Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Ovo od 45. minute danas do 75., kada sam i prestao gledati utakmicu, je najveca sramota otkad pratim Celzi. Konte skino gace i naguzio se, moli Boga da mu Gvardilo ne uvalja 4-5 komada. Ma mars iz kluba, samo tih pola sata je dovoljno da ga vise ni sekunde ne drze u klubu.
Hazardu je poslao poruku kada ga je izvadio protiv ManU.. par dana pre toga je Hazard komentarisao da ne voli da igra lažni devetku i da ne može da dostigne svoj nivo. Odmah je ego manijak počeo da jebe Hazarda sa dva puta na poziciji napadača i sa izmenom.

Višr ga ni na Chelsea stranici ne brane, ne znam jel sam jedan komentar podrške našao.

Ili se mijenjaj ili odjebi. 

Prva stvar sto ovaj klub nije kanta za nabijanje i sramoćenje, druga stvar sto zbog ovako jadnog pristupa ne zelim da klub na ljeto ostane bez najboljeg igrača kako svog najboljeg tako i najboljeg igrača na svijetu, radije neka dođe neko tipa Klopp, nek se primaju golovi do kraja ali jarane nek se i daje i nek se igra lijepo, Hazard se mora zadrzati...

Koji je ovo kurac danas, kakav je ovo pristup jebo te dan, kakva lazna devetka, kakva kurčeva odbrana, kurčeva...bez ikakve tranzicije ikakvog pokusaja napada, svi iza lopte, halo, koji je ovo kurac, i to do 75-e minute. Razumio bih da se uslo defanzivno u prvo poluvrijeme ali odmah nakon primljenog gola se spic morao ubacivati, bez razmisljanja. 

Hljeb te jebo ko da je City neka karina ekipa sa djecom u odbrani pa ocekujes da ces za 15 minuta igre sa napadacem nesto uraditi, opet se nista nije uradilo, jer ljudi isto tako znaju sacuvati vodstvo i umrtviti utakmicu, opet se nista nije uradilo jer se nije imalo muda i imas otpad od igrača.

Ma ovo je sabotiranje i kluba i igraca, prosto lik hoce da dobije otkaz. Nemam drugog objasnjenja, pa jbte Burnley, Brighton i tako te ekipe pruze jaci otpor i barem 1 ili 2 puta zaprijete i pokusaju ugroziti gol protivnika. Pa mi danas nismo ni JEDNOM, znaci imali smo NULA ( 0 ) pokusaja, malo je reci da je to sramota.

Ne znam samo po kom osnovu dodje diablo i njemu slicni i prosipaju maglu ljudima da mi mozemo izboriti top 4 sa ovakvom igrom?! 

To se ne zna spaha. Ja danas nisam ljut, nisam razocaran, jer sam ocekivao ovakvu utakmicu. Nazalost tako je i ocekujem i zelim jednostavno da jos veceras dobije otkaz Conte.

Izivljava se na najboljem igracu lige, od naseg kluba pravi klub iz nize lige, sramoti nas ovakvim utakmicama.

Za proslu sezonu hvala mu, ali za ovo imam samo jednu poruku: Odlazi!

Hocu trenera koji nas nece sramotit i ponizavat, hocu da igramo sa svima, jer mi smo Chelsea a ne MK Dons.

Meni ako moze jedan manager koji ce osvajati titule, nevazna je igra.

Zasto ne bi mogao biti menadzer koji ce i osvajati titule i cija ce ekipa igrati dobar fudbal?

[quote name="diablo_bih" post="280380" timestamp="1520192563"] Meni ako moze jedan manager koji ce osvajati titule, nevazna je igra.[/quote]Ovo veceras je brukanje kluba. Cojk je fakticki skino gace prije nego sto je pocela tekma, nikakve tu taktike niti kakvog kurca nije bilo. Top 4 je minimum minimuma i to nema uopce diskusije. Otkaz ko kuca. A ovo sta radi Hazardu je samo dovoljno da ga se smakne. Ja otkad gledam nisam vidio da je Eden nezadovoljniji i nesretniji bio nego tokom vecerasnjeg meca. Cast svaka na prosloj sezoni, ove je totalno pogubio konce u onome sto treba da radi, a to je treniranje ekipe, spremanje taktike, igre i odrzavanje spremnosti igraca. Nismo mi Arsenal da prastamo takve poteze i govorimo sebi "bice bolje".
Hamco pa toliko igramo ovakav fudbal, da ljudi nisu ni svesni da se može igrati lep fudbal. Ne znaju kako to, nije im jasno.

Meni ako moze jedan manager koji ce osvajati titule, nevazna je igra.

I najgori fudbal ce biti proglasen lijepim ako se osvajaju titule, jer je na kraju samo to bitno. Juve svake godine ima tonu utakmica u prvenstvu sa nekom sumnjivom igrom sa nekim sretnim golom za minimalnu pobjedu ali na kraju jebo to sve bitne su titule.
De ba ljudi kakve titule, pa ovo veceras je bilo za strijeljanje trenera majke mi moje. Jeste li vi gledali utakmicu?

Dobro je Redknap rekao, ovo je bio zlocin protiv fudbala. Manite mi titula i te price.

