Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

Volim kada se uhvati neko za toliko ne bitnu činjenicu pored svega navedenog.

Za ovog troličnog je mister iskrenosti.
  • Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Šta je uradio Allegri, je li Allegri preuzeo onako posran Juventus? Ili je preuzeo Juventus koji je osvajao italijansku ligu 2-3 sezone?

BIlo je tu sigurno jos kvalitetnih igraca koje je Konte trazio, ali opravdanja nema za ovako losa pojacanja, i to dovedeni igraci koji su povrijedjeni

Ko je prodao Matu i Matica direktnom rivalu? Je li trener poslao igrace direktno u te klubove? To su samo neki primjeri.

Sranje igraci su se dovodili i prije, samo sto su se pojedinci pustali na posudbe radi jebenog profita kojeg je imala uprava u planu.

Neka ide Conte, boli me kurac iskreno, ali treba ovome stati u kraj, cakstavise, bio sam i za Murinjov ostanak, samo da ovo prestane

Prevelike oscilacije se desavaju, jedne sezone sampioni, druge sezone nigdje nas nema, ne da nas nema, ili ispadnemo iz grupne faze lige sampiona, ili u ligi ispadnemo iz top4.

jel moguce da trener toliku krivicu snosi za ovolike oscilacije? ne jedan trener nego vise njih koliko ih se smjenjivalo dosad.

Najlakse je po treneru, vazda bilo, ako Conte nije sposoban dovesti igrace kako treba, sto onda ova nasa uprava nije dovela adekvatna pojacanja, sto od dolaska Hazarda nisu mu nasli saigrača kako Bog zapovjeda.

Doveden je Kante.

Šta je uradio Conte u LŠ sa Juventusom?

Posao trenera je da bude fokusiran na teren, motivaciju, formaciju, taktiku. Da predlozi nekog, a ne da zahteva nekog. Ako već predloži nekog i taj neko nije u mogućnosti da mu se dovede, neka nađe adekvatnu zamenu.

Lika zabole kurac i za vođenje ekipe i za sve, ceka samo da odradi ovu sezonu i da bega i nama ostavi njegove indijance iz Italije koje je doveo.
Grena druze ti ili imas neke privatne frustracije pa se istresas na Conteu (sto je ok, ljudi smo) ili ga opsesivno mrzis. Ja bih reko da je ipak prva opcija. Ali povuci malo rucnu, nije ovo prvi put da se pizdarije i cirkus desavaju u Celziju, niti je Conte jedini i najveci krivac. Poceo si bas nebuloze pisati.

Elem, zanimljivo mi je kako sad ovi iz Uprave zategli kao nece da mu isplate odstetu a Conte ceka svoj kolac po ugovoru i sad ce se glupani jebavati oko toga par mjeseci umjesto da nadju novog trenera i vec krenu s transferima prije SP.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Wisey druze meni je sve sasvim dobro, tako da ne vidim kako su mogao tako nešto da zaključiš. Isključivo ovako pišem na temi Contea, tvoj zaključak bi se pokazao opravdanim da pišem i svuda po forumu ovako, pa se istresam.

Nebuloze ili ne to je moje mišljenje, ti imaš svoje i to je to. Po meni su mnogi ovde pisali nebuloze opravdavajući čoveka i ponavljali njegove reči klub, uprava... ali ja nikada nikome nisam napisao da piše nebuloze. Mušljenje je kao i dupe, pa ga svako ima, neko svoje, neko tuđe i to je ok.

Contea jedino možete opravdati uprava ovo, uprava ono. Ničim više. Izvolite zbog tog Contea igramo sledeće sezone LE... pa vi možete i marsovce kriviti.

Za mene je on dvolični peder, za vas može biti žrtva uprave, sasvim mi je svejedno kako ga gledate. Kao što rekoh, to je mišljenje, a ne nebuloza.
Objasnjeno ti je x puta, nema se vise volje diskutovati iznova o istim stvarima. Kad vidim neki novi upis na ovoj temi, odmah mi se i ne otvara. Ko da smo djeca.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa jbg, ti ne mozes da vjerujes da uprava diktira sve, sto govore i legende kluba i ne znam ti ni ja vise ko ne. Dok ti govoris da je on sve ovo i prodao i doveo sto je vrlo smijesno.

