Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Meni je najbizarnije to sto mnogi neutralni komentatori i navijaci njega smatraju za odlicnog igraca...

Pa da, oni misle da je odličan, na forumu misle da je invalid, a u stvari je prosjek. Iz krajnosti u krajnost.

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Zaista ali zaista nemam riječi više za njega. Alonso je možda i najlošiji igrač ovog kluba u historiji.

Slavit' ću mjesec dana kad ode iz kluba.

Zaista ali zaista nemam riječi više za njega. Alonso je možda i najlošiji igrač ovog kluba u historiji.

Slavit' ću mjesec dana kad ode iz kluba.

Ne znam ko ima glavnu rijec u klubu, i da li je to samo jedan covjek da prelomi za igrace ali odavno su se prosjecni pa cak i losi igraci poceli prihvatati u Celziju. Nema vise nekih standarda.
Jedan Oscar i Willian su se godinama povlacili po klubu, kasnije Alonso, Jorginho. Govorimo o igracima prve postave, udarne igle a ne neka tamo 5. ili 6. rezerva. To je ocigledno postao standard.

Opet ponavljam, ljudi u Fiorentini su bili sokirani vidjevsi kakvu su ponudu dobili za Alonsa. Nije to slucajnost, posebno ne kod Talijana. Ovo je kalibar igraca za Sunderland i Bolton, za koje je uostalom nastupao prije. Nemam zaista nista protiv momka, mozes mu psovat sta hoces ali on nije sam sebe potpisao, davao sebi petogodisnje nove ugovore i stavljao se u prvih 11 toliko puta. Ima mnogo odgovornijih tu.

Prvi sam ga ja branio kad je bio u ok formi, ali ovo sto trenutno prikazuje je bolno za gledanje. Mislim da mi pritisak skoci svaki put kad dirne loptu.

Al stvarno kao da je bacio neke vradzbine na klub, Chilwell poceo da kida - povreda, ovaj igrao malo i bio je toliko los da je Reece igrao na levoj strani pa je i ovaj zakacio neku tezu povredu, ne mozemo da ne otarasimo ovog idiota.

Al stvarno kao da je bacio neke vradzbine na klub, Chilwell poceo da kida - povreda, ovaj igrao malo i bio je toliko los da je Reece igrao na levoj strani pa je i ovaj zakacio neku tezu povredu, ne mozemo da ne otarasimo ovog idiota.

momku je klub na prvom mjestu. da nije, davno bi otisao

kekekek

Cekam dan kada ce ovaj ,,mrtvak" napustiti klub. Da ima bar malo savesti i odgovornosti, on bi danas izasao sam iz igre.
Ne znam da li neko na konferencijama pita Tuhela za misljenje o igri ove spanske prevare. Covek kad igra uvek se neko sranje desi, danas ga Salah prosao kao brzi voz, a ovaj ga rucicama pokusava zaustaviti.
A posebno me odusevio slobodnjakom pri kraju utakmice, sutirao je kao na terminu. Blagi uzas.

Idu na poluvremenu one grafike prosjećna pozicija na terenu u fazi odbrane i u fazi napada. Kada napadamo Alonso na centru, a Azpilicueta naprijed sa napadačima. Kada se branimo Alonso opet na centru, Azpilicueta skoro u ravni posljednje trojke. Nije isključeno da se ovaj nije pomjerio za 90 minuta.

• 2 sedmice kasnije...
Koliko ce mi biti drago kad jednom napusti klub, nadam se sto prije. Dugo losijeg igraca nisam vidio. Pa on nije kadar za Chesterfielda, eto toliko je los.
Al kad imamo brzu akciju i ode lopta ka njemu, lik je jedno 5 puta ispipka i obavezno je vraca nazad. Plus po utakmici jednom mora do sutn3 i upropasti napad, to je vec standard.
Kako se on nikad ne povredi da mi je znati.
Podsjecam Alonsa je Lampard prekrizio i bio je konacno na izlaznim vratima nakon toliko godina, dok nije dosao Tuchel i vratio ga u zivot.
Podsjecam takodjer da je Alonso Tuchelov prvi pik u mnogim mecevima ispred Cilvela bio, cime smo jedno vrijeme cak rizikovali da izgubimo i Cilvela.
Takodjer klub je ne tako davno dao ovom igracu novi ugovor na 5 godina i veoma visokom platom.
Takvi potezi unistavaju ovaj tim.
Bukvalno ga je oziveo iz mrtvih.
Mene brine jer je do sad dosta utakmici zasrao i zbog toga nije ispastao vec je nastavio da igra: Lids penal, Liverpul i otresanje od strane Salaha itd. Pri cemu vise i ne daje golove, slobodnjaci su mu ubi Boze. Samo da ga Cavi pozove u Barsu da ih dokusuri,al jbge ima ugovor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.