Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antonio Conte (2016-2018, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2 hilj.
  • Pregledi 143,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Opa, ne udara samo James Mounta. Imamo situaciju i na forumu.

• Conte je sve u pravu sto je rekao za Spudse. Ja samo ne znam sta je on ocekivao odlaskom tamo. Ajde Murinjo je propao pa je prihvatio prvo sta mu se ponudilo. Ali Conte je i dalje trenirao na vrhunsko

• Ne slazem se. Najgori su ljudi hinjavci koji sute na sve i samo izbacuju neke dosadne floskule da bi prikrivali stvarne probleme. Nekad je okej zastititi igraca u javnosti, ali ne stalno. Oni su odras

Objavljene slike

Joj Å¡to ovo ne mogu jebote, pa čovjek tek za mjesec dana dolazi u Chelsea, ali ti već znaÅ¡ kako će to bit cirkus..   Jarane da se toliko razumijeÅ¡ u fudbal, da si toliko pametan, nebi ti bolan pisao ovdje, radio bi za neki klub, negdje...

Pa ne mogu da vjerujem, samo nek se pljuje, nek se Å¡iri negativa..   

Šta ako je Asamoah? Pa da je Luca Toni(koji se već oprostio od fudbala) u pitanju, neka je, željno iščekujem da vidim kako će to izgledati na terenu sljedeće sezone.

Zatim komentariÅ¡eÅ¡  (naravno negativno) potencijalni transfer Asamoaha, ali nigdje ne spominjeÅ¡ isto tako potencijalni transfer Kantea, kojeg je spomenuo joÅ¡ ugledniji list (naravno ne može se niÅ¡ta pozitivno reći za novog trenera, jer tobože to nije Pochetino). 

Nevjerovatno koliki smarač...

njuso nema potrebe za takvim agresivnim pristupom. Kao da je licno tebe prozvao a ne Contea. 

Svakom treneru treba dati podrsku sve dok ne bude ocito da je zasro situaciju. 

Takodjer ne vidim nista lose u tome da se potencijalni transferi komentarisu, podrzavaju ili omalovazavaju. Na kraju krajeva to je i svrha foruma.

Malo bolje uprati njegove postove i o Conteu i o pojačanjima.   Conte nije dobar jer nije Pochetino, mnogi igrači nisu dobri jer nisu njegovi favoriti.

Pa ne može se samo pljuvati, jebeÅ¡ i takav forum gdje samo crno čitaÅ¡.  Nije ni čudo Å¡to je na dno se ovo srozalo sve, 3 posta na dan se pojave. UÄ‘em da pročitam Å¡ta piÅ¡e, kontam uključit ću se u raspravu neku i onda samo vidim pljuvanje po svemu i svačemu, samo zato jer nije njegova želja ispunjena. I Å¡to je najgore, nije jedini.

A ti gore pametnjakoviću, ako ti se ne sviđa riječnik moj il me banuj il na ignore, imaš opcija, opomene i savjeti od tebe mi vjeruj ne trebaju.

Lik jedva sastavi 11 utakmica ove sezone. I u tih 11 oko 500 minuta, dakle prosek po pola utakmice.

I to je igrac od 20 miliona funti i pojacanje za Celsi  ? 

Svaka tebi cast na takvoj pozitivi.

Lik jedva sastavi 11 utakmica ove sezone. I u tih 11 oko 500 minuta, dakle prosek po pola utakmice.

I to je igrac od 20 miliona funti i pojacanje za Celsi  ? 

Svaka tebi cast na takvoj pozitivi.

Ja ne gledam na to ko je on i kako je igrao, ali ako trener isključivo njega traži pa i ako je odigrao eto malo minuta, onda čekam da vidim kako će to biti kada zaigra.  ZaÅ¡to bih odmah pljuvao, em nije doveden uopÅ¡te, em nije ni zaigrao.

Opet i te minute, pa kod nas De Bruyne znamo koliko je odigrao i šta bi kad je otišao iz Chelsea?? Po minutama čovjek bi rekao ovaj ne zna hodat, zar ne?

