Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Ne vidim nacina da dovede Vidala iz Bayerna. Radja je vec realna opcija.

Takodjer ne vidim svrhu dovodjenja dva slicna igraca. Bolje jednog takvog a drugog malo kreativnijeg, tehnicki potkovanijeg fudbalera ili cak igraca koji igra skroz drugu poziciju.

Nama su najkriticnije pozicije u odbrani. Novog stopera moramo podhitno dovesti. Ne bih volio samo da to bude Bonnuci.

Pogba i Vidal su igrači sličnih karakteristika.
Kod njega je poenta imati dvojicu pokretljivih, fizički jakih igtača koji će 90 minuta trčati u oba smera i pokrivati teren da bi plej imao maksimalnu slobodu kretanja.
On je gradio igru Juventusa oko Pirla, sada bi taj element trebao da bude Fabregas.

Ili promena sistema igre, formacije i pristupa fudbalu generalno.

A pa Loftus je tu naravno, ima jos jedno mjesto u sredini. Nece valjda katalonski setac protiv jacih klubova igrati, to je igrac manje na terenu. On moze protiv Bournemoutha i takvih :D

A pa Loftus je tu naravno, ima jos jedno mjesto u sredini. Nece valjda katalonski setac protiv jacih klubova igrati, to je igrac manje na terenu. On moze protiv Bournemoutha i takvih :D

Osnova Konteove taktike, bar je do sada bilo tako je upravo igrač tog profila. Pirlo je bio Bog i batina u Juventusu. Nije puno trčao, niti se trudio u odbrani, drugi su to radili za njega, ali je zato bio dirigent svih napadačkih akcija.
Šetač će preuzeti tu ulogu, ni manje ni više od toga.
A čika Rubenu rotacija ne donosi ništa. U ovom trenutku on mora da zaigra seniorski fudbal u kontinentu ili ćemo gledati zagorelu verziju Džoša Mekehrana.

Umjesto Kantea i Matuidija, u vezi ćemo imati drvo od Naingolana koji nije igrao u ozbiljnom klubu i Vidala kojem je mjesto u klinici za odvikavanje od alkohola i koji ima problema sa ponašanjem. Ja tu ne vidim nikakav napredak. Možda napravi nešto sa obranom, ali to je to.

I one spike sa njegovim apsolutnim autoritetom mu neće proći u Engleskoj. Imam dojam da će ga engleski tisak redovno hebati u mozak. Ajde, barem neće biti bahat kao Pellegrini sa izjavama :D.

Ćempijone, jesi ti na Acid-u pa imaš halucinacije? 

Nema ništa bolje od dobrog LSD-a braco, podržavam te. 

Ćempijone, jesi ti na Acid-u pa imaš halucinacije? 

Nema ništa bolje od dobrog LSD-a braco, podržavam te.

Zajeban lsd, hoce se posljedice ponekad vratiti posebno ako degustiranje lsd.a prodje lose
  • 2 sedmice kasnije...

Bliži se kraj ove nikad gore sezone, treba je šta prije zaboravit i okrenit se budućnosti...

Ono što ja očekujem od Conta je da uspostavi igru koja će imat glavu i rep. Ne zanima me hoće li to bit napadačka ili defanzivna igra (dobro, ja osobno bi volio napokon vidit hrabru napadačku igru a i smatram da bi ona i donjela bolje rezultate) ali ono što hoću reć je da bez obzira koji stil igramo želim da to igramo kvalitetno, da imamo glavu i rep i da se ne oslanjamo na individualnu kvalitetu već imamo plan i način kako dostić željeni cilj. Naravno za to treba vremena, kojeg će vjerujem Conte i dobit.

Također očekujem da se iskoriste određeni mladi igrači, naravno ne trebamo postat Arsenal ali suludo je da nam mladi osvajaju dva puta zaredom LP a da od toga prva ekipa nema nikakve koristi.

Što se tiće rezultata, u prvoj sezoni očekujem isključivo povratak u top4, ništa me drugo ne zanima. Kao i kod svakog trenera do sad smatram da prvu sezonu ne treba gledat rezultat već pustit trenera da radi svoj posao.

Oslobođen optužbi.

Selektor fudbalske reprezentacije Italije i novi trener Chelseaja Antonio Conte oslobođen je optužbi za umiješanost namještanje rezultata utakmica tokom 2011. godine dok je bio trener ekipe Siene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.