31. januar 2021.5 god. comment_309126 Kad ode Giroud, nek preuzme njegovo mjesto. Lik je ubitacan u sesnaestercu. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309129 Hahah najstraÅ¡nije Å¡to smo svi zgroženi Å¡to je ovaj onako zakucao golÄinu. Realno na WB je bolji od Chilwella i igrati će ovisno koliko budemo u ovoj formaciji Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309173 Jedan los mec Chilwella i jedan dobar Alonsa ne cini Alonsa boljim igracem, da se radi o ne znam kojoj poziciji. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309178 Jedan los mec Chilwella i jedan dobar Alonsa ne cini Alonsa boljim igracem, da se radi o ne znam kojoj poziciji. TaÄno tako, a ima pojedinaca predstavljaju kao da je Chilwell loÅ¡ jedan dobar period a ustvari Äovjek ima za beka sasvim pristojnu statistiku, konstantan od poÄetka sezone, malo loÅ¡ija proÅ¡la tekma radi promjena sistema i formacije i odmah Chilwell bmk mod, loÅ¡ i sliÄno Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309182 Jedan los mec Chilwella i jedan dobar Alonsa ne cini Alonsa boljim igracem, da se radi o ne znam kojoj poziciji. Apsolutno, ne gleda se ni meni Alonsa. Ali što je krivo reći da je Alonso bolji wb nego Chilwell? Kada to je sigurno, nećemo se lagati Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309185 Kako je to sigurno ? Zbog jednog meca ili zbog onoga sto je Alonso prije igrao kod Contea? Naucit ce Chilwell kako se igra wing back, nije to teska pozicija, samo ides u napad i pomalo se vracas u odbranu. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309186 TaÄno tako, a ima pojedinaca predstavljaju kao da je Chilwell loÅ¡ jedan dobar period a ustvari Äovjek ima za beka sasvim pristojnu statistiku, konstantan od poÄetka sezone, malo loÅ¡ija proÅ¡la tekma radi promjena sistema i formacije i odmah Chilwell bmk mod, loÅ¡ i sliÄnotaj sto ga citiras je izmislio taj bmk mod Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309187 Tuchel explained why Alonso started and assessed his display ‘We had a reason. It wasn’t that we were unhappy with Chilly, absolutely not. We opted for a bit more size for defending set-pieces, and I know from the time of Antonio Conte Marcos is used to playing this role. He has good timing for arriving in the box.." Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309191 Kako je to sigurno ? Zbog jednog meca ili zbog onoga sto je Alonso prije igrao kod Contea? Naucit ce Chilwell kako se igra wing back, nije to teska pozicija, samo ides u napad i pomalo se vracas u odbranu. Pa zato Å¡to je taj period bio najbolji wb možda? Zato Å¡to chilwell nije igrao tu poziciju, a i ono Å¡to je igrao proÅ¡lu utakmicu nije obećavajuće? I sam si dijelom odgovorio, zaÅ¡to bih gubio vrijeme uÄiti chilwella na utakmici kada je ovaj stvoren za to Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309211 Mislio sam da smo nauÄili da se igraÄima ne sudi samo na osnovu jedne utakmice. To Å¡to je Chilwell bio loÅ¡ protiv Wolverhamptona, to ne mora biti zbog pozicije. Možda bi podjednako bio loÅ¡ i da je igrao klasiÄnog beka ili neÅ¡to treće. Možda je jednostavno loÅ¡ dan. Nije baÅ¡ da nikad nije igrao lijevog wing backa. Igrao je nekoliko puta za Leicester, igrao je nekoliko puta za reprezentaciju, a odigrao je i za nas. Mogu se sjetiti utakmice protiv Uniteda na poÄetku sezone kad smo igrali sa 5 odbrambenih. Prema tome, on tu nema Å¡ta puno da uÄi. Mi smo igrali takav fudbal da on iako nije wing back se ponaÅ¡a kao da jeste. Non-stop je bio u napadu i trÄao sa jedne strane terena na drugu. U formaciji sa 3 Å¡topera ima dodatnu sigurnost i ne mora baÅ¡ toliko da brine za odbranu. Chilwell je puno bolji od Alonsa u odbrani, a Alonso nije toliko bolji u napadu. Ima bolji Å¡ut, napadaÄki instinkt i skok igru, ali je Chilwell prodorniji i ima bolji centarÅ¡ut. