9. mart 2018.8 god. comment_280609 Samo da kažem, nije da ja tu nešto branim Contea. I sam sam za njegov otkaz (po najprije jer mi je dosadilo više gledat defanzivan nogomet) ali mislim da pretjeruješ i kriviš Contea za sve živo, šta je i nije kriv, sad je najedamput i Costa postao nevinašce. A što je najgore sad ispada da je uprava lišena ikakve odgovornosti i pogreška što nije točno i takvo razmišljanje dugoračno je štetno. Nije problem uzet Contea kao žrtveno janje (što će se nakraju i dogodit), Conteu hvala na svemu ali koga briga ni prvi ni zadnji koji je prošao kroz klub. Problem je što svaljivanjem sve krivice na Contea sami sebi za maskirajemo oči a onda kad iduće sezone s novim trenerom i dalje ne bude ništa bolje onda će bit plača... Conte je tu u prolazu, i njegov otkaz nije rješavanje stvarnih problema. Kao što sam već jednom napisao uprava se mora odlučit što želi. Ako želi u borbu za titulama onda se treba promjenit transfer politika, a ako je zadovljna trenutnim stanjem i želi štedit i ulagat u mlade igrače onda se treba i dovest trener u skladu s tim (strpljiv trener, željan polagane gradnje ekipe koji zan radit s mladim igračima i ne očekuje velika ulganja, a ne ambiciozne instant trenere poput Contea i Moua). U tom sučaju i mi navijači moramo prilagodit svoja očekivanja i bit zadovoljni svaki put kad izborimo top4. Ja samo želim da budući trener bude napadači orjentiran pa da barem uživamo u nogometu. A za neki veći rezultat, neovisno o treneru, moraju se i dovest odgovarajuća pojačanja. I United igra očajno pa je opet drugi, jer ima kvalitet, na kraju ipak pobjeđuje kvalitet odnosno količina uloženog novaca. Ode li nama Hazard, na klupu nam može sjest i neki trenerski Messi evo ekipa jednostavno nema kvalitet za više od grčevite borbe za top4. Međutim ono što trener može napraviti neovisno o kvalitetu ekipe je odrediti na koji način ćemo igrati tj. učinit da ekipa igra napadači, atraktivno pa da barem uživamo u dobrom nogometu. Zato idući trener mora biti trener koji gaji napadači nogomet! Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280732 Ovu utakmicu nismo izgubili zbog Contea za razliku od one protiv Citya.Nazalost ide na ljeto ako ne i prije. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280738 Na srecu da ide. Trebao je otići pre teškog perioda, a sad nas je već usrao. Do grla smo u govnima. Prijavi
14. mart 2018.8 god. Autor comment_280740 Kako nije kriv? Umjesto protiv Barce trebali smo igrati protiv Shakhtara. Nije ovo jedna tekma, cijela sezona je u kurcu. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280745 Vreme je za kofere. Nadam se da mu kući peglaju odeću. Nije red ovako bas napisati :P Čovjek izveo oke formaciju, vala ko da je pitao bilo kojeg forumaša. Momci igrali svih 90 minuta, nisu bili picke, međutim imali smo jednu picku među stativama i jednu u sredini. Boze moj, igrali, borili se, nije sramota. Opet dva okvira gola, šta da se radi. Izmjene su mu za divno cudo bile koliko toliko pravovremene :D Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280772 Hvala ti na prošlogodišnjoj tituli prvaka Engleske, nije bilo očekivano, a bilo je pozitivno iznenađenje. Tvoja strast koju si pokazao u prvoj sezoni je nešto što će navijači pamtiti. Donio si nam šestu titulu prvaka Engleske. Dio si naše povijesti. Ali je na ljeto vrijeme za rastanak, jer Chelseaju treba ofenzivniji i fleksibilniji trener. Nisi jedini koji treba otić. Tu je i velik broj ljudi koji kroje Chelseajevu (lošu politiku). Doviđenja Conte i još jednom hvala na tituli. Prijavi
14. mart 2018.8 god. Autor comment_280775 Cae, mislim da je on ovako Costu odjebo, u stilu ovog sms-a kojeg si ti sad skuckao. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280779 Mi smo veceras dobili 3 komada, ali mnogo manje boli ovaj i ovakav poraz nego onih 1:0 od Citya. Mozda Conte nije ni zamislio da budemo ofanzivni, mozda nas je primljen gol u 2. minuti primorao na to, ne znamo. Al kako god veceras je covjek sve odradio sto jedan trener moze odraditi. Ne vidim da mu se moze neki prigovor naci, cak je pravovremeno i izmjene pravio :D Ako ga se zbog cega moze kriviti to je situacija u prvenstvu i neki porazi. Vidjecemo kako ce sve zavrsiti. Nadam se da moze izvuci iz ovih igraca taj neki psiholoski momenat da se jos do kraja izgura i pokusa izboriti top 4. