Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Pošto stalno pričamo o odbrani i kako je nemoguće išta napraviti sa ovim timom, samo mali podsjetnik na to sa kakvim igračima je ovaj čovjek osvojio ligu u prvoj sezoni. Jebena legenda.

rJL2M0I.png

Da, ta sezona i osvajanje titule s tim igracima je nevidjen podvig. Nisu ljudi tad bili svjesni o kakvom se uspjehu radi.

Elem, sto se Contea tice, poceo je opet neke pizdarije praviti i u Interu. Daje cudne, dvosmislene izjave, izgleda ponovo neko nezadovoljstvo i proizvodi sukobe s celnim ljudima tamo.
Dovoljno je napomenuti da je Alonso tad bio dvaput bolji igrac nego što je sada.
Ali organizacija odbrane je bila na mnogo višem nivou nego što je to slučaj danas.

Ne zanmo šta se tačno dešava u Interu, spominje da su tu neki problem od pre mnogo godina, kao i da se uopšte ne žali na transfere, već da je nešto potpuno drugo u pitanju.

Nesumnjivo je lik trenerčina, definitivno je u rangu sa Kloppom, ali sad ima izgleda dosta problematičan karakter, pa podstiče negativnu atmosferu. Ili se samo zakačio sa takvim upravama. Iskreno me interesuje kako bi se snašao da vodi klub poput Reala, Barse, Bajerna, PSG, nekako imam utisak da ga mega zvezdice njihove ne bi gotivile. :D

Ne zanmo šta se tačno dešava u Interu, spominje da su tu neki problem od pre mnogo godina, kao i da se uopšte ne žali na transfere, već da je nešto potpuno drugo u pitanju.

Nesumnjivo je lik trenerčina, definitivno je u rangu sa Kloppom, ali sad ima izgleda dosta problematičan karakter, pa podstiče negativnu atmosferu. Ili se samo zakačio sa takvim upravama. Iskreno me interesuje kako bi se snašao da vodi klub poput Reala, Barse, Bajerna, PSG, nekako imam utisak da ga mega zvezdice njihove ne bi gotivile. :D

Čovek kojem je karakter najveća vrlina i mana.
Posao zna u prste, tu nema dileme, ima ogromno samopouzdanje i energiju koju širi i na igrače. Samopouzdanje mu se, doduše granici sa tvrdoglavoscu i samoljubljem i koji može da funkcioniše jedino ako je sve onako kako je on zamislio.
Cim neko počne da mu rusi sneška nastaje raspad sistema bez obzira na postignute rezultate.
Da uspeva da kontroliše temperament bio bi jedan od najuspešnijih trenera današnjice.
Davao je izjave u smislu da je Spaleti bio u pravu kada je govorio da trener i igrači u Interu nisu dovoljno zašticeni, da im sr ne priznaju zasluge ni za sta..
Mislim da Kineze boli ona stvar za klub.

Slažem se ja sa svima vama, samo sam htio reći da kakav god da je tim bio lik je izvukao maks iz njega. Mora se uzeti i u obzir da su sve karte bile na ligi, ali opet strašan uspjeh. Šteta što je lik šifra pa se kolje sa svima, ali u neku ruku jasno mi je zašto to i radi, problem je kad se sastanu dvije različite filozofije, ovih iz uprave i filozofija trenera kao njega, a na svu tu priču upetljaju se i igrači sa visokim egom.

Mediji ga vec sele iz Intera, spominje se Alegri kao moguci nasljednik. Daleko je to jos od ozbiljnog ali gdje ima dima ima i vatre.

Mislim da je on drugi najplaceniji trener danasnjice (poslije Diega Simeonea).
Ima on svoje musice i u Interu, daleko je to od idealnog. Toliko se natezali oko Eriksena da ga dovedu i sada grije klupu strasnom Gagliardiniju.

Čovjek je od Mosesa napravio vrhunskog beka, barem na jednu sezonu.

al je zati Costu sjebo
Jedini naoadac poslije drogbe sto je valjao

al je zati Costu sjebo
Jedini naoadac poslije drogbe sto je valjao

Nije ga sjebao nego prodao. Prosto iz razloga jer je Costa tip čovjeka kakav jeste.

Lud, nedokazan i bez trunke discipline.
Sa svojim stilom igre nije postojao bolji napadac za Kontea ali ipak Costa je sam sebi presudio.

I ja sam ga volio ali opet morao je biti malo profesionalniji.
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.