Hocu brate fudbal da gledam, ne mislim na dodavanja silna vec fudbal, borbu, brzu igru suteve centarsuteve uklizavanja pa i razmjenu desetina pasova, zar je problem fudbal igrat s ovom ekipom jbm ti i fudbal i pickaste trenere.

Nikad, ali nikad otkako gledam Chelsea nismo sramotniju i zalosniju utakmicu odigrali, bogami dragog ni treceligas ovako nebi izgledao kao mi danas.

Mada nije to samo ni danas, cijela sezona je nikakva. Ja htio plakat kad sam vidio Hazarda i njegove reakcije na igru tuljana Pedra i sl. Jos ga ovaj kurac od trenera ponizava, vadi ga, sabotira ga guranjem na spica i sl.

Ma otkaz bez imalo razmisljanja, upropasteni smo. I hocemo trenera koji trazi fudbal i sve sto uz to ide, a ne skidanje gaca prije utakmica jbo ga Guardila vise.
Giroud se nada da ce igrati, pa se uvlači treneru.

Ne sme Hazarda da pipne ovako, da ga ostavi na klupi, jer bi mu to bila poslednja utakmica. Ovako ga ponižava lažnom devetkom...

Kada se pričalo o Costi, pričalo se o Conteovom egu i njegovoj tvrdoglavosti.

Danas je moguće da se isto radi i sa Hazardom, pa je pitanje koliko će se to trpeti. Iživljavanje, bezobrazluk i prepotentnost Italijanskog "dzentlmena".

Ruši namerno klub, kao što je i Mourinho radio. Ovaj drugi je rasprodao sve potencijale i uništio nam budućnost, a ovaj će i sadašnjost da nam uzme. Sve kvalitetno rasprodao, doveo sve neke polupane i povređene igrače.

Ugrozio nam je sledeću sezonu opasno.

Mora dobiti već večeras otkaz, pa makar nas vodio Abramovič.

Mislim da grijesis u potpunosti grena. O nikakvom egu se tu ne radi, naprotiv. Covjek s takvim egom bi pokuso danas pokazati makar nesto protiv Citya, a ne usrati se ko grlica. Razlozi zasto treba dobiti otkaz sasvim su druge prirode, radi se o nedostatku ambicije na terenu i o nedostatku vizije sto se igre tice, nikako o nekim svadjama. 

Stalno potenciras Costu, medjutim ljudi su ti odgovorili vec, ne mozes ocigledno svojim argumentima nikoga uvjeriti da stane tu kontra Contea. Dzaba ti to ponovio 10 hiljada puta. Na kraju krajeva, prosle je sezone Conte bas nasao mozda i najbolju poziciju za Hazarda koji je odigrao fenomenalnu sezonu. O rusenju kluba ne zelim uopce pricati, mislim da polako haluciniras u tim pokusajima da sa sto vise razlicitih strana oblatis Contea. To je ruzno citati jer bez obzira na losu sezonu radi se o covjeku koji je itekako donio uspjeh i podigao klub iz one uzasne situacije, koji je dosta toga prozivljavao licno i dao sve od sebe.

Razlog za otkaz je jedino i iskljucivo na fudbalskom terenu, na prikazanoj "igri" a nikako u tome sto je jebo mater parazitima i Romanovim dupeliscima u Upravi, koji su srozali kvalitet unutar tima, kao sto su i srozali ambicije kluba. Mislim da u tome ima i imat ce podrsku vecine navijaca, jer je vjerovatno jedini koji je imao muda to javno reci i ukazati, za razliku od mnogih prethodnika.

"Čovjek s egom bi nešto pokušao napraviti". Okle ti ovaj zaključak Wisey?

Zato što je Mourinho najveći egomanijak pa opet često ne napravi ništa niti pokuša, jer je pička. Odmah ti teorija pada u vodu.

"Čovjek s egom bi nešto pokušao napraviti". Okle ti ovaj zaključak Wisey?

Zato što je Mourinho najveći egomanijak pa opet često ne napravi ništa niti pokuša, jer je pička. Odmah ti teorija pada u vodu.

Ne pricam o terenu, nego o odnosu prema igracima. Ako je egomanijak ili bi nalozio igrace, ili bi ih ignorisao odnosno stavljao sebe iznad njih, sto ne vidim da je igdje slucaj. Mozda eto nakon Watforda jedino da je kritikovao, sto je i dalo neki mali rezultat. Koliko znam, Conte je vrlo cesto krivicu poraza uzimao na sebe, pa nema trenera koji je vise izgovarao rijeci "work hard" i "suffer" od njega. Ako je to neki egoista onda ja stvarno ne znam.

Usporedba s Mourinhom ne stoji nikako. Taj je pricao kako je on veci od kluba, kako je najveci trener Chelseaja i da necemo imati takvog trenera nikad ako ga otpustimo, doslovno covjek prijetio i provocirao Upravu nakon svake utakmice. Covjek je bljuvotine izgovarao tada, na kraju krajeva doslovno tjerao da ga mnogi zamrze. Ja eto licno nisam, ali mnogi drugi da. Conte ce dobiti otkaz zbog prihvatanja prosjecnosti, mirenja sa nekim porazima i generalno njegove apatije tokom citave sezone u smislu vodjenja ekipe. To je sve, a ovo mu se pokusava nakaciti jos x nekih drugih stvari nece sigurno proci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.