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280782 Mi smo veceras dobili 3 komada, ali mnogo manje boli ovaj i ovakav poraz nego onih 1:0 od Citya. Mozda Conte nije ni zamislio da budemo ofanzivni, mozda nas je primljen gol u 2. minuti primorao na to, ne znamo. Al kako god veceras je covjek sve odradio sto jedan trener moze odraditi. Ne vidim da mu se moze neki prigovor naci, cak je pravovremeno i izmjene pravio :D Ako ga se zbog cega moze kriviti to je situacija u prvenstvu i neki porazi. Vidjecemo kako ce sve zavrsiti. Nadam se da moze izvuci iz ovih igraca taj neki psiholoski momenat da se jos do kraja izgura i pokusa izboriti top 4. Da krakati nije raširio noge nakon tri minute igrali bi ala Juve od neki dan :D Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280785 Jbga mozda bi i prosli ko Juve.. :D Reko bi da ih je namjerno rasirio, al je toliko glup da ne moze on to smisliti kekek Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280787 Ne znam o kojim izmenama u pravo vreme govorite, kada je kod 3:0 počeo da menja gde je praktično sve bilo gotovo. Umesto da je od 60. uveo Moratu i promenio formaciju, zaigrao sa 2 napadača i krenuo na sve ili ništa, lik igra isto kao da je 0:0 ili u najboljem slučaju 1:0. Dva gola prednosti su ništa, prvi gol kada padne ulazi voda u uši i tu su ljudi skloni greškama, ali ajde. Ne zna on drugu formaciju da igra. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280791 Šta morata može napraviti? O kakvim promjenama pričate? I bez izmjena smo napadali, bili blizu gola i nismo zabili opet. Nemamo kvalitet i tačka, zar je toliko teško to shvatiti i priznati. Fabregas, Moses, Giroud, nisu igrači sa kojima mozes protiv Barcelone. Dalje, dolazio si pred gol, i nisu zabili, precke i stative su se pogadjale, dok s druge strane imaš Kurtou koji je branio kao da je tek stao na gol. I još s dva napadača, de Grena molim te, počuj se šta pričaš, ni Giroud ni Morata u ovakvoj formi nisu za Chelsea, prvo što je Giroud panj koji je ostario vec, da je mladji mozda bi i bio bolji, drugo, Morata zivi u nekom paralelnom svijetu gdje ce se svi sklanjati ispred njega i sudija svirati svaki kontakt nad njim, Budimo realni, Barcelona je Barcelona, ljudi su prošli na kvalitet i u to nema sumnje, iskoristili su svoje šanse, mi nismo. i tu je sva priča. Dobro jedan lik kaže na jednom forumu, trenutna Barca ti daje neku laznu nadu da ih mozes pobjediti, da se mozes sa njom nadigravati, i baš kad dobiješ taj osjećaj oni te spuste na zemlju. 3 komada i ciao bella. Pa vi još idite na Barcelonu sa Fabregasima, Mosesima, Rudigerima, Moratama i tako dalje i tako dalje, mozes jednu utakmicu parirati, ali zato drugu sigurno neces. A klupa je za plakati. I ne branim Contea, krivim i njega da dosta stvari što se dosad izdogađalo, što reLo kaze, mi smo sad trebali igrati protiv Shaktara a ne Barce. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280801 Najmanje je ovdje Conte kriv, kriv je ovdje tibo i nasa zavrsnica. Prije smo zabijali iz svake skoro prilozene sanse, sada nismo uspjeli iz bruku mozda i boljih prilika zabijati golove. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280810 Realizacija nam je problem još od Mourinhovog drugog povratka u Chelsea tamo negdje od 2013-2014 godine. Sjecate li se vi Chelseaja kad je svaki korner koji bi izvodili bila opasnost za protivnika da lopta ode u gol. Pogledajte sada nase kornere kad ih izvodi recimo Fabregas to je ocajno lopta maltene ne dodje do 16terca a kamo li da zaprijeti protivniku. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280833 Najmanje je ovdje Conte kriv, kriv je ovdje tibo i nasa zavrsnica. Prije smo zabijali iz svake skoro prilozene sanse, sada nismo uspjeli iz bruku mozda i boljih prilika zabijati golove. Ko ce ga zabiti kad nam napadači ne mogu pogoditi more s' palube ljebte jebo. Prije ce Ben Simmons ubost tricu nego oni pogodka Prijavi
16. mart 2018.8 god. comment_280834 Najgore sto oni se nikako nisu nalazili u sansama, vec alonso, kante i sta ti ja znam :D Prijavi
16. mart 2018.8 god. comment_280835 Najgore sto oni se nikako nisu nalazili u sansama, vec alonso, kante i sta ti ja znam :D Nisam mislio samo na ovu utakmicu nego na zadnjih evo skoro dva mjeseca u kojima smo kurac Prijavi
18. mart 2018.8 god. comment_280846 U zadnjih 11 utakmica u gostima u svim takmičenjima, 6 poraza, 3 remija i dve pobede. Sad kada sam video frapirao sam se. Ovo je jadno. Prijavi
19. mart 2018.8 god. comment_280895 “Don’t forget two years ago Chelsea finished 10th with many players of this season…they decided to continue to play for this club.†Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280899 Diablo, ovaj treba da kupi prnje, tj trebao je već odavno dok nas nije zakopao. Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280901 Diablo, ovaj treba da kupi prnje, tj trebao je već odavno dok nas nije zakopao. Gdje nas je zakopao? Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280902 Ispali iz LŠ. Peti smo na tabeli, beži nam Tottenham 6 bodova ako se ne varam. Igrački kadar katastrofalan, neki od glavnih igrača van forme, ne igra im se. Gde nas nije zakopao? U FA kupu? Prijavi
20. mart 2018.8 god. comment_280904 Osvojili titulu sa kurcevim sastavom, uz dodatak Kantea. Sada cemo opet biti u top 4, ako ne budemo, onda mozes reci da je losa sezona. A FA kup je jos u igri, koji ako osvojimo uz top 4, je sasvim dobra sezona uz ispadanje protiv barce u LPu. Prijavi
21. mart 2018.8 god. comment_280911 Okej sve, ali sa sigurnošću reći da će Čelsi završiti u top 4 je van pameti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.