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309218 Nisam nigdje kritizirao Chilwella, dapaÄe miÅ¡ljenja sam kako ima dobru sezonu. Ali zaista je teÅ¡ko tvrditi da je Chilwell bolji wing back od Alonsa, nema opipljivih argumenata za to koliko god nam mrzak bio Alonso. Pogotovo u ovakvim utakmicama gdje defanziva nije niti potrebna, zbog prednosti koje je Adi naveo. Bek i wing back nisu toliko sliÄne pozicije koliko se misli Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309287 Ipak ubacaj i ako se treba braniti je uvijek u prednosti Chilwell, dok je Alonso suterski bolji i tu tesko da ga mozes porediti i sa jednim igracem u ekipi. Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309545 Ne znam Å¡to ga toliko forsiraju i na internetu i svuda, kao da je bog zna kakve utakmice odigrao, osim dobrog gola niÅ¡ta, klasiÄna njegova ispodprosjeÄna partija Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309554 Zna zabit dobar gol i onda s time sve zavara da neÅ¡to valja. Sad je tek poÄeo igrat nakon dugo vremena, novi trener, neozbiljni (defanzivni) protivnici kod kojih se ne vide njegove defanzivne manjkavosti pa trenutno sve izgleda divno i krasno, ali kad tad će nas poÄet stajat bodova... Prijavi
7. februar 2021.5 god. comment_309555 Ne znam Å¡to ga toliko forsiraju i na internetu i svuda, kao da je bog zna kakve utakmice odigrao, osim dobrog gola niÅ¡ta, klasiÄna njegova ispodprosjeÄna partija Mozda ce nam danas opet faliti visine pa opet bude starter :)) Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310162 Ma nije da branim Alonsa, ali i Chilwel i Zyech kad dobiju priliku takmice se ko ce biti losi. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310163 Zasto je ovaj odigrao svih 90 minuta? To nikome nije jasno, Alonslow nam se ustalio u ekipi u 2021 godini... Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310176 Ni meni nije jasno zasto uopÅ¡te poÄinje utakmice, prije dok je bio na svom nivou imalo je od njega neke vajde, sad slabo sve dobre pozicije u kojima se nadje usere o odbrani necu pisati uopste Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310355 Ma neka ide u kurac, dzaba sve ali on je ogroman minus i u napadu i u odbrani. Dzaba svo to pozicioniranje i zaista dobra tehnika tj. taj prijem i prvi dodir sa loptom kad od njega nema nista. U odbrani se stalno gubi i prespor je dok u napadu nema jebeni centarsut ili neku loptu, pas asistenciju, sve zasere, jedino sto uradi vrati loptu nazad KovaÄiću ili Jlrginhu Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310383 Ma neka ide u kurac, dzaba sve ali on je ogroman minus i u napadu i u odbrani. Dzaba svo to pozicioniranje i zaista dobra tehnika tj. taj prijem i prvi dodir sa loptom kad od njega nema nista. U odbrani se stalno gubi i prespor je dok u napadu nema jebeni centarsut ili neku loptu, pas asistenciju, sve zasere, jedino sto uradi vrati loptu nazad KovaÄiću ili Jlrginhu Kakvo pozicioniranje i dobar prijem. O cemu pricas bre? :D Prijavi
24. februar 2021.5 god. comment_310407 Kakvo pozicioniranje i dobar prijem. O cemu pricas bre? :D Ma uvijek ga usere u napadu, uvijek se naÄ‘e gdje treba. Pogledaj mu gol Å¡to je zabio prijem i prvi dodir, isto tako uvijek kada dobije dugu loptu sjajno je uÅ¡topa i uvijek odliÄan prvi dodir (neka to prebaci Werneru). Ono Å¡to ima mora se pohvaliti... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.