Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gary Cahill (2012-2019, 191 nastup)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      54%
      13
    • Ne, treba ga prodati
      25%
      6
    • To nije važno, potrebno je dovesti Varanea ili sličnog igrača
      20%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 85,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Srećan odlazak u penziju nekadašnjem kapitenu. Neočekivano velika karijera i uloga u klubu sa obzirom da je došao na mala vrata. Ostaje u jako lijepom sjećanju

Da budeš nasljednik velikog JT-a ne kao kapetan kluba, nego kao centralni branič naravno. Dosta se i od tebe očekuje u budućnosti. Samo naprijed i sretna 2013. godina.
  • 2 sedmice kasnije...
Čestitke novopečenom tati. Partnerica mu rodila sina pa zato nije u konkurenciji za današnji sastav.
Evo teme za mozganje, Terry dugo odsutan, Cahill postaje tata :D Bogme,kapiten radi na svim frontovima. :D

Salu na stranu,cestitke za prinovu.
Zahvalite ovom čovjeku što nam je sačuvao guzicu danas. Il jučer, kako hoćete :P

Neprijelazan u obrani, al doslovno jebeno neprijelazan. Još onaj start u zadnjim minutama utakmice pred našim golom, kad je skinio loptu s noge Giroudu čini mi se ( nebitno ). Da nije, uvjeren sam da bi ovaj zabio za izjednačenje. Kad nema kapetana, tu je Gary, i više nego dostojna "zamjena".
[quote name='Brane' timestamp='1358728535' post='103106']
Zahvalite ovom čovjeku što nam je sačuvao guzicu danas. Il jučer, kako hoćete :P

Neprijelazan u obrani, al doslovno jebeno neprijelazan. Još onaj start u zadnjim minutama utakmice pred našim golom, kad je skinio loptu s noge Giroudu čini mi se ( nebitno ). Da nije, uvjeren sam da bi ovaj zabio za izjednačenje. Kad nema kapetana, tu je Gary, i više nego dostojna "zamjena".
[/quote]

Puno više nego dostojna "zamjena". Luiz bi se trebao zapitat za svoju poziciju jer ovaj momak je stvarno extra klasa... :)
  • 3 sedmice kasnije...
Preuzeto i prevedeno sa ChelseaFC.com

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/54/1f/0,,10268~11673428,00.jpg[/img]

Gary Cahill kaže da je pouzdanje u taboru kluba prije uzvratne utakmice protiv Sparte Prag na Stamford Bridgeu.

Imamo prednost od jednog gola u gostima, i jaki smo favoriti za prolaz u zadnjih 16, ali Cahill ništa ne prepušta slučaju protiv ekipe koja je zadala par problema prošli tjedan.

"Morate ozbiljno shvatiti ostale momčadi. Imaju kvalitetu, i otežali su nam stvari kad smo igrali u gostima. Igramo na Stamford Bridgeu i uvijek imamo samopouzdanja, ali ništa ne prepuštamo slučaju, bilo nam je teško u toj utakmici." kaže Cahill.

Naš obrambeni igrač se nada da će dobar rezultat protiv Sparte dati moment protiv Manchester Citya protiv kojeg Chelsea igra tri dana nakon Sparte.

Povratak Terrya na teren predstavlja natjecanje za mjesto u prvih 11, ali je Cahill spreman na to prijateljsko rivalstvo.

Cahil se osvrnuo i na veliku pažnju prema Lampardu, koji je u lovu na svoj 200-ti gol Chelsea, obaranje Tramblingovog rekorda i špekulacije oko novog ugovora. Cahill inzistira na tome da sva ta pažnja ne utječe na Franka. Lampard neće moći zabiti taj gol protiv Sparte, jer je Benitez odlučio da odmara njega i Ivanovića, ali Cahill vjeruje da nećemo morati puno čekati za te golove.
Cahill je ljudi moji jedna od svijetlih točaka ove sezone i lako bi mogao na kraju uz Matu konkurirati za igrača sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.