Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

E čuj Cahill i Alonso u istoj rečenici...

Obojica retardi nesposobni. Proveli većinu svojih 20tih u ispod prosječnim i prosječnim ekipama.

Je li i Drogba retard nesposobni ?

Marsej na levelu Fiorentine, i dvije ekipe koje su bile u Championshipu ili 16. 17. mjesto u Premiershipu? Drogba u 24. igro za Marsej, ova dvojica se borila za opstanak.
Chilwell je bolji igrac, koji je ocito sporije dolazio do forme, cak i psihicki izgleda nije bio na nivou ovog ljeta.

Alonso je dao sve od sebe i na pripremama i na pocetku sezone, svakom tekmom je zasluzio start u sljedecoj i definitivno nebi bilo fer tek onako ga vratiti nazad na klupu.
Kod Alonsa meni smeta njegova brzina tj to sto je nema, ali za razliku od ranijih sezona, ove sezone nevjerovatno se trudi, za ovih par tekmi je toliko sprinteva imao kao za proslu cijelu sezonu. I odmah su tu i intervencije u odbrani ali i opasnost u napadu.

Chilwell mora biti prvi bek, ali ovakav Alonso je apsolutno pozeljan u ekipi, naravno ako ne padne u formi.

Alonso nikad i nije bio za defanzivne formacije, Tuchel ako je mislio igrati bunker i na kontre, ne znam otkud mu ideja da je Alonso dobar za toga. Da smo napadali druga bi priča bila.

Ma mogao bi Alonso lagano na klupu poslije Southamptona, taman se povrijedio Shaw možda će ga zvati Southgate za neke minute, taman da uđe u fazon

https://twitter.com/SalaHolic_11/status/899323460773654529?s=19

Vraćaj ga u Sunderland, u Seriu A bilo gdje samo ga nosi iz kluba.
Ima li jedan lijevi bek u omladincima da bude back up Cilvelu MAJKU MU POLJUBIM, gledamo djedurine na bekovima koji ne mogu cunj zaobic.
A ovo je trenutno omiljeni igrač trenera. Cirkuzant obični.

https://twitter.com/SalaHolic_11/status/899323460773654529?s=19

Vraćaj ga u Sunderland, u Seriu A bilo gdje samo ga nosi iz kluba.

Prodamo Salaha a dovedemo klovna.

Za ovakve idiotizme bih crveni davao, kako me nervira kad tako bez razloga prave sranja. To isto radi i Rudiger, ne znam zašto je navijačima zanimljivo kad se retard bez razloga uvaljuje u probleme i prepucavanja.

Ima li jedan lijevi bek u omladincima da bude back up Cilvelu MAJKU MU POLJUBIM, gledamo djedurine na bekovima koji ne mogu cunj zaobic.

Nema, naša akademija je zadnjih godina mašina za proizvodnju desnih bekova.

Ne znam kako Tuchel ne vidi da protiv jačih protivnika mora igrati Chilwell. Alonso je za Tottenham i slabije timove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.