23. juni 2021.5 god. comment_316907 Ma prodati ga podhitno, vece nam je to pojacanje nego sami dolazak Hakimija. Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316908 Pa i nije baš, nije da imamo viška igrača na toj poziciji, a i bio je pristojan ove sezone (uzimajući u obzir kakav može biti). Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316909 Pa prodat njega i kupit zamjenu za Chilwela. Ima toliko dobrih lijevih bekova. Onaj Robinson iz Fulhama, igra i za USA, je bar 2x bolji igrac od Alonsa. Napadacki je odlican, ne bi ni Chilwelu bilo svejedno sa takvim bekom. Fulham ispao, znaci i jeftin bi bio. On je samo jedan primjer, a ima ih koliko hoces. Samo nek prodaju vise ovog sporaca. Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316910 To se slazem, ako ce se traziti zamjena onda ga se rijesiti. Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316914 Pa prodat njega i kupit zamjenu za Chilwela. Ima toliko dobrih lijevih bekova. Onaj Robinson iz Fulhama, igra i za USA, je bar 2x bolji igrac od Alonsa. Napadacki je odlican, ne bi ni Chilwelu bilo svejedno sa takvim bekom. Fulham ispao, znaci i jeftin bi bio. On je samo jedan primjer, a ima ih koliko hoces. Samo nek prodaju vise ovog sporaca. Antonee i navija za Chelsea koliko sam upratio. Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316917 Antonee i navija za Chelsea koliko sam upratio. + marketinški dobar potez, još jedan igrač iz SAD Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316921 Ako nas odbiju za Hakimija ne prodavati im Alonsa makar se ugasili. Zašto? Pa neće nas odbiti tako bezveze nego jer je PSG da više. Koliko sam shvatia naši nisu ni bidali... Šta bi oni tribali, prodavat nama igrača za manje love umjesto nekom drugom za više jer zašto?? Prijavi
23. juni 2021.5 god. comment_316929 Zašto? Pa neće nas odbiti tako bezveze nego jer je PSG da više. Koliko sam shvatia naši nisu ni bidali... Šta bi oni tribali, prodavat nama igrača za manje love umjesto nekom drugom za više jer zašto?? Ako mi ponudimo 60 miliona + Alonso a PSZ 80 miliona i Inter odluči da prihvati njihovu ponudu oni ce ionako tih 20ak miliona razlike uplatiti nama za Alonsa, sto mu dodje na isto. Makar se ugasili, ne prodavati ga njima. Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316943 Svejedno vala samo neka ide, nebitno da li je trampa ili transfer. Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316953 Zašto? Pa neće nas odbiti tako bezveze nego jer je PSG da više. Koliko sam shvatia naši nisu ni bidali... Šta bi oni tribali, prodavat nama igrača za manje love umjesto nekom drugom za više jer zašto?? Zato sto bi dobili igraca, ovako ce dobiti samo pare, sa kojim opet nece moci kupovati. Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316958 Ma italijanskim ciganima ne treba ništa popuštati, taman da se o Caballeru radi a ne o Alonsu. Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317654 Navodno Inter odbio 110 mil + Alonso Jel realno da niko ovu ublehu neće? Prijavi
4. august 2021.5 god. comment_317655 Problem sa svim ovim našim igračima tipa Alonso, Drinkwater i Bakayoko je što bi oni htjeli veliku platu tamo gdje odu, a kvalitetom su za Sassuolo. Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318018 Ako cemo realno Marcos je sasvim dobra zamjena za Cilvela. Koliko god da odigra losih utakmica uvijek se izvuce sa svojim golovima. Ima i gorih u klubu od njega. Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318019 Ma kakav on, desnu nogu ko da nema. Desnom nogom igra samo kad mu rudiger doda loptu,a on iz poluokreta nabije loptu napamet. Ima spor start, trom je... Jedino u napadu koristan i to ne uvijek. Radije emerson. Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318020 Ako cemo realno Marcos je sasvim dobra zamjena za Cilvela. Koliko god da odigra losih utakmica uvijek se izvuce sa svojim golovima. Ima i gorih u klubu od njega. klasicna prica kad god alonso zabije, ama svaki put uspije zavarati nekoga a realnost da ga se ne mozemo rijesiti nikako Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318021 Ma meni je dobar backup. Ako ko treba da ide. To je emerson Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318022 Ako nista bolji je goalscorer od Vernera i Zijesa zajedno. Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318028 Chilwell će na posudbu u Leicester, imaju problema sa lijevom stranom. Prijavi
14. august 2021.5 god. comment_318043 Alonso moze biti koristan u mecevima kakav je danasnji. Kad protivnik igra sporo, duboko i bez namere da napada. Protiv jace ekipe, sa kvalitetnijim i brzim spoljnim igracima on je igrac manje na terenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.