Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Hahahahh kako im stoje ti nadimci

Inace mislim da bi Frank trebao razmisliti o pojacavanju strucnog staba s jednim kvalitetnim i iskusnijim trenerom specijaliziranim za defanzivu. Ne znam gdje je i sta radi Steve Clarke ali mislim da bi neko takav itekako pomogao sad.

Jest naspram ovih al uporedi ga sa terriem npr.. dobijemo pickiluetu. Zato sam mjega malo odvojio od ovog trojca. Inace bi ga odmah s njima nabrojao :D
Ma ljudi otišla je cela generacija igraca sa autoritetom, ne samo nad svlačionicom već i sudijama, protivnicima, a zamenile su ih mlakonje i padavičari.
Ceh, Teri, Kol, Bane, Lamps, Drogba.. Mnogo smo mi izgubili na psiholoskom planu.

Ja bih samo da pitam sledeće

Zašto su uvođena nova pravila koja dozvoljavaju pet izmjena u toku utakmice ?

Zašto ekipa koja na klupi ima sigurno 5 igrača, koji mogu da unesu brži protok lopte, brzinu, svježinu, zašto ti igrači čekaju zadnjih pišljivih 10 minuta kako bi ušli na teren ?

Da ne pričam o tom zgusnutom rasporedu, teškim utakmicama itd...

Izgleda da se izmjene prave samo kad pušimo i to kad ga dobro pušimo

uvedene kao igraci su izgubili fizicku spremu tokom lockdowna, vjerovatno 5 izmjena ce ostati i iduce sezone, jer nece biti predsezone.

ali lampard gura williana do kraja, izgleda da njemu ne bi smetao trogodisnji ugovor

zamisli to, jos tri godine gledati williana

I ja sam se iznervirao zbog toga. Pulisic i Willian vec u 60oj ne mogu da hodaju, on nista. Tek na kraju udje Odoi umjesto Pule, a Willianu opet 90. Pa nije ni cudo sto nista ne napravi, noge vec tonu teske.

I ja sam se iznervirao zbog toga. Pulisic i Willian vec u 60oj ne mogu da hodaju, on nista. Tek na kraju udje Odoi umjesto Pule, a Willianu opet 90. Pa nije ni cudo sto nista ne napravi, noge vec tonu teske.

Ti si mi najjači haha u inat svima nama samo Willian

uvedene kao igraci su izgubili fizicku spremu tokom lockdowna, vjerovatno 5 izmjena ce ostati i iduce sezone, jer nece biti predsezone.

ali lampard gura williana do kraja, izgleda da njemu ne bi smetao trogodisnji ugovor

zamisli to, jos tri godine gledati williana

Nadam se da si skontao da sam bio ironičan i da mi nisi trebao odgovarati na to pitanje :D

Al jest to cudno, Willian, Alonso, pa mogu i Azpilikuetu tu uvrstiti, dakle jedni od najslabijih igraca u ekipi, koji koce ekipu i razvoj iste i to bolan nikad da se povrijedi. To igra po 70 utakmica bez povrede, jes da su katastrofa u 65 od tih 70 utakmica, ali oni igraju. Dok ovi sto trebaju da budu na terenu, ustvari su non stop po bolnicama.

Al jest to cudno, Willian, Alonso, pa mogu i Azpilikuetu tu uvrstiti, dakle jedni od najslabijih igraca u ekipi, koji koce ekipu i razvoj iste i to bolan nikad da se povrijedi. To igra po 70 utakmica bez povrede, jes da su katastrofa u 65 od tih 70 utakmica, ali oni igraju. Dok ovi sto trebaju da budu na terenu, ustvari su non stop po bolnicama.

Ne moze Azpi tu nikako ali nikako, bukvalno se sad moraš izvinuti čovjeku. On čak i ove sezone kad je prosječan ne možeš reći da je loš.

Koga je kočio prošle sezone Zappacostu jebenog ? Koga je kočio prije toga ?

A da bio je naš najbolji i najkonstantniji igrač

Necemo kune sad pretjerivati. Azpi je ove sezone do restarta bio poprilicno los, dok je poslije restarta rekao bih cak i veoma dobar. Azpi je je sveukupno ove sezone solidan, daleko bolje nego prosle godine pod Sarijem. 

Kune ako ne koci igraca koci igru svojim debilnim centarsutevima nigdje i nikome. Koliko stotina da nekazem hiljada akcija je upropastio svojim retardiranim centarsutevima? On je prosjecan bek i nista vise od toga. Ako se malo vise trudi od ostalih to kod mene ne pije vode, jer svoj trud upropasti svojim antitalentom.

Tako da... Nije debil kao Willian i Alonso, ali daleko je od dobrog igraca. Naravno, moje misljenje.

Jeste da mu je prva sezona, evo nas u borbi za ligu sampiona s banom za transfere. Neiskusan je, jos uci, razumijem to, ali mora se priznati da je razocarao dosta sa svojim nekim debilnim odlukama.

Ovo forsiranje pojedinaca, ne razumijem nikako. Posebno ovo sa Willianom prelazi sve granice. Zar mu je toliko stalo da ovaj dobije novi ugovor, s čime ga je zadužio, šta to vidi u njemu a mi ne vidimo?

Ćak možete i primjetiti da je Willian glavni na terenu, konstantno se on traži da iznosi lopte i da gradi napad. Znaci sve ide na njega.

Ali hajde, pored ovoliko pozitivnih stvari oko transfera mora biti neko i sranje. Treba balansirati, jel.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.