je s razlogom stavljao bas te igrace u tabelu. Ako ga ti ne vidis, ne znaci da ne postoji ;)
Koliko je Luiz tekmi odigrao u vezi, normalno je da će mu biti slabija statistika. Više se tu duela gubi, više se grešaka pravi...

A ko je radio tu tabelu?? Ne moguće da Vertonghen, Kompany, Vidić (doduše malo tekmi ima), su slabiji od tih sa prve tabele..

Ja u to ne vjerujem, ama baš nikako..
  • 2 sedmice kasnije...

šta ti radiš kod prvog gola idiote...jebem ti obranu

svjetska obrana, nema šta

Realno trebao je Ceh bolje to da odradi,Kejhil je kriv isto,ali je Cehova krivica veca.

Izvor: ESPN

Gary Cahill vjeruje kako ovaj raspored utakmica koji slijedi može popraviti Benitezov učinak na Bridgeu.

Plavci se u četvrtfinalu Europe susreću sa kazanskim Rubinom, i to samo četiri dana nakon ponovljene utakmice FA Kupa protiv Uniteda. Utakmice u Europi, dolazak do polufinala Liga Kupa, te klupsko svjetsko prvenstvo je učinilo ovu sezonu za Chelsea bogatom što se tiče broja utakmica. Chelsea je ovu sezonu bio najzaposleniji klub u Premier Ligi, a Cahill inzistira da se Benitez nije ni uspio smjestiti na svoj položaj zbog toga.

"Mislim da puno više znamo što trener želi od nas sada. jako je temeljit u tome kako želi da igramo te koju taktiku da koristimo. Ali zbog broja utakmica koje igramo, sve to bude teže. Ljudi vas kritiziraju ako kažete da ste umorni, ali mi znamo da se moramo nositi s tim jer utakmice se moraju odigrati, htjeli mi to ili ne. Ali moram reći da igrači ove sezone nisu ušli 100% odmorni, jer je zbog rasporeda to bilo nemoguće. U velikom klubu kao što je Chelsea, svaka utakmica je važna, ali vi možda u nju ulazite 60-70 posto odmornosti, ali to nije naša krivnja. Svi se žele oporaviti, ali jednostavno nemate dovoljan broj dana za to. To nije isprika, nego činjenica."

Veznjaci Hazard i Oscar su bili utjecajni u klubu od svog dolaska ovog ljeta, ali Cahill od njih želi najbolje predstave u kasnijem djelu sezone, u planu da Chelsea osvoji top 3 mjesta u Ligi.

"Eden i Oscar su fantastični igrači. Ovi momci su budućnost Chelsea. Oni su fenomenalni nogometaši. Ali treba malo vremena da se prilagodite igrom u ovoj ligi. ne mislim da smo milijun kilometara udaljeni, jednostavno smo se spotaknuli par puta u situacijama u kojima se to nije očekivalo od nas. Mi smo u poziciji u kojoj ako pobijedimo, možemo osvojiti bilo što. Ali utakmice kao što je sutrašnja protiv West Hama su od životne važnosti. Puno smo bodova izgubili ove sezone, ali moramo uhvatiti tu konstantnost u pobijedama i sve će biti u redu."

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

ne znam da ima neki sretniji igrac od njega, dodje na pola sezone, igra finale i osvoji fa cup i ligu sampiona

308646_482111968526786_629592443_n.jpg

A prije tog' se borio sa Boltonom za Premierligaski status . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.