Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/999415397794267136?s=19

Kako poslujemo i porodicu Rotšild bi doveli do prosjačkog štapa.

To jeste lose, ali ne zaboravimo da je taj ugovor posljedica nagrade Conteu za proslu sezonu. To je bilo dzentlmenski od kluba da ga nagrade, iako je on imao vazeci ugovor i nisu morali. On bi trebao za svoje bezobrazluke da halali barem pola iznosa.

Cudi me samo otkud 20 miliona, mislim da je imao godinu ugovora a godisnje je dobivao oko 10-11 miliona. Jedino ako nisu i svi njegovi saradnici uracunati u to, mada sumnjam da oni vrijede tolike novce.

• 1 mjesec kasnije...
Izgleda da ostaje trener posto treninzi i pripreme krecu. Nimalo nisam odusevljen i iskreno i nemam volju za pracenje Chelseaja uopce al valjda cu je dobiti kada krene sezona. Naravno nemam ovako misljenje zbog rezultata koji nije nimalo los, nego zbog igre koja mi je negledljiva u velikom broju slucajeva.
Isto tako zanima me kako ce igraci reagirati ako ovako ostane, ali nekako mi se cini kako se Hazardu ovo ne vi svidjelo.. Bar bi bilo dobro da se rijesi Williana sto ovaj zasigurno i hoce, vjerujem da je vec spremio SMS i samo ceka potvrdu da ostaje pa da mu ga posalje

Jesmo neozbiljan klub. Ostanak Contea ne može biti dobar za Chelsea zbog zategnutog odnosa između njega i same uprave jer ne funkaju na istim frekvencijama niti mu ispunjavaju željene transfere. Ovo može biti samo debakl-sezona u najavi. Ništa više.

Volio bih da Conte ostane jedino u slucaju da i Hazard ostane.

Ne znam bas, sjecam se izjave u fa finalu hazarda kad je rekao da igramo predefanzivno i bas je izgledao nezadovoljno.. Vidjet cemo

Ja bih vjerovatno dao Conteu jos jednu sansu jer ne bih dao mrtvom napoliju 20 miliona za medzera, aloooooooo menadzera jebenog.

Doveo bi čovjeku 5-6 pojačanja sigurno, uz cilj da se bori za titulu, fa cup a sto se tice kupa uefa to bi mi bilo totalno svejedno, volio bih da jos isproba akademce, Abraham, Ampadu, Hudson Odoi, RLC, te bi nakon sledeće sezone, nadam se dobre mogao da se konačno formira tim koji je spreman da se bije na svim frontovima

Hazard vjerovatno ide. Najbolje je da konte ostane i parama sto dobije za edena plus nesto sto mu chelsea priusti novcs da sastavi svoju ekipu
Hazard vjerovatno ide. Najbolje je da konte ostane i parama sto dobije za edena plus nesto sto mu chelsea priusti novcs da sastavi svoju ekipu
Nema informacija, samo nagađanja s obzirom u kakvom smo stanju, s obzirom da je i prije bilo priča da ide, s obzirom da još nije potpisao novi ugovor, s obzirom da je pred SP izjavio da čeka koja će se pojačanja dovest, a mi još nismo nikog doveli... Plus, sad odlazak Ronalda iz Reala otvara prostora za Hazarda.

Nema informacija, samo nagađanja s obzirom u kakvom smo stanju, s obzirom da je i prije bilo priča da ide, s obzirom da još nije potpisao novi ugovor, s obzirom da je pred SP izjavio da čeka koja će se pojačanja dovest, a mi još nismo nikog doveli... Plus, sad odlazak Ronalda iz Reala otvara prostora za Hazarda.

Istina, sve od navedenog.

Jedino se uzdam u to da ima neku ljubav prema klubu jer da nema vec bi on bio u Madridu ali da ga ubija nedostatak nasih ambicija

#Conte was a gentleman on the large part with the media and fans. But people at the club saw a different side to his personality behind the scenes. Key players wanted to leave #cfc - that may change now - which is partly why the club have done it.

S. Johnson

Kao sto smo i pricali. Conteu hvala na svemu i sretno dalje. Dobice masne pare.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Conte je top trener ali poslije fijaska i sukoba sa upravom prosto nije mogli dalje. Mislim da je i on digo ruke od svega i da je ovo cak prizeljkivao.

Hvala mu za sve i sretno.
Za prvu sezonu kapa dole, mnogi su mu zavidili i počeli ga kopirati,ali samo je jedan original.U drugoj sezoni osim trofeja FA cupa ništa nije vrijedno pomena.U svakom slučaju da je uprava malo normalnija mogao je biti naš SAF,ali nije i sretno mu dalje.
Ima odlican clanak na Telegraphu o Conteu i odnosima unutar kluba prethodnih godinu dana. Matt Law ima insidere i pouzdan je, jer je fakticki glasnogovornik Chelseaja pa preporucujem da procitate. Kad dodjem za laptop okacicu vam link.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.