1. august 2020.6 god. comment_298633 Katastrofa. Komplet odbranu treba promjeniti al komplet. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298634 Jedini krivac za danasnji poraz. Mogao je početi sa 4 3 3 istjerati i Alonsa i Rudigera sa stadiona, nije bilo potrebe da dolaze uopste. Ali ne daj nam malo 3 4 3 jer na svakih 5 utakmica sa tom formacijom jednu dobijemo na guzove a u cetiri ostale tekme nas razguze. Ocajna taktika i pristup utakmici. Katastrofa. Komplet odbranu treba promjeniti al komplet.Hladno je mogao staviti Reece Zouma Tomori Azpi Bilo kakav bogalj bi odigrao bolje od Rudigera Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298649 Dosta toga je zabrljao danas, njegova tvrdoglavost je razlog zasto je Arsenal osvojio trofej. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298655 Ali nije mi jasno isto ako je već odlučio da trenira strogoću na Kepi zašto ne trenira na svima. Mislim Kepa je dosta mrtav bio u zadnje vrijeme i zaslužuje malo da odmori, ali jebote gubimo, a ovi mlađahni momci se šetkaju. Pa Pedro je pokazao da zaslužuje u prvoj biti samo zbog pristupa, čovjek je i na kraju stradao jer se borio. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298657 Pitanje je keru ko donosi te odluke. Koliko ja vidim Lampard nista bez Dzodi Morisa ne radi. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298659 Pitanje je keru ko donosi te odluke. Koliko ja vidim Lampard nista bez Dzodi Morisa ne radi. Uf ako je došlo dotle da bude marioneta pomoćniku nek se vrati u Derbi. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298661 Vidio si prijatelju, skoro svaki kadar Lampard se okrece pozadi ka Morisu kad god je neki belaj bio. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298662 Uf ako je došlo dotle da bude marioneta pomoćniku nek se vrati u Derbi. Ma to je Wisey nesto umislio, mislim de malo realnosti. Zabrljo je i ne treba sad izmisljati takve gluposti. Cuj ne pita se on nego Morris. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298664 To se on kepi okrece, zato je i na klupi. Kepa je i prosle godine na kraju sezone postao menadzer Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298680 Jel rekao sta, je li skontao da ne treba igrati 3 4 3 samo zato sto je dva puta donijela dobar rezultat a 8x smo ga ispusili? I neka mu postavi neko pitanje sta misli o svom stoperu rudigeru Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298732 Glavni krivac za poraz. Promašena utakmoca opet u svim segmentima. Ne treba se ovdje žaliti niti na taylora, niti nikog drugog. Ne znam zašto se toliko uplašio, vidiš kako ne funkcionira postava i ništa ne mijenjaš dok stvari nisu bile gotove, a i onda je napravio katastrofa izmjene. Nadalje, neću kriviti ni obranu više koja radi hrpu individualnih grešaka, ali nemoguće da su oni toliko loši. Ja ne znam što oni treniraju pa da su oni tako izgubljeni, izašli na teren uplašeni odmah se vidjelo, Azpilicueta ispucava lopte boji se uštopat loptu bez nekog pritiska, ma strašno. Nešto ne funkcionira i Lampard mora popraviti taj segment igre, svi u obrani masivno underperformaju, nemoguće je da je to samo do igrača Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298735 Kriv je Lampard itekako ali brate mili, ovi nasi iz odbrane su goli kurac. Prijem lopte im je najveci problem, kontrola iste ne postoji i zato se i izbijaju lopte cim je igrac na nekih 3m od njih. Nevjeruju svojim tehnickim sposobnostima jer su zaista toliko i losi. To se ne moze popraviti kod nekih igraca ni da dodje Guardiola i Klopp zajedno a kamoli Lampard. Ono sto Lampard moze popraviti jeste pozicioniranje tih igraca kada stoje visoko. Znam i to je tesko jer su neki igraci glupi ali bukvalno, ali moze se popraviti ako ista drugo. Da ne pricam za prekide koji su ove sezone bili toliko losi da sam svaki put strahovao da cemo primiti gol. Ne zna ni on bil ih branio zonski ili man marking, miksa, visoki igraci na gol liniji a niski cuvaju najvisocijr etc... Lampard itekako ima stvari za popraviti ali odgovorno tvrdim da mi imamo toliko limitirane igrace na pojedinim pozicijama da ne bi igrali ni u Championship ekipama a kod nas u prvoj postavi. Upravo zbog toga smatram da je povreda Pulisica mnogo gora stvar nego sto smo kup izgubili. Jos treba da i willian dobije produzenje ugovora pa da ga opet gledam, nedo bog dragi. