22. juli 2020.6 god. comment_297710 zadnje 3 protiv njih smo igrali 4 3 3, pogledaj rezultate i igru. Sarkazam Kune Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297713 ALI ZAISTA NE KONTAM ZASTO ALI ZASTO SA TRI NAZAD PROTIV LPOOLA, ZASTO?? Ajde da on ima neke defanzivce Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297828 Na stranu to što stvarno fali nam kvaliteta u obrani, veći je problem u sustavu i ne vidim kako će samo dovođenje defanzivaca to popraviti. Mora se i sistemski nešto popraviti, utrenirati, prošle sezone ista ekipa je bila 3.najbolja obrana u ligi, a sada smo sa istim igračima čini mi se 14. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297830 Na stranu to što stvarno fali nam kvaliteta u obrani, veći je problem u sustavu i ne vidim kako će samo dovođenje defanzivaca to popraviti. Mora se i sistemski nešto popraviti, utrenirati, prošle sezone ista ekipa je bila 3.najbolja obrana u ligi, a sada smo sa istim igračima čini mi se 14. Petnaesti, Arsenal je primio manje golova. :hljeb: Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297832 Na stranu to što stvarno fali nam kvaliteta u obrani, veći je problem u sustavu i ne vidim kako će samo dovođenje defanzivaca to popraviti. Mora se i sistemski nešto popraviti, utrenirati, prošle sezone ista ekipa je bila 3.najbolja obrana u ligi, a sada smo sa istim igračima čini mi se 14. To je zato što smo prodali komandanta odbrane, Davida Luiza Marinha. Ball-playing defender, novi Beckembauer, koji otvori stopalo kada šuta slobodnjake. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297850 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1286226407782260737 :D Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297855 Kakve ti uopšte treninge sprovodis? Neke osnove fudbala nedostaju konstantno, i ništa se ne menja. Jos jedno je kolo do kraja, o utiscima cu posle svega. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297860 Sljedece sezone ak se ne bude borio za sami vrh. On ce bit bivsi. Tak da ak je pametan nek uci na greskama. Roman nece trpit borbu za LP. Sljedece utakmice 2 finala. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297868 Sljedece sezone ak se ne bude borio za sami vrh. On ce bit bivsi. Tak da ak je pametan nek uci na greskama. Roman nece trpit borbu za LP. Sljedece utakmice 2 finala. Mislim da je nerealno iduće sezone očekivati borbu za sam vrh, ali smanjivanje razlike za vodećim sigurnoInače rekao kao da Pulisica nije htio staviti u prvu zbog nedavne ozljede i nije htio riskirati. Kaže da je vrlo zadovoljan s njim i CHO, vidjet ćemo u nedjelju Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297879 Ne ocekujem ni ja titulu al ne ocekujem ni borbu za top4. Znaci ak se ne moze borit za drugo mjesto jebes ga onda. Ne mora bit ni drugi na kraju al bori se makar gore u vrhu. Yebo te kad moram zadnju utakmicu protiv vukova dtrahovat dal cemo nerijeseno igrat Niko mu nije kriv ak ne dovede stopera il beka. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297880 Normalno da je nerealno da se borimo za vrh dogodine, ako uprava to bude očekivala onda se ipak nisu ništa opametili... Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297881 Znaci OK je da se borimo za cetvrto mjesto i sljedece sezone :Dhttps://twitter.com/doubleandliquor/status/1286218620163563521?s=09 Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297882 Kupili smo Zijeha i Vernera za 100ak miliona. Haverc će sa bonusima koštati približno toliko. A levi bek? Pa eventualna dovodjenja Rajsa, novog golmana? Sa toliko uloženog novca sta mislite kolika će biti očekivanja Romana a i Uprave? Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297883 Kupili smo Zijeha i Vernera za 100ak miliona. Haverc će sa bonusima koštati približno toliko. A levi bek? Pa eventualna dovodjenja Rajsa, novog golmana? Sa toliko uloženog novca sta mislite kolika će biti očekivanja Romana a i Uprave? Pa rekao bih da će iduće godine s tolikim ulaganjima recimo biti cilj doći na 80+ bodova, da ne zaostajemo 15+ za vodećim. To bi recimo bio jedan napredak koji očekujem s obzirom na pojačanja i sve. Teško je tu hrpu talenta i mladosti u jednoj sezoni posložiti za sami vrh, a onda za 2 godine napad na titulu. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297885 Pa rekao bih da će iduće godine s tolikim ulaganjima recimo biti cilj doći na 80+ bodova, da ne zaostajemo 15+ za vodećim. To bi recimo bio jedan napredak koji očekujem s obzirom na pojačanja i sve. Teško je tu hrpu talenta i mladosti u jednoj sezoni posložiti za sami vrh, a onda za 2 godine napad na titulu. Nasa uprava očekuje trofej i kad kupe Bacuaija i Drinkvotera. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297899 U ligi se možemo dići barem 15 bodova + biti konkurentniji u Europi. Za sljedeću sezonu bi to bio dobar iskorak. Nije ovo igrica da samo ubaciš bolje igrače i budu bolji rezultati. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297904 Kupili smo Zijeha i Vernera za 100ak miliona. Haverc će sa bonusima koštati približno toliko. A levi bek? Pa eventualna dovodjenja Rajsa, novog golmana? Sa toliko uloženog novca sta mislite kolika će biti očekivanja Romana a i Uprave? Pa to stoji, ali opet sumnjam da bi Lampard tek tako dopustio sebi da ga šutaju kad god hoće. Vjerovatno im je i dao uslov da mu daju dvije sezone da pripremi ekipu. Sjeti se u kakvom smo polazaju bili na pocetku ove sezone, kad je uopste ko vjerovao da cemo se boriti za Ligu Prvaka. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297908 Pa to stoji, ali opet sumnjam da bi Lampard tek tako dopustio sebi da ga šutaju kad god hoće. Vjerovatno im je i dao uslov da mu daju dvije sezone da pripremi ekipu. Sjeti se u kakvom smo polazaju bili na pocetku ove sezone, kad je uopste ko vjerovao da cemo se boriti za Ligu Prvaka. Ko ce Marini Granovskaji da postavlja uslove? Uskoro će kraj medenog meseca. Par stotina miliona evra kasnije stvari ce biti mnogo drugačije u Celsiju. Prijavi
23. juli 2020.6 god. comment_297926 Je li realno da prognozirate bilo sta za sledeću sezonu u ovom trenutku. Polako ljudi da zavrsimo ovu lagano u top 4 i sa FA Cupom Prijavi
25. juli 2020.6 god. comment_298027 Ponosan sam na to. Trebo je jos jace na njih, ko im jebe majku. I tacno je kako su arogantni, osvojili su titulu, a kao da su ne znam kako bih opisao, najjaca ekipa svih vremena i da su osvojili 30 titula za redom. Vec sljedece sezone nece osvojiti. Klopp je trenercina, al je supak i to veliki. Tako i njegovi pomocnici. Sjecam se prije par godina kad je Conte jebo sve po spisku Mourinhu, takodjer srce mi ko Rusija bilo. Borite se na sve nacine, kada su vec svi protiv nas. Prijavi
25. juli 2020.6 god. comment_298029 Puno price oko stvari koje se desavaju stalno, nego sad imamo i zvuk, jer nema navijaca. Prijavi
25. juli 2020.6 god. comment_298036 Ja gledam na tu situaciju ovako, pokazao je da mu je stalo a ovi cmarovi koji su cekali titulu 30 god su se mnogo uzdigli, tako da razumijem reakciju Lampsa. I Klop je isto znao da reaguje jos i gore tkd nek ne kaki puno kako Lampard treba da uci. Prijavi
25. juli 2020.6 god. comment_298046 Izgledalo je kao da bi im podavio pola klupe, samo da ih se docepao. Odlicno, to se trazi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.