Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Na stranu to što stvarno fali nam kvaliteta u obrani, veći je problem u sustavu i ne vidim kako će samo dovođenje defanzivaca to popraviti. Mora se i sistemski nešto popraviti, utrenirati, prošle sezone ista ekipa je bila 3.najbolja obrana u ligi, a sada smo sa istim igračima čini mi se 14.

Na stranu to što stvarno fali nam kvaliteta u obrani, veći je problem u sustavu i ne vidim kako će samo dovođenje defanzivaca to popraviti. Mora se i sistemski nešto popraviti, utrenirati, prošle sezone ista ekipa je bila 3.najbolja obrana u ligi, a sada smo sa istim igračima čini mi se 14.

Petnaesti, Arsenal je primio manje golova. :hljeb:

To je zato što smo prodali komandanta odbrane, Davida Luiza Marinha. Ball-playing defender, novi Beckembauer, koji otvori stopalo kada šuta slobodnjake.

Sljedece sezone ak se ne bude borio za sami vrh. On ce bit bivsi. Tak da ak je pametan nek uci na greskama. Roman nece trpit borbu za LP.
Sljedece utakmice 2 finala.

Sljedece sezone ak se ne bude borio za sami vrh. On ce bit bivsi. Tak da ak je pametan nek uci na greskama. Roman nece trpit borbu za LP.
Sljedece utakmice 2 finala.

Mislim da je nerealno iduće sezone očekivati borbu za sam vrh, ali smanjivanje razlike za vodećim sigurno
Inače rekao kao da Pulisica nije htio staviti u prvu zbog nedavne ozljede i nije htio riskirati. Kaže da je vrlo zadovoljan s njim i CHO, vidjet ćemo u nedjelju
Ne ocekujem ni ja titulu al ne ocekujem ni borbu za top4.

Znaci ak se ne moze borit za drugo mjesto jebes ga onda. Ne mora bit ni drugi na kraju al bori se makar gore u vrhu. Yebo te kad moram zadnju utakmicu protiv vukova dtrahovat dal cemo nerijeseno igrat
Niko mu nije kriv ak ne dovede stopera il beka.
Normalno da je nerealno da se borimo za vrh dogodine, ako uprava to bude očekivala onda se ipak nisu ništa opametili...
Kupili smo Zijeha i Vernera za 100ak miliona. Haverc će sa bonusima koštati približno toliko.
A levi bek? Pa eventualna dovodjenja Rajsa, novog golmana?
Sa toliko uloženog novca sta mislite kolika će biti očekivanja Romana a i Uprave?

Kupili smo Zijeha i Vernera za 100ak miliona. Haverc će sa bonusima koštati približno toliko.
Sa toliko uloženog novca sta mislite kolika će biti očekivanja Romana a i Uprave?

Pa rekao bih da će iduće godine s tolikim ulaganjima recimo biti cilj doći na 80+ bodova, da ne zaostajemo 15+ za vodećim.
To bi recimo bio jedan napredak koji očekujem s obzirom na pojačanja i sve. Teško je tu hrpu talenta i mladosti u jednoj sezoni posložiti za sami vrh, a onda za 2 godine napad na titulu.

Pa rekao bih da će iduće godine s tolikim ulaganjima recimo biti cilj doći na 80+ bodova, da ne zaostajemo 15+ za vodećim.
To bi recimo bio jedan napredak koji očekujem s obzirom na pojačanja i sve. Teško je tu hrpu talenta i mladosti u jednoj sezoni posložiti za sami vrh, a onda za 2 godine napad na titulu.

Nasa uprava očekuje trofej i kad kupe Bacuaija i Drinkvotera.

Pa to stoji, ali opet sumnjam da bi Lampard tek tako dopustio sebi da ga šutaju kad god hoće. Vjerovatno im je i dao uslov da mu daju dvije sezone da pripremi ekipu.

Sjeti se u kakvom smo polazaju bili na pocetku ove sezone, kad je uopste ko vjerovao da cemo se boriti za Ligu Prvaka.

Pa to stoji, ali opet sumnjam da bi Lampard tek tako dopustio sebi da ga šutaju kad god hoće. Vjerovatno im je i dao uslov da mu daju dvije sezone da pripremi ekipu.

Sjeti se u kakvom smo polazaju bili na pocetku ove sezone, kad je uopste ko vjerovao da cemo se boriti za Ligu Prvaka.

Ko ce Marini Granovskaji da postavlja uslove?
Uskoro će kraj medenog meseca.

Par stotina miliona evra kasnije stvari ce biti mnogo drugačije u Celsiju.
Ponosan sam na to. Trebo je jos jace na njih, ko im jebe majku. I tacno je kako su arogantni, osvojili su titulu, a kao da su ne znam kako bih opisao, najjaca ekipa svih vremena i da su osvojili 30 titula za redom. Vec sljedece sezone nece osvojiti.

Klopp je trenercina, al je supak i to veliki. Tako i njegovi pomocnici.

Sjecam se prije par godina kad je Conte jebo sve po spisku Mourinhu, takodjer srce mi ko Rusija bilo. Borite se na sve nacine, kada su vec svi protiv nas.
Ja gledam na tu situaciju ovako, pokazao je da mu je stalo a ovi cmarovi koji su cekali titulu 30 god su se mnogo uzdigli, tako da razumijem reakciju Lampsa. I Klop je isto znao da reaguje jos i gore tkd nek ne kaki puno kako Lampard treba da uci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.