24. februar 2021.5 god. comment_310432 Pa i ne bas, puhalo je iza njega, a on jadnik se nije mogao vracati. U prvom se spetljao sa rudigerom, pa onda ono suarez ubacio za lemara, u drugom pass iza, pa christensen spasio. Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310434 Dobro kada igraš wb normalna stvar, zato i imaš osigurača iza i zato je to jedina pozicija koju ovaj može igrati. Treba reći i kako je spašavao isto sinoć Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311031 Ne može me nitko uvjeriti kako ovaj igra loše na wing backu, danas odličan. Drago mi je što imamo dva igrača tu koji se mogu rotirati Prijavi
8. mart 2021.5 god. comment_311046 Za ovoga vrijedi isto šta i za Christensena, vidit ćemo do kad će trajat. Ima tih igrača koji samo u početku novog trenera igraju dobro. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311071 Nije ovo vise niti sam pocetak pod novim trenerom. Vec je odigran fin broj utakmica, a Alonso je po mom misljenju sinoc odigrao najbolju utakmicu od dolaska Tuchela. Na wb je sasvim drugi igrac, koliko god ga mi ne voljeli, on je dobar na toj poziciji, ali cim Tuchel promjeni formaciju na 4 nazad, on nema sta traziti tu. Prijavi
9. mart 2021.5 god. comment_311092 Žao mi je što je Emerson ispušio dolaskom Tuchela jer je bio druga opcija i sasvim dobar i korektan. Alonso opet dobar i više nego dobar, odlično se ubacuje iza leđa odbrane i ima taj osjećaj. Neke utakmice sigurno može početi, pogotovo protiv sporih bunkeraša Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311492 Njegov zaštitni znak je čekanje da lopta dotakne aut liniju i nabijanje iz sve snage kad nam igraju pressing. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312183 Smeće danas pokazalo o kakvom se smeću radi. Ja ne znam koji on kurac igra, džaba sve u napadu kad je on u odbrani toliko spor, slab i jadan da je to strašno. Uvijek ispada, 20 metara van mjesta gdje bi trebao biti a dok dotrči, možeš se jebati. Da stvar bude bolja, kada se slučajno nađe u odbrani na mjestu gdje treba, zaobiđu ga kao čunj. Nadam se da će Tuchel shvatiti o kakvom se smeću radi Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312197 Nije za odbrane definitivno, mada je mogao dati ono što je na kraju u stativi završilo. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312203 Nadam se da nikad vise neće dati, drago mi je sto je i onaj slobodnjak bio stativa i ona sansa u drugom poluvremenu je bila stativa. Do kurca mi je njegovih ocajnih osrtija, nikakve igre ali na kraju zabije gol i izvuce se Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312206 Nije bio ni jednu los od kad je Tuchel stigao. Medjutim, danas je bas podsjetio na onog Alonsa zbog kojeg mu jebemo mater. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312207 Baš na nivou prošle utakmice protiv WBA. Lako se moglo desiti da izleti na poluvremenu i da ode u autobus. Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312221 Nije bio ni jednu los od kad je Tuchel stigao. Medjutim, danas je bas podsjetio na onog Alonsa zbog kojeg mu jebemo mater. Bome jeste, međutim uvijek zamaže oči nekom asistencijom ili golom. Imao je i dobrih partija, nema tu šta ali njegov "doprinos" odbrani i "igra" u odbrani je kriminalan. Naravno, ne pomaže i što Chilwell ne igra ništa posebno kao LWB, od dolaska Tuchela igrao je 6 utakmica. U jednoj je bio odličan, u dvije iznad prosjeka (malo) te je u tri bio očajan. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314329 HE SCORES WHEN HE WANTS Kako ga je preporodio Tuchel, umesto da je sada u Udineseu, covek je ustao iz groba i vuce nas ka Top 4 kao Hazard onomad. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314340 Ali klasicni Alonso, nigdje ga nema citavu tekmu i onda na kraju zabije gol za pobjedu... USTA TE JEBEM MARKOSEEEEEEEEEEE Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314833 To je taj mec viner, veliki igrac za velike utakmice. Hvala Tuchelu sto je ozivio ovog velemajstora Prijavi
15. maj 2021.5 god. comment_314886 Svaki put se derem usred paba, GDJE IZLAZIŠ BOG TE JEBO ZNAŠ DA ĆEŠ ISPAST MATER TI JEBEM Koliko je samo mrtav i spor majku jebo ali opet ima sreće da zabija te neke golove i da se stalno vraća u prvih 11 Hajde molim te idi negdje sad kad počne prelazni rok Prijavi
16. maj 2021.5 god. comment_314960 Najgore sto navijaci kada ovaj degen zabije ili asistira kazu da je dobar. Ne mozes za ovoga, Jorginha i Rudigera nikad govoriti da su dobri, jer znas da ce usrati kad nam najvise treba. Sto prije prodati dok nam nisu sve sjebali. Prijavi
2. juni 2021.5 god. comment_316341 Ljudi koji površno prate Chelsea misle da je ovo vrhunski bek koji treba da bude prva postava. Mi koji detaljno pratimo klub znamo sve njegove mane. Ovog ljeta idu ili on ili Emerson. Ako ostane ova formacija vjerovatno ide Emerson. Ako se pređe na formaciju sa četvericom pozadi, onda leti Alonso. To je sve što imam da kažem o njemu, on je toliko puta ispričana priča. Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316905 Inter Milan’s priority signing for left-back is #Chelsea’s Marcos Alonso, even if Achraf Hakimi does not move to the Blues. [via @DiMarzio] Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316906 Inter Milan’s priority signing for left-back is #Chelsea’s Marcos Alonso, even if Achraf Hakimi does not move to the Blues. [via @DiMarzio] Ako nas odbiju za Hakimija ne prodavati im Alonsa makar se ugasili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.