Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michy Batshuayi (2016-2022, 48 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 588
  • Pregledi 42 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vratila se legenda, kolko vidim otišo je i na turneju. Niko to da javi, sramite se.

• Kome treba pravi spic kada imas Michya

• Džaba se trudiš, stari forumaši poznaju više tih igrača ipak smo imali topic na forumu za Milana Lalkoviča, naravno vjerovatno je Cae otvorio temu a Žiger ima temu od momenta kad je došao u klub sa 16

Objavljene slike

Ovaj lik mora bit prvi izbor u napadu,da li sa Kostom ili sam nije bitno.Lik je zvijer.
  • Autor

Bezze stavio ovaj video a Batshuayievu objavu i gledaj koliko ima lajkova i retweetova, a usput smo dobili i 100-njak novih followera.

Usput, ko nije upućen, na ovaj profil tokom svake utakmice u roku od 2 minute od gola/prilike objavim gol/priliku... Tako da se nadam čak i bržem rastu pratilaca.

https://twitter.com/chelslatest/status/778325688826888192

• 2 sedmice kasnije...

On definitivno nije Conteovo pojačanje, zato ni ne dobija previše šansi za igru. Jučer se pojavila informacija da Marseille želi da ga dovede na posudbu u januaru. 

Gdje ste pozurili ljudi, sta vam je? Meni izgleda momak s puno potencijala i vjerujem u njega, nijedan razlog nije dao zasto ne bih... drugo je to sto je Diego brat on fire :D

Problem za njega je što Diego neće zaštekati kad zna da ima ozbiljnu konkurenciju.

Slažem se, ni od Coste nisam puno očekivao, ali opravdao je očekivanja ipak na kraju. 

Tacno je ovo sto daiblo govori. Jedino da Conte zaigra sa 2 napadaca bice mjesta za Michua. Ono sto zamjeram Conte jeste ono sto smo vecina vec konstatovali, da vrsi izmjene malo ranije a samim tim bi i ovaj igrao vise.
Sve u svemu on je meni veoma dobar igrac, korpulentan a sa zavidnom tehnikom sto je danas veoma rijetko vdijeti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.