26. oktobar 2016.9 god. comment_262360 Docekao Zemo svojih 5 minuta hahahha Lik je igracina, moze i on jednu tekmu lose odigrati. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262363 Docekao Zemo svojih 5 minuta hahahha Lik je igracina, moze i on jednu tekmu lose odigrati. Lik je flopcina od 40 miliona. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262367 Odigrao neke 2 ukupno tekme, i dao 3 gola. Ne znam kako je to flop, ali eto. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262379 Pa pogledaj kretanje i primanje lopte ko da igra za Metalege a ne za Chelsea. Prijavi
27. oktobar 2016.9 god. comment_262382 Pogledaj prije tekme kako je igrao, ovu tekmu i diego je imao los mec, fulio isto tako 100% priliku. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. Autor comment_263971 Ostaće upamćen kao prvi igrač kojeg je Conte uništio. Sramota da Costa igra na izmaku snaga, jedva trči, a ovaj momak ni minutu da dobije. Nije to neko ko je doveden za karton pive, već igrač plaćen pun kurac novca. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263973 Nadam se da ce dobiti sansu sada u zgusnutom rasporedu oko Bozica. Zalosno je da ovakav igrac sedi na klupi. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263975 A ne znam sta bi rekao, sto je najgore momak je stvarno dobar igrac i zna lopte ali Costa nenormalno igra u zadnje vrijeme, ne mozes nista reci. Vjerujem da i on sam razumije to. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263980 Igra Costa nema sta, ali evo veceras je imao odlicnu priliku da osvjezi napad s ovim bratom i da krenemo po taj drugi gol, a nije. Costa od neke 70. minute nije mogao da dise, a kamoli pritisne njihove odbrambene igrace. A do 70. se vidio umor. Da nisu onako operisani od fudbala iznosili bi loptu laganini u tom periodu. Ipak Conte odlucio da samo odbrani prednost i mora se priznat da kad se onako postavimo i kad branimo rezultat mnogo smo jaki i zabetonirano je sve. Nadam se da je psihicki jak ovaj decko i da ce strpljivo da ceka, ali da nije mogao dobiti barem 10 minuta od ove zadnje 4 tekme to mi je nejasno... Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263982 I meni nije jasno sto makar ne dobija nekih 15-20 minuta po utakmici. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263990 A placen je 40 miliona, on je Emenalova kupovina, nije po Controvim ukusima. A bio sam protiv transfera od samog pocetka. Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_264000 Mora vise da igra jer i on propada i Kosta se bezpotrebno umara. Drogba koji je imao 36 predprosle sezone je imao vecu minutazi neko Michy sad. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264013 A dobro, ovo je takva sezona kad uglavnom igramo samo jednu utakmicu tjedno a uz to je i Costa u vrhunskoj formi. Kad počeme FA cup, a pogotovo sljedeće sezone bit će i za njega minuta... Samo treba bit strpljiv i ostat psihički snažan i doći će njegovo vrijeme, siguran sam... Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264018 U ovakvoj sezoni treba da se podredi ekipi i da bude spreman kada se ukaže prilika, nema smisla Costu u top formi ostavljati na klupi a igramo samo na jednom frontu u većem dijelu sezone. Mislim da bi mu Conte više dao minuta ali takve su bile utakmice kada je se bilo bitnije pojačati defanzivu jer nismo prelomili te utakmice.. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264021 Pa da, Murinjo je iscrpeo Kostu na taj nacin... Ne daj Boze povrede ili suspezije, a prvi sledeci napadac bez trunke minuta. Treninzi i utakmice nisu isto. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264023 Ja ne kažem da Costa mora igrati svaku minutu ali u velikoj je formi i Conte ga neće ostaviti na klupi ili zamijeniti ga ako utakmica nije riješena. Prijavi
15. decembar 2016.9 god. comment_264036 Legenda opet na twitteru, sam sebe podjebaje :D Michy Batshuayi â€@mbatshuayi 9 Std.vor 9 Stunden Michy Batshuayi hat TheSPORTbible retweetet Congrats @Bradleysfight already the same number of goals as me hahaha!!! Hope you will be the PL goal of the month too #Respect Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264196 Je li na maciju pritisak sljedeću utakmicu? >Po meni ne, jer nema što dokazivati realno, i ovako sve da igra, neće igrati kada se Costa vrati. Hoće li Conte pogriješiti ako stavi naprijed Pedra/Hazarda, time impliciram da će poziciju od njih dvojice igrati Willian, te Conte opet bench-ati Michy-a. I kako vam se čine spekulacije da bi ga se moglo dati na posudbu? Your thoughts lads? Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264197 Logicno da ce pogrijesiti ako ne stavi mitchya, mora momak igrati. Nema sanse da ce otici na posudbu. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264201 Ja mislim da Zemo jebeno navija da Michu flopa iducu utakmicu. Cisto da moze reci da je bio upravu i tako ta sranja :D Suska se da bi cak mogao ostati na klupi. To bi definitivno bio znak da Conte ne racuna na njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.