Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

Pa i nije baš, nije da imamo viška igrača na toj poziciji, a i bio je pristojan ove sezone (uzimajući u obzir kakav može biti).

Pa prodat njega i kupit zamjenu za Chilwela. Ima toliko dobrih lijevih bekova. Onaj Robinson iz Fulhama, igra i za USA, je bar 2x bolji igrac od Alonsa. Napadacki je odlican, ne bi ni Chilwelu bilo svejedno sa takvim bekom. Fulham ispao, znaci i jeftin bi bio. 

On je samo jedan primjer, a ima ih koliko hoces. Samo nek prodaju vise ovog sporaca.

Pa prodat njega i kupit zamjenu za Chilwela. Ima toliko dobrih lijevih bekova. Onaj Robinson iz Fulhama, igra i za USA, je bar 2x bolji igrac od Alonsa. Napadacki je odlican, ne bi ni Chilwelu bilo svejedno sa takvim bekom. Fulham ispao, znaci i jeftin bi bio. 

On je samo jedan primjer, a ima ih koliko hoces. Samo nek prodaju vise ovog sporaca.

Antonee i navija za Chelsea koliko sam upratio.

Ako nas odbiju za Hakimija ne prodavati im Alonsa makar se ugasili.

Zašto? Pa neće nas odbiti tako bezveze nego jer je PSG da više. Koliko sam shvatia naši nisu ni bidali... Šta bi oni tribali, prodavat nama igrača za manje love umjesto nekom drugom za više jer zašto??

Zašto? Pa neće nas odbiti tako bezveze nego jer je PSG da više. Koliko sam shvatia naši nisu ni bidali... Šta bi oni tribali, prodavat nama igrača za manje love umjesto nekom drugom za više jer zašto??

Ako mi ponudimo 60 miliona + Alonso a PSZ 80 miliona i Inter odluči da prihvati njihovu ponudu oni ce ionako tih 20ak miliona razlike uplatiti nama za Alonsa, sto mu dodje na isto.
Makar se ugasili, ne prodavati ga njima.

Zato sto bi dobili igraca, ovako ce dobiti samo pare, sa kojim opet nece moci kupovati.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ako cemo realno Marcos je sasvim dobra zamjena za Cilvela. Koliko god da odigra losih utakmica uvijek se izvuce sa svojim golovima. Ima i gorih u klubu od njega.

Ma kakav on, desnu nogu ko da nema. Desnom nogom igra samo kad mu rudiger doda loptu,a on iz poluokreta nabije loptu napamet. Ima spor start, trom je...

Jedino u napadu koristan i to ne uvijek. Radije emerson.

Ako cemo realno Marcos je sasvim dobra zamjena za Cilvela. Koliko god da odigra losih utakmica uvijek se izvuce sa svojim golovima. Ima i gorih u klubu od njega.

klasicna prica kad god alonso zabije, ama svaki put uspije zavarati nekoga

a realnost da ga se ne mozemo rijesiti nikako

Alonso moze biti koristan u mecevima kakav je danasnji. Kad protivnik igra sporo, duboko i bez namere da napada. Protiv jace ekipe, sa kvalitetnijim i brzim spoljnim igracima on je igrac manje na terenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.