13. juli 2020.6 god. comment_296540 Pa ja ozbiljno mislim da pola amatera ima bolji centaršut od dotičnog, zaista to mislim Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296668 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1282428411236036610?s=20 https://twitter.com/guardian_sport/status/1282793336118616065?s=20 baš očekujem od pičkensena da se dere u odbrani na igrače Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296691 Pa sve pickurine. Pickensen, pickudiger, pickonso, ni kapiten nije nesto glasan ala pickilueta Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296695 Hahahahh kako im stoje ti nadimci Inace mislim da bi Frank trebao razmisliti o pojacavanju strucnog staba s jednim kvalitetnim i iskusnijim trenerom specijaliziranim za defanzivu. Ne znam gdje je i sta radi Steve Clarke ali mislim da bi neko takav itekako pomogao sad. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296703 Pa sve pickurine. Pickensen, pickudiger, pickonso, ni kapiten nije nesto glasan ala pickilueta Azpi je glasan, stvarno jeste, samo im on i sere na terenu, ostali sute. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296707 On je glasan, ali ga niko ne jebe, ni nasi ni protivnici. Nikad gori kapiten nije bio u klubu. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296708 Jest naspram ovih al uporedi ga sa terriem npr.. dobijemo pickiluetu. Zato sam mjega malo odvojio od ovog trojca. Inace bi ga odmah s njima nabrojao :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296718 Ma ljudi otišla je cela generacija igraca sa autoritetom, ne samo nad svlačionicom već i sudijama, protivnicima, a zamenile su ih mlakonje i padavičari. Ceh, Teri, Kol, Bane, Lamps, Drogba.. Mnogo smo mi izgubili na psiholoskom planu. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296760 Ja bih samo da pitam sledeće Zašto su uvođena nova pravila koja dozvoljavaju pet izmjena u toku utakmice ? Zašto ekipa koja na klupi ima sigurno 5 igrača, koji mogu da unesu brži protok lopte, brzinu, svježinu, zašto ti igrači čekaju zadnjih pišljivih 10 minuta kako bi ušli na teren ? Da ne pričam o tom zgusnutom rasporedu, teškim utakmicama itd... Izgleda da se izmjene prave samo kad pušimo i to kad ga dobro pušimo Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296762 uvedene kao igraci su izgubili fizicku spremu tokom lockdowna, vjerovatno 5 izmjena ce ostati i iduce sezone, jer nece biti predsezone. ali lampard gura williana do kraja, izgleda da njemu ne bi smetao trogodisnji ugovor zamisli to, jos tri godine gledati williana Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296763 I ja sam se iznervirao zbog toga. Pulisic i Willian vec u 60oj ne mogu da hodaju, on nista. Tek na kraju udje Odoi umjesto Pule, a Willianu opet 90. Pa nije ni cudo sto nista ne napravi, noge vec tonu teske. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296774 I ja sam se iznervirao zbog toga. Pulisic i Willian vec u 60oj ne mogu da hodaju, on nista. Tek na kraju udje Odoi umjesto Pule, a Willianu opet 90. Pa nije ni cudo sto nista ne napravi, noge vec tonu teske. Ti si mi najjači haha u inat svima nama samo Willian Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296777 uvedene kao igraci su izgubili fizicku spremu tokom lockdowna, vjerovatno 5 izmjena ce ostati i iduce sezone, jer nece biti predsezone. ali lampard gura williana do kraja, izgleda da njemu ne bi smetao trogodisnji ugovor zamisli to, jos tri godine gledati williana Nadam se da si skontao da sam bio ironičan i da mi nisi trebao odgovarati na to pitanje :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296806 Pa ja sve kontam povrijedit ce se Willian od umora, ali kako ce se umoriti ne bih rekao da pretrci vise od 8 km po tekmi. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296830 Al jest to cudno, Willian, Alonso, pa mogu i Azpilikuetu tu uvrstiti, dakle jedni od najslabijih igraca u ekipi, koji koce ekipu i razvoj iste i to bolan nikad da se povrijedi. To igra po 70 utakmica bez povrede, jes da su katastrofa u 65 od tih 70 utakmica, ali oni igraju. Dok ovi sto trebaju da budu na terenu, ustvari su non stop po bolnicama. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296844 Al jest to cudno, Willian, Alonso, pa mogu i Azpilikuetu tu uvrstiti, dakle jedni od najslabijih igraca u ekipi, koji koce ekipu i razvoj iste i to bolan nikad da se povrijedi. To igra po 70 utakmica bez povrede, jes da su katastrofa u 65 od tih 70 utakmica, ali oni igraju. Dok ovi sto trebaju da budu na terenu, ustvari su non stop po bolnicama. Ne moze Azpi tu nikako ali nikako, bukvalno se sad moraš izvinuti čovjeku. On čak i ove sezone kad je prosječan ne možeš reći da je loš. Koga je kočio prošle sezone Zappacostu jebenog ? Koga je kočio prije toga ? A da bio je naš najbolji i najkonstantniji igrač Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296853 Necemo kune sad pretjerivati. Azpi je ove sezone do restarta bio poprilicno los, dok je poslije restarta rekao bih cak i veoma dobar. Azpi je je sveukupno ove sezone solidan, daleko bolje nego prosle godine pod Sarijem. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296858 Kune ako ne koci igraca koci igru svojim debilnim centarsutevima nigdje i nikome. Koliko stotina da nekazem hiljada akcija je upropastio svojim retardiranim centarsutevima? On je prosjecan bek i nista vise od toga. Ako se malo vise trudi od ostalih to kod mene ne pije vode, jer svoj trud upropasti svojim antitalentom. Tako da... Nije debil kao Willian i Alonso, ali daleko je od dobrog igraca. Naravno, moje misljenje. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296862 Hudson-Odoi podijeli asistenciju na svakih 200 minuta, Willian na svakih 360 minuta, a Azpilicueta na 500. Gdje neće biti najbolji asistenti kad ne izlaze iz igre. Pogotovo Willian koji izvede 10 kornera na svakoj utakmici. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296868 Azpi sasvim normala centarsut ima, pokazao je to poslije ove pauze, normalno nema k'o Reece, ali malo k'o ima i opet dzaba kada niko ne pokupi loptu kakvu god centrirao. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296869 Jeste da mu je prva sezona, evo nas u borbi za ligu sampiona s banom za transfere. Neiskusan je, jos uci, razumijem to, ali mora se priznati da je razocarao dosta sa svojim nekim debilnim odlukama. Ovo forsiranje pojedinaca, ne razumijem nikako. Posebno ovo sa Willianom prelazi sve granice. Zar mu je toliko stalo da ovaj dobije novi ugovor, s čime ga je zadužio, šta to vidi u njemu a mi ne vidimo? Ćak možete i primjetiti da je Willian glavni na terenu, konstantno se on traži da iznosi lopte i da gradi napad. Znaci sve ide na njega. Ali hajde, pored ovoliko pozitivnih stvari oko transfera mora biti neko i sranje. Treba balansirati, jel. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296875 Ma sve ja mogu shvatit al vala samo ne mogu skontat koji qrac i dan danas willian izvodi kornere Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296876 Niko ne konta, imas Mounta, imas Pulisica, imas nekad Jorginha, nekad Barkleya. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.