Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

@Whisper ovo je vrlo vrlo moguce. Svaka cast. Palo je i meni napamet ali nisam bio siguran. Mada za 3 u zadnjoj liniji treba mnogo uigravanja a koliko se secam i na pripremama smo igrali sa 4.

Nema te ekipe u premiershipu koja moze igrati 3-5-2 najbolji primjer je Watford i Mazari koji forsira tu formaciju i ispast ce ako je ne promijeni. Drugaciji stil fudbala se igra u odnosu na Italiju i njihov fudbal.
  • Odgovori 685
  • Pregledi 43,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Zadovoljan sam ovim transferom ali moram istaci da sam iznenadjen sto nismo iz Francuske pokusali dovesti kakvog beka, tamo igraju brzaneri, trkaci i mnogo talentovani bekovi, siguran sam da smo mogli naci kvalitetnog beka tamo, koji bi odgovarao nasoj igri. Recimo meni se svidjao uvjek Mendy sto je igrao u Marseiilu, neznam gdje je sad, cini mi se u Monacu je.

O kakvom igraču je riječ, jel ima neko ko je upoznat sa njegovim igrama i igračkim osobinama?

https://twitter.com/GuillemBalague/status/770196597087014912

Reko je covek sve... 

Da dodam samo da je disciplinovan i ne ostaje da "visi" na protivnickoj polovini kako to umeju mnoogi ofanzivni bekovi. Verovatno je to jedan od razloga sto se Konte odlucio na njega, jer ipak iza Azara treba da igra neko ko je dobar u odbrani, da ne bi duvala promaja po toj strani.

Moze i stoperaa da zakrpi, i to jako dobro, sudeci po poslednjem mecu.. 

Nema te ekipe u premiershipu koja moze igrati 3-5-2 najbolji primjer je Watford i Mazari koji forsira tu formaciju i ispast ce ako je ne promijeni. Drugaciji stil fudbala se igra u odnosu na Italiju i njihov fudbal.

A i ti našao Watford za primjer njima nijedna formacija ne može pomoći,može se igrati ako imaš inteligentne i kvalitetne igrače.

Ovo je gotova stvar. Nisam ga nikad gleda ali po svemu sudeći moga bi bit dobar, u svakom slučaju bolji od Ivanovića... Nek mu je sa srećom!

https://twitter.com/OptaJoe/status/770667643405758465

https://twitter.com/WhoScored/status/770658059458908160

Mogu reći da sam poprilično zadovoljan ovim transferom, jedva čekam da ga vidim na terenu u plavom dresu.

Nisam gledao, ali po svemu procitanom izgleda da bi mogao biti pogodak..

Nadam se dobroj saradnji naprijed s maestrom :D

Niko nije glup da cuva Balvanovica na desnom beku, kada ima Azpija koji je prirodni desni bek i bolji jedno 30 puta u svakom pogledu osim skok igre, ali kakvo je postavljanje Balvanovica u ove 2 sezone, i tu bi ga uzeo Azpi.

Imaj postovanja prema Banetu, kakvi su to nadimci? Covjek je zaduzio ovaj klub :P

To sto su dvije sezone bile lose ne znaci da ce i ova, a kad je Bane u formi Azpi svoje pravolinijsko trcanje moze zabiti materi u dupe.

Niko nije glup da cuva Balvanovica na desnom beku, kada ima Azpija koji je prirodni desni bek i bolji jedno 30 puta u svakom pogledu osim skok igre, ali kakvo je postavljanje Balvanovica u ove 2 sezone, i tu bi ga uzeo Azpi.

Pazi kad nas Conte istrolluje i izbaci Azpilicuetu jer je Alonso viši za glavu i po. :P

Btw. zapratio je na twitteru Chelsea, Cahilla, Cuadrada i Premijer ligu, tako da će se sve ozvaničiti ujutru. :P

Bane i onako nikad nije znao ubaciti, ali je opet opasniji u napadu od Azpija i to baš na desnom beku. Ja ti rekoh, nema veze što je ovaj spor kao puž opet nekako izganja po onoj strani uspije i proći koga, Azpilicueta kao ona kamera povrh terena, kreće se po šinama i to je to. Koliko god gledam ne znam jesam li vidio pa 5 dobrih stvari od njega u napadu. Ako se Bane ustabili sa formom, ovaj može igrati klikere.

Realno Ivanović (ovaj sada) i Azpi su karine, ali Ivanović od prije nije ni blizu karine. 

Baneta su jednostavno pregoreli losom selekcijom igraca. Godine igranja kao jedini desni bek u ekipi su uzele danak. Cak i onda kada je postalo jasno da vise ne moze da igra na potrebnom nivou opet mu nije dovedena alternativa. Jeste bio los, verovatno i najlosiji igrac prosle sezone, samim tim i zrtveno jagnje ljudima sa kratkim pamcenjem koji su ga nazivali legendom pa najgorim igracem u istoriji Celsija.
Bane je za Celsi uvek davao sve sto moze. To sto su ga izdale fozicke sposobnosti, greaka je ljudi iznad njega jednako koliko i njegova, cak i vise.

Pa da, ali ne znam kako po Ivanoviću uvijek, ko god u odbrani da je loÅ¡ on se prvi stavlja na listu razapetih. Svi su loÅ¡i i u tome je fora, a ostali se maskiraju iza pljuvanja po Banetu. Mislim ne treba nikoga pljuvati, treba biti civilizovan, a to da li će igrati ne zavisi ni od toga koliko ga pljujemo, niti od čega drugoga već samo od trenera. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.