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298739 Nisam komentarisao niti njega, niti igrače niti samu utakmicu, sveukupno jedna velika sramota. Samo me jedno zanima. Zasto, svaki puta kada smo imali cijelu sedmicu za pripremu utakmice, smo izgledali katastrofalno? Zasto svaki puta nakon takve sedmice niti smo igrali lijepo, niti efikasno, niti smo bodove osvajali? Zasto su igraci izgledali kao da su izasli iz rudnika pa na teren? Kakve ovaj treninge vodi, sta on radi s ovim igracima? Zasto stalno neko ima povredu misica? Ovo nam se nikad nije desavalo. Sto se tice igre, kako je sezona odmicala, sve manje je vjerovao mladima, sve vise je koristio starce i igra je bila sve losija. Nigdje ofanzive, u odbrani i dalje komično. Zaboravio na Tomorija, zaboravio na Odoia. Jucer Pedro mu ima prednost ispred Odoia, Pedro jebote koji napusta klub, koji je vec bivši igrac, on ti ima prednost ispred mozda najveceg talenta u klubu. Taj slučaj od jucer i inace zadnjih pola godine, vise je na Mourinha licio, nego na Lamparda, tj trenera koji vjeruje u ofanzivni fudbal, trenera koji vjeruje mladima. Busa se u prsa sto je u top 4, a tamo je samo zato sto Leicester izgubi pola ekipe zbog povreda i zaredase nekoliko poraza. Inace bi mi cetvrtkom igrali sljedece sezone. Pokvario je dojam, na kraju nisam zadovoljan, nikako. Ja ne zalim trenere i ne zanima me ko je i sta, ako nastavi sljedece sezone kako je zavrsio ovu, ne želim ga dugo gledati na klupi. Toliko. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298742 Busa se u prsa sto je u top 4 Koliko ja znam, rekao je da se klub kao Chelsea ne treba zadovoljavati 4. mjestom. Mourinho je taj koji se hvali 6. mjestom sa ekipom koja je prošle godine igrala finale Lige Prvaka. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298746 Dobar je Lamps lik i ima potencijala, ove sitnice što ja lično serem protiv njega vjerujem da se može dovesti u red. I sve izjave su mu korektne. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298751 Nadam se da je skontao u glavi da ne vrijedi igrati sa 3 pozadi i isto tako da u prvih 11 ne smiju biti rudiger i pickensen. Neka prve opcije sljedece sezone budu Zuma i Tomori ako ne dovedemo stopera, ova dva panja ne zasluzuju mjesto u prvoj postavi. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299133 Nominiran za trenera sezone u ligiUnitedovci se žale kako Ole nije umjesto njega haha pa kojom logikom Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299136 Klopp ili Wilder. Suvisno je bilo koga staviti ispred njih. Ako bih morao birati prvih 5, to bi bilo ovim redoslijedom: 1. Klopp (Jedna od najdominantnih sezona ikada) 2. Wilder (Da nije bilo ovakve sezone Liverpula, hladno bi uzeo 1. mjesto. Igracki mozda i najlosija ekipa ali igrali extra. Vidjeli smo i nesto novo u svijetu fudbala, barem ja nisam vidio, overlapping stopera na bekovskim pozicijama) 3. Lampard (Mlada ekipa, otisao najbolji igrac Premiershipa, transfer ban) 4. Pep (Kao drugoplasirana ekipa, najveci broj golova, ipak morao je naci svoje mjesto) 5. Dyche ( Ako poredimo sa drugim ekipama i njihovim kvalitetom, Burnley je na visokom 10. mjestu. I uopste nije ekipa koju cete tako lahko nakantati.) Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299137 Klopp ili Wilder. Suvisno je bilo koga staviti ispred njih. Ako bih morao birati prvih 5, to bi bilo ovim redoslijedom: 1. Klopp (Jedna od najdominantnih sezona ikada) 2. Wilder (Da nije bilo ovakve sezone Liverpula, hladno bi uzeo 1. mjesto. Igracki mozda i najlosija ekipa ali igrali extra. Vidjeli smo i nesto novo u svijetu fudbala, barem ja nisam vidio, overlapping stopera na bekovskim pozicijama) 3. Lampard (Mlada ekipa, otisao najbolji igrac Premiershipa, transfer ban) 4. Pep (Kao drugoplasirana ekipa, najveci broj golova, ipak morao je naci svoje mjesto) 5. Dyche ( Ako poredimo sa drugim ekipama i njihovim kvalitetom, Burnley je na visokom 10. mjestu. I uopste nije ekipa koju cete tako lahko nakantati.) Mislim da bi Klopu dali nagradu i da je osvojio titulu na gol razliku, upravo zbog toga što je prva posle 30 godina. Inače se slažem, moj glas bi išao Vajlderu. Sve ostalo je na mestu. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299152 Mojih top 5 su Klopp, Wilder, Lampard, Hasenhuttl i Dyche. Ole bi bio možda 8. ili 9. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299160 Espirito fali Espirita Santa treba visoko rangirati ove sezone zbog toga koliko mu se puta ekipa vratila nakon što je gubila na poluvremenu. Bez jakog trenera se to ne bi dešavalo. Rezultat koji su napravili nekako nije bio daleko od očekivanja i kvalitete tima, ako gledamo samo ligu. Po mom mišljenju. Prijavi
7. august 2020.6 god. comment_299167 Klopp, Wilder, Lampard, Dyche, Hasselnutl, Espirito Santo Guardiola je totalno podbacio, ne moze biti u top 3 nikako, ni u top 5 Ovakav igracki kadar i talenat i na kraju toliko bodova zaostatka, poraza... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.