19. januar 2021.5 god. comment_308074 AJMOOOOOOO FRANČEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :sal: :sal2: :sal1: :sal: :sal1: :sal2: :hljeb: Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308104 Mozda bi bilo dobro da ispadnemo u Championship, to je ipak Lampardom nivo, i onda lagano otud krenuti graditi igru i spremati se za Premiership. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308108 Nema njemu pomoci. Ocigledno covjek ne zna i ne vidi gdje grijesi. Jos jedan u nizu dobrih igraca i prosjecnih ili losijih trenera. Jebi ga ali ovdje se zavrsava za mene. Porazi su najmanji problem, to se pokazalo kod svih navijaca jer kad nas je United guzio 4-0 opet smo svi podrzavali trenera i radovali se onom sto pokusava uigrati. Danas ovo sto pokazuje ekipa je najveca sramota. Mladi igraci, energicni, puni motiva a vuku se ko prebijene macke na terenu. Hvala i dovidjenja Lamps ali vala ovo za tebe nije. Ostavi nekom ko zna. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308115 Sljedeća je protiv Wolverhamptona koji je u kanalu, znači poraz. Neće dočekati februar. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308119 Mislim da je to to, prije svega jer mi ekipa kao ekipa uopšte na terenu ne izgleda tako, niko ne gine za suigrača, možda je to i dio modernog fudbala, ne znam ali bilo kako bilo ne sviđa mi se ono što vidim ni na terenu ni u samoj ekipi. Nije sramota pružiti ruku i otići, jako je on ime, ima sigurno klubova koji bi ga htjeli odmah sutra, neka se malo tu dotjera, nauči i oformi kao trener pa neka nam se vrati, šteta je ovakvu ekipu i ovakav potencijal ovako uništiti. Hvala mu na ovim mladim momcima, donio je ako ništa Mounta, Reecea, Gilmoura oživio Tammya u ekipi i Odoia nakon povrede. Pored toga svojim uticajem doveo odlična pojačanja ljetos. Mislim da je to to, ova i još sledeća utakmica (teža naravno, ne FA Cup) Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308122 Neće on nigdje do ljeta, a dotad agonija. Možemo se jedino nadati nekoj nagloj promjeni u narednim mjesecima. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308137 Budale su ako mu daju do ljeta da ostane na mjestu trenera, bojim se da bi sa takvim raspletom mogli biti na losijoj poziciji nego u onoj turbulentnoj sezoni 15/16. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308155 Ako njega ovakvog ostave do ljeta, bolje onda nek mu produze ugovor i nek bude trener sve dok nas ne odvede u amatersku ligu. Ja shvatam legenda je, ali covjek je pokazao, dokazao, potvrdio da apsolutno pojma nema kako da radi ovaj posao. Pored toga izgleda kao mumija pored terena, nepokretan, bez imalo volje snage, bilo cega. Otkaz i cao, to je sve normalno. I ja sutra u svojoj firmi da ne radim posao kako treba da radim, otkaz bi dobio i to je normalno. Jos kad procitam izjave njegove poslije ovih utakmica, pa ubio bih se. Najjaca recenica we must improve, a evo godinu dana iz utakmice u utakmicu sve smo losiji, katastrofalni. Hocemol vec jednom improve u pm Ljudi pogledajte tabelu samo, za plakati je. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308158 Lampard talking about too many of Chelsea’s players not doing “the basics†in his post-match Sky interview #CFC Ti ih stavljas da igraju jarane moj Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308169 Pisao sam na pocetku ove sezone kada smo igrali sa Brightonom kojeg smo pobjedili ali su nas ljudi nadigrali tu utakmicu. Kontam da je dolaskom ovog defanzivnog trenera i Lampard promjenio nacin igre. Mi smo popravili igru iz prekida, to je definitivno. Bolje se branimo i mnogo smo opasniji iz istih. Medjutim igra u polju je slabija barem 50% nego sto je bila prosle godine. Dakle ako smo prosle godine bili onako, solidni sa prostorom za napredak, ove umjesto da idemo ka tome mi smo jos gori. I to mnogo gori. Da li je sta i do ovog novog trenera pa je Lampard nesto sa njim dogovarao, taktizirao, pa je ekipa izgubila svaku iole napadacku akciju koja je bila prosle godine, ne znam. Uglavnom, kako god, Lampard je pogubio konce i sve drugo osim otkaza mislim da ne vodi ka dobrom. