20. april 2016.10 god. comment_255523 da se zna koga cemo dovesti i onda ispusimo i tako :D Ja samo zelim da se ne ganja isti igrac citav prelazni rok, i ako ispusis za njega, ispusio si na kraju citav rok. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255785 Navodno je spreman da spiska 90 miliona evra na Vidala i Naingolana. Sta li smo to BOgu zgresili... Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255788 Ne vidim nacina da dovede Vidala iz Bayerna. Radja je vec realna opcija. Takodjer ne vidim svrhu dovodjenja dva slicna igraca. Bolje jednog takvog a drugog malo kreativnijeg, tehnicki potkovanijeg fudbalera ili cak igraca koji igra skroz drugu poziciju. Nama su najkriticnije pozicije u odbrani. Novog stopera moramo podhitno dovesti. Ne bih volio samo da to bude Bonnuci. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255795 Pogba i Vidal su igrači sličnih karakteristika. Kod njega je poenta imati dvojicu pokretljivih, fizički jakih igtača koji će 90 minuta trčati u oba smera i pokrivati teren da bi plej imao maksimalnu slobodu kretanja. On je gradio igru Juventusa oko Pirla, sada bi taj element trebao da bude Fabregas. Ili promena sistema igre, formacije i pristupa fudbalu generalno. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255803 Kante i Nainggolan i rahat smo. :D Teško mi je da poverujem da si upravo precrtao svog mezimca iz startnih 11... :D Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255805 Teško mi je da poverujem da si upravo precrtao svog mezimca iz startnih 11... :D Na koga mislis? Ramiz je davno otisao u Kinu :D Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255809 Na koga mislis? Ramiz je davno otisao u Kinu :D Ruben Loftus Čikica Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255811 A pa Loftus je tu naravno, ima jos jedno mjesto u sredini. Nece valjda katalonski setac protiv jacih klubova igrati, to je igrac manje na terenu. On moze protiv Bournemoutha i takvih :D Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255814 A pa Loftus je tu naravno, ima jos jedno mjesto u sredini. Nece valjda katalonski setac protiv jacih klubova igrati, to je igrac manje na terenu. On moze protiv Bournemoutha i takvih :D Osnova Konteove taktike, bar je do sada bilo tako je upravo igrač tog profila. Pirlo je bio Bog i batina u Juventusu. Nije puno trčao, niti se trudio u odbrani, drugi su to radili za njega, ali je zato bio dirigent svih napadačkih akcija. Šetač će preuzeti tu ulogu, ni manje ni više od toga. A čika Rubenu rotacija ne donosi ništa. U ovom trenutku on mora da zaigra seniorski fudbal u kontinentu ili ćemo gledati zagorelu verziju Džoša Mekehrana. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255820 Bas, Radja, Ruben i Fabregas u sredini, vrhunski bi bili. Matic rotacija. Valja i 2 stopera dovesti. Prijavi
27. april 2016.10 god. Autor comment_255823 Ja vjerujem da će dovest još nekog veznjaka po svojoj želji, neće ovo ostat samo na Nainggolanu. Al u tom slučaju je logično da se proda Matić, za kojeg se i priča da bi otišao a sigurno se mogu fine pare za njega uzeti. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255825 Mikel ce prije otici po meni. Nekako mislim da ce ostati Matic za rotacije. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255834 glavno da hijena elaborira nama običnim smrticimamikel odstaje po nagovrou Guusa Hiddinka Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255845 Umjesto Kantea i Matuidija, u vezi ćemo imati drvo od Naingolana koji nije igrao u ozbiljnom klubu i Vidala kojem je mjesto u klinici za odvikavanje od alkohola i koji ima problema sa ponašanjem. Ja tu ne vidim nikakav napredak. Možda napravi nešto sa obranom, ali to je to. I one spike sa njegovim apsolutnim autoritetom mu neće proći u Engleskoj. Imam dojam da će ga engleski tisak redovno hebati u mozak. Ajde, barem neće biti bahat kao Pellegrini sa izjavama :D. Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255853 Ćempijone, jesi ti na Acid-u pa imaš halucinacije? Nema ništa bolje od dobrog LSD-a braco, podržavam te. Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255860 imam sve bolji osjećaj u vezi Conte, mislim da će sljedeća sezona bit jako dobra i uspješna po Chelsea... Prijavi
1. maj 2016.10 god. comment_255917 Ćempijone, jesi ti na Acid-u pa imaš halucinacije? Nema ništa bolje od dobrog LSD-a braco, podržavam te. Zajeban lsd, hoce se posljedice ponekad vratiti posebno ako degustiranje lsd.a prodje lose Prijavi
2. maj 2016.10 god. comment_255965 Zajeban lsd, hoce se posljedice ponekad vratiti posebno ako degustiranje lsd.a prodje lose Hoce to kada citas gluposti, jedino se to moze desiti kada se pretjera sa tripom, a normalna boba, jedna, dvije, nikada ti se nece desiti nesto tako. Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256422 Bliži se kraj ove nikad gore sezone, treba je šta prije zaboravit i okrenit se budućnosti... Ono što ja očekujem od Conta je da uspostavi igru koja će imat glavu i rep. Ne zanima me hoće li to bit napadačka ili defanzivna igra (dobro, ja osobno bi volio napokon vidit hrabru napadačku igru a i smatram da bi ona i donjela bolje rezultate) ali ono što hoću reć je da bez obzira koji stil igramo želim da to igramo kvalitetno, da imamo glavu i rep i da se ne oslanjamo na individualnu kvalitetu već imamo plan i način kako dostić željeni cilj. Naravno za to treba vremena, kojeg će vjerujem Conte i dobit. Također očekujem da se iskoriste određeni mladi igrači, naravno ne trebamo postat Arsenal ali suludo je da nam mladi osvajaju dva puta zaredom LP a da od toga prva ekipa nema nikakve koristi. Što se tiće rezultata, u prvoj sezoni očekujem isključivo povratak u top4, ništa me drugo ne zanima. Kao i kod svakog trenera do sad smatram da prvu sezonu ne treba gledat rezultat već pustit trenera da radi svoj posao. Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256423 Naravno za to treba vremena, kojeg će vjerujem Conte i dobit. Dobiće ili vreme ili 150 miliona evra, oboje nikako. Prijavi
16. maj 2016.10 god. comment_256556 Oslobođen optužbi. Selektor fudbalske reprezentacije Italije i novi trener Chelseaja Antonio Conte oslobođen je optužbi za umiješanost namještanje rezultata utakmica tokom 2011. godine dok je bio trener ekipe Siene. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.