Pusti to, već sačekaj da čovjek zaigra, ako već dođe i onda imaš puno pravo komentarisati njegove igre, za to služi forum jel. Objektivno komentarisanje igrača, trenera, utakmica, a ne samo bezvezno nagađanje.

Nisam za dovodjenje Asamoe najvise zbog godina i sklonisti ka povredama u poslednje vreme, a sto bude stariji jos cesce ce se povredjivati.

Nije on los igrac, bio je dosta dobar dok je Konte bio u Juveu kao levi bek u 3-5-2 iako je vezista ali u konkurenciji Vidala, Pogbe, Pirla i Markizija nije imao sanse da igra prirodnu poziciju. Posle toga je imao tesku povredu zbog koje je propustio celu prislu sezonu i samim tim nije imao sansu da se nametne Alegriju, a i da nije bilo toga sigurno bi manje igrao jer je forsiran Sandro za koga je dato dosta kinte.

Solidan igrac koji moze da odigra i na sredini i na beku kao pristojna zamena ali kod nas mema koga da menja je problem kod nas je sto mi nemano sigurne prvotimce koji konstantno dobro igraju ni na levom beku ni na sredini tako da nam je skroz nepotreban.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pedro u Barceloni nije bio loš, a mnogi su ga toliko popljuvali da je to nestvarno, čim se počela vrtit priča oko njegovog dolaska u Chelsea.

Pazi, Chelsea sigurno neće najgoreg levata dovesti, neće ni sam Conte, ali ako on želi nekog igrača koji mu paÅ¡e (iz nekog razloga), iako nije klasa, zaÅ¡to bih sad pljuvao tog igrača? Neću pljuvati, neka doÄ‘e, pokaže Å¡ta zna i onda ako bude stvarno parmak, onda jebaji ga, al to se nikad ne zna.   

Za Azpilicuetu slabo ko čuo, doveden za 8 miliona, sad nam vrijedi, ma neprocjenjivo. Nikad se ne zna.

Uporedio si jednog od najtaletovanijih mladih ofanzivnih igrača (De Bruyne) sa Asamoom koji se bliži tridesetoj i nikad ništa posebno nije uradio...

Mrzim ovaj period kad ste sto i jedan igrač dovode u vezu s nama a u pola toga nema istine... Ja više volim pričekat da to postane službeno pa onda komentirat

Ali je zato Willian bio najbolji, nemojte tako

Čitava ekipa u qrcu, Pedro je bio dosta dobar, a biće iduće sezone još bolji

Jebemu mater ne mogu dočekati više ovog Contea da počnemo sa pripremama

Pedro nije bio los samo onim koji nisu gledali Barcu, svim navijaci Barce je bio odvratan igrac. I slucajnosti, i dosao je, i evo ga retard i dalje.

Pljuvat logicno ako mi bude htio dovesti Manolasa, Asamoe i tako te igrace.

Pedro nije bio los samo onim koji nisu gledali Barcu, svim navijaci Barce je bio odvratan igrac. I slucajnosti, i dosao je, i evo ga retard i dalje.

Pljuvat logicno ako mi bude htio dovesti Manolasa, Asamoe i tako te igrace.

lupas gluposti.

Pratim par foruma i sjecam se ko da je jucer bilo kako su katalonci ga hvalili te pisali kakvog igraca chelsea dobija

Pedro je bio kurton od igraca prije Celzija, kurton je u Celziju a kurton ce biti i poslije Celzija.

A sad back on topic:

ajmo ipak sacekat da vidimo kakve ce poteze vuci Conte, puno se palamudi po novinama i spekulise (sto je i logicno jer im je to poso) a niko ne zna sta se iza brda valja. Dajmo mu sansu prvo pa cemo onda komentarisati.

Procitao sam negde na ovom forumu da je Konte lud za krilima. Ali jebes ga. nikako ne mogu da se setim koji je to krilni igrac procvetao pod njegovim vodjstvom...

U prvoj sezoni je imao Estigaribiu, Pepea i Krasića, a poslije ionako je igrao 3 5 2 sa wingbekovima, bez klasičnih wingera.

Zahtjevao je Cuadrada i čini mi se Sancheza nakon prve sezone do kraja treće, ali mu to u Juveu nisu ispunili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.