Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Dobro kada igraš wb normalna stvar, zato i imaš osigurača iza i zato je to jedina pozicija koju ovaj može igrati. Treba reći i kako je spašavao isto sinoć
  • 2 sedmice kasnije...
Ne može me nitko uvjeriti kako ovaj igra loše na wing backu, danas odličan. Drago mi je što imamo dva igrača tu koji se mogu rotirati
Za ovoga vrijedi isto šta i za Christensena, vidit ćemo do kad će trajat. Ima tih igrača koji samo u početku novog trenera igraju dobro.
Nije ovo vise niti sam pocetak pod novim trenerom. Vec je odigran fin broj utakmica, a Alonso je po mom misljenju sinoc odigrao najbolju utakmicu od dolaska Tuchela.

Na wb je sasvim drugi igrac, koliko god ga mi ne voljeli, on je dobar na toj poziciji, ali cim Tuchel promjeni formaciju na 4 nazad, on nema sta traziti tu.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Smeće danas pokazalo o kakvom se smeću radi. Ja ne znam koji on kurac igra, džaba sve u napadu kad je on u odbrani toliko spor, slab i jadan da je to strašno. Uvijek ispada, 20 metara van mjesta gdje bi trebao biti a dok dotrči, možeš se jebati. Da stvar bude bolja, kada se slučajno nađe u odbrani na mjestu gdje treba, zaobiđu ga kao čunj.

Nadam se da će Tuchel shvatiti o kakvom se smeću radi

Nije bio ni jednu los od kad je Tuchel stigao. Medjutim, danas je bas podsjetio na onog Alonsa zbog kojeg mu jebemo mater. 

Bome jeste, međutim uvijek zamaže oči nekom asistencijom ili golom. Imao je i dobrih partija, nema tu šta ali njegov "doprinos" odbrani i "igra" u odbrani je kriminalan. Naravno, ne pomaže i što Chilwell ne igra ništa posebno kao LWB, od dolaska Tuchela igrao je 6 utakmica. U jednoj je bio odličan, u dvije iznad prosjeka (malo) te je u tri bio očajan.

• 1 mjesec kasnije...

HE SCORES WHEN HE WANTS

Kako ga je preporodio Tuchel, umesto da je sada u Udineseu, covek je ustao iz groba i vuce nas ka Top 4 kao Hazard onomad.

• 3 sedmice kasnije...

Ljudi koji površno prate Chelsea misle da je ovo vrhunski bek koji treba da bude prva postava. Mi koji detaljno pratimo klub znamo sve njegove mane. Ovog ljeta idu ili on ili Emerson. Ako ostane ova formacija vjerovatno ide Emerson. Ako se pređe na formaciju sa četvericom pozadi, onda leti Alonso. To je sve što imam da kažem o njemu, on je toliko puta ispričana priča.

• 3 sedmice kasnije...
Inter Milan’s priority signing for left-back is #Chelsea’s Marcos Alonso, even if Achraf Hakimi does not move to the Blues.

[via @DiMarzio]

Inter Milan’s priority signing for left-back is #Chelsea’s Marcos Alonso, even if Achraf Hakimi does not move to the Blues.

[via @DiMarzio]

Ako nas odbiju za Hakimija ne prodavati im Alonsa makar se ugasili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.