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308171 Ak mu nece davat otkaz dok jos ne naniza 3 poraza, ne moraju mu onda ni davati. Kasno ce bit tada Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308180 Ma nema to veze sa tim pomoćnim trenerom hamco, pa i prošle sezone smo igrali katastrofa, osim onog početka. Samo nas je rezultat mazio, upozoravao sam na to i tada, ali mi igramo loše već više od godinu dana u kontinuitetu, sa nekim iznimkama Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308183 Frank Lampard will hold 'Crisis talks' with Chelsea today with the board being 'more than unhappy' at recent results. - Fabrizio Romano. Ma nema to veze sa tim pomoćnim trenerom hamco, pa i prošle sezone smo igrali katastrofa, osim onog početka. Samo nas je rezultat mazio, upozoravao sam na to i tada, ali mi igramo loše već više od godinu dana u kontinuitetu, sa nekim iznimkama Ne mora znaciti ni da nema. Ako nista prosle godine smo igrali koliko toliko napadacki fudbal. Ove sezone smo i to prestali igrati. Al kako god i dalje je Lampard tu glavni krivac. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308186 Eto poceo se spominjati i Tuchel https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1351896212379738116?s=20 Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308188 Taj trener sto hamco spominjes nije defanzivni trener, vec je specijalista za prekide, pored toga sto je kako kazu najperspektivniji all around trener. Znaci nije samo za defanzivu, vec za sve. I ne moze sve biti do jednog trenera od 15, vec ima tu i do managera i do asistenta sto ne rade koliko treba, a naravno i igracima koji ne zele da igraju ili barem tako izgledaju. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308191 Ama covjece nisam ja rekao da je taj trener kriv. Kriv je Lampard najvise pogotovo ako je slijepo slusao i zbog njega promjenio nacin nase igre. Mozda i nije to razlog, samo sam spomeno. Kako god, ne valja ovo kurcu i vrijeme je za promjenu. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308194 Barry je barem popravio situaciju, jer ne izgledamo toliko k'o muhe bez glave kada se branimo ili napadamo prekide iako smo eto nekako primili gol sinoc iz takve situacije, ali desava se. Ne znam, katastrofalna je situacija, a jedino sto mogu jeste nadati se da ce prestati ovo i da moze samo biti bolje, nikako gore. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308196 Nema to nikakve veze sa trenerima. Lamparda je samleo pritisak očekivanja. To je prva činjenica a druga je da nijedan igrac sem Maunta vise ne želi da igra za Lamparda. To je sinoć postalo kristalno jasno. Desilo se Murinju, desilo se Konteu, ponavlja se i sada. A vreme za smenu je sada, dok nam plasman u top4 nije potpuno izmakao. Ako se posrtanje nastavi posle ce mozda biti prekasno. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308209 Pa ako je istina da ni jedan igrač više ne želi da igra za Lamparda baš onda mu ne treba dat otkaz, ili uvest pravilo da se treneri potpisuju na samo jednu sezonu i neovisno o rezultatu svake sezone novi trener. Nema smisla svaku drugu sezonu čekat da igrači više ne žele igrat i onda tek davat otkaz Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308210 Spao je u društvo trenera koji su bili u klubu prije nego što sam se rodio. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308221 Za otkaz sam svakako da se razumijemo ali jedino sto je losije od nase igre su pomocnici i ljudi koji rade sa Lampardom. Pa valjda oni su ta produzena ruka trenera koji i pripremaju utakmice zajedno sa njim. Ako mu nece davati otkaz onda se treba ozbiljno razmisliti opcija Avrama Granta ili nekog drugog tipa Holanda koji ce raditi sa njim do kraja sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.