Conte je vrhunski takticar, i nenormalno iskren covjek, to se moze, i ne mora svidjeti nekome. Bolje kada iskreno govori o svemu, nego da slusam polupropale izvlakuse, kako je kriva krtica, navijac, cistacica itd.

Tvoje mišljenje Diablo, moje nije takvo, ni približno. Kao taktičar se on pokazao, zna jedno da gura i to je to, upala mu kašika u med sa formacijom prošle sezone, ove ne može sa istom da se poveže. Taktičar u pm. A od njegove iskrenosti ja svaki put zaplačem, suzu pustim... uvaljao vam se takav u glavu i ne puštate.

Ja recimo ne mogu da verujem da smo okrenuti tržištu Italije naprasno, a pre toga doveli jedino Cuadrada u 5 sezona.

Ja ne mogu da verujem da Cristiansen igra i pored skupih kikseva svaku. Kao jedno vreme Bakayoko. Takođe ne mogu da verujem da se izmene ne vrše na vreme i da se ne menja apsolutno ništa kada juriš rezultat. Ne mogu da verujem da se igra sa lažnom devetkom iako nikome ne odgovara. Ne mogu da verujem da se formacija ne promeni ni kada ti ne ide. Ne mogu da verujem da je Luiz van tima zbog povrede, a ne zato što je kažnjen zbog ne znam ni ja čega.

Verovatno još nešto ne verujem, ali ne mogu sada da se setim.
Jel moguće da nije moguće da se klub ogradi i da neko može da dobije šut kartu ako ne ispuni neki minimum, minimuma i jel moguće da ga i dalje gledamo dok nas gura u rupu.

Sad pročitam da se navodno povezuju Lemar i Sandro opet sa nama. Molim te ne dovodi nikog više, samo odlepršaj odavde.
  • 2 sedmice kasnije...
Conte bi trebao da odjebe iz Chelsea u skokovima i to sam. Ali još bolje da ide na naftnu platformu da gazdi vrati ono što je proćerdo.

Koji bi bio vrh da ostane brateeee, uf, perverzija iduce sezone.

slazem se, jos kad bi se onda fina slozila ekipica, uz odlaske pojedinaca, drama

al nazalost male sanse da se to desi

Nama treba trener s kojim necemo nista osvojiti, a ipak da se tu vrtimo u top4, igramo lijep fudbal i svaki put budemo kadidati za osvajanje lige.

Wenger je sad slobodan, a idealan za ovaj scenarij

• 3 sedmice kasnije...
Da li mi moze neko objasniti,zasto da u trenutcima kada ti treba iskljucivo pobjeda, ti najboljeg igraca i najboljeg napadaca ostavljas na klupi?

Ja jos ne vjerujem majke mi. On ili je toliko glup ili je ovo namjerno uradio znajuci da je vec bivsi. U oba slucaja zasluzuje momentalni otkaz, u finalu nek nas vodi Eduardo, boli me kita.

Mamu mu jebem glupu

Na stranu to, vjerujem da su krepali obojica protiv Liverpoola vec oko 70. minute, a i valjda ocekujes da ce ti jebano rekordno pojacanje od 70 miliona moci napraviti nesto u napadu protiv mrtvog Huddersfield Towna kuci. Ali Conte je definitivno gotov, procitan ko bukvar, nema zara u igri, izmjene su lose, tanko skroz. Mada treba biti realan pa reci da je i ovaj tim pun nekakvih teskasa i prosjeka. 

Sve u svemu, katastrofa od sezone. Bez top 4 manager nema sta traziti u Celziju naredne sezone, prosto i jednostavno. Nismo mi Arsenal niti Tottenham. Conte, hvala ti na vrhunskoj tituli prosle sezone, pokusaj jos osvojiti utjesni FA kup i odlazi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.