29. august 2016.10 god. comment_259730 @Whisper ovo je vrlo vrlo moguce. Svaka cast. Palo je i meni napamet ali nisam bio siguran. Mada za 3 u zadnjoj liniji treba mnogo uigravanja a koliko se secam i na pripremama smo igrali sa 4.Nema te ekipe u premiershipu koja moze igrati 3-5-2 najbolji primjer je Watford i Mazari koji forsira tu formaciju i ispast ce ako je ne promijeni. Drugaciji stil fudbala se igra u odnosu na Italiju i njihov fudbal. Prijavi
29. august 2016.10 god. comment_259735 Iskreno totalna nepoznanica mi je ovaj igrac. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. august 2016.10 god. comment_259736 Zadovoljan sam ovim transferom ali moram istaci da sam iznenadjen sto nismo iz Francuske pokusali dovesti kakvog beka, tamo igraju brzaneri, trkaci i mnogo talentovani bekovi, siguran sam da smo mogli naci kvalitetnog beka tamo, koji bi odgovarao nasoj igri. Recimo meni se svidjao uvjek Mendy sto je igrao u Marseiilu, neznam gdje je sad, cini mi se u Monacu je. Prijavi
29. august 2016.10 god. comment_259737 O kakvom igraÄu je rijeÄ, jel ima neko ko je upoznat sa njegovim igrama i igraÄkim osobinama? https://twitter.com/GuillemBalague/status/770196597087014912 Reko je covek sve... Da dodam samo da je disciplinovan i ne ostaje da "visi" na protivnickoj polovini kako to umeju mnoogi ofanzivni bekovi. Verovatno je to jedan od razloga sto se Konte odlucio na njega, jer ipak iza Azara treba da igra neko ko je dobar u odbrani, da ne bi duvala promaja po toj strani. Moze i stoperaa da zakrpi, i to jako dobro, sudeci po poslednjem mecu.. Prijavi
29. august 2016.10 god. comment_259738 Nema te ekipe u premiershipu koja moze igrati 3-5-2 najbolji primjer je Watford i Mazari koji forsira tu formaciju i ispast ce ako je ne promijeni. Drugaciji stil fudbala se igra u odnosu na Italiju i njihov fudbal.A i ti naÅ¡ao Watford za primjer njima nijedna formacija ne može pomoći,može se igrati ako imaÅ¡ inteligentne i kvalitetne igraÄe. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259754 https://twitter.com/AboutChelsea_fc/status/770490215874064388 Alonsova statistika dok je bio na posudbi u Sunderlandu. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259764 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/770644555326590981 Sreco majstore :D Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259767 Da nam bude veliko pojacanje. Nek je sa srecom, ja sam zadovoljan. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259777 Pošto je ovo vec gotova stvar šta drugo ostaje nego nadati se najbooljem. A šta bi sa Rodrigezom iz Wolfsburga, jel odbijena neka ponuda ili? Prijavi
30. august 2016.10 god. Autor comment_259779 PoÅ¡to je ovo vec gotova stvar Å¡ta drugo ostaje nego nadati se najbooljem. A Å¡ta bi sa Rodrigezom iz Wolfsburga, jel odbijena neka ponuda ili? Biće da nikad ponuda nije ni poslana, tipiÄno novinarsko napuhavanje situacije. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259781 Ovo je gotova stvar. Nisam ga nikad gleda ali po svemu sudeći moga bi bit dobar, u svakom sluÄaju bolji od Ivanovića... Nek mu je sa srećom! Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259789 Ja vam kažem, ovo nije zamjena za Ivanovića već za Azpilicuetu. :D Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259805 Niko nije glup da cuva Balvanovica na desnom beku, kada ima Azpija koji je prirodni desni bek i bolji jedno 30 puta u svakom pogledu osim skok igre, ali kakvo je postavljanje Balvanovica u ove 2 sezone, i tu bi ga uzeo Azpi. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259817 https://twitter.com/OptaJoe/status/770667643405758465 https://twitter.com/WhoScored/status/770658059458908160 Mogu reći da sam popriliÄno zadovoljan ovim transferom, jedva Äekam da ga vidim na terenu u plavom dresu. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259820 Nisam gledao, ali po svemu procitanom izgleda da bi mogao biti pogodak.. Nadam se dobroj saradnji naprijed s maestrom :D Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259822 Niko nije glup da cuva Balvanovica na desnom beku, kada ima Azpija koji je prirodni desni bek i bolji jedno 30 puta u svakom pogledu osim skok igre, ali kakvo je postavljanje Balvanovica u ove 2 sezone, i tu bi ga uzeo Azpi. Imaj postovanja prema Banetu, kakvi su to nadimci? Covjek je zaduzio ovaj klub :P To sto su dvije sezone bile lose ne znaci da ce i ova, a kad je Bane u formi Azpi svoje pravolinijsko trcanje moze zabiti materi u dupe. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259824 Ocigledno nisi gledao Azpija nikad na desnom beku, uvijek drama opasniji, jer zna i ubaciti umjesto napucavanja prvog igraca. Bane je legenda koja vise nema sta da ponudi. Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259826 Niko nije glup da cuva Balvanovica na desnom beku, kada ima Azpija koji je prirodni desni bek i bolji jedno 30 puta u svakom pogledu osim skok igre, ali kakvo je postavljanje Balvanovica u ove 2 sezone, i tu bi ga uzeo Azpi. Pazi kad nas Conte istrolluje i izbaci Azpilicuetu jer je Alonso viÅ¡i za glavu i po. :PBtw. zapratio je na twitteru Chelsea, Cahilla, Cuadrada i Premijer ligu, tako da će se sve ozvaniÄiti ujutru. :P Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259836 Bane i onako nikad nije znao ubaciti, ali je opet opasniji u napadu od Azpija i to baš na desnom beku. Ja ti rekoh, nema veze što je ovaj spor kao puž opet nekako izganja po onoj strani uspije i proći koga, Azpilicueta kao ona kamera povrh terena, kreće se po šinama i to je to. Koliko god gledam ne znam jesam li vidio pa 5 dobrih stvari od njega u napadu. Ako se Bane ustabili sa formom, ovaj može igrati klikere. Realno Ivanović (ovaj sada) i Azpi su karine, ali Ivanović od prije nije ni blizu karine. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259838 Baneta su jednostavno pregoreli losom selekcijom igraca. Godine igranja kao jedini desni bek u ekipi su uzele danak. Cak i onda kada je postalo jasno da vise ne moze da igra na potrebnom nivou opet mu nije dovedena alternativa. Jeste bio los, verovatno i najlosiji igrac prosle sezone, samim tim i zrtveno jagnje ljudima sa kratkim pamcenjem koji su ga nazivali legendom pa najgorim igracem u istoriji Celsija. Bane je za Celsi uvek davao sve sto moze. To sto su ga izdale fozicke sposobnosti, greaka je ljudi iznad njega jednako koliko i njegova, cak i vise. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259849 Ne u historiji, samo u sezonama ovim. Cita se izmedju redova, niko ne kaze da nas je zaduzio, ali se nervira kada se gleda da muce tu legendu, tj. precjenjuju Ivanovica tako sto ga i dalje stavljaju u igru. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259851 Pa da, ali ne znam kako po Ivanoviću uvijek, ko god u odbrani da je loÅ¡ on se prvi stavlja na listu razapetih. Svi su loÅ¡i i u tome je fora, a ostali se maskiraju iza pljuvanja po Banetu. Mislim ne treba nikoga pljuvati, treba biti civilizovan, a to da li će igrati ne zavisi ni od toga koliko ga pljujemo, niti od Äega drugoga već samo od trenera. Prijavi
31. august 2016.10 god. comment_259852 Pa eto prosli put kada se lose postavio, protiv Watforda, niti je osvojio zracni duel, niti je zakrpio svoju stranu gdje je bio Capoue :D Tada je jedino on bio los od svih defanzivaca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.