23. januar 2020.6 god. comment_292402 Ma blentava uprava, a izgleda i Lampard poprimio slican nacin razmisljanja. Ja bih Akea doveo odmah 1. januara kad je krenuo transfer rok. Prijavi
24. januar 2020.6 god. comment_292448 Lampard na pressu danas, ukratko: Shirt deal is a big deal, very pleased. Tammy hasn't fractured anything, waiting on it not fit for tomorrow. Impetus to bring in striker is there, same position for Giroud he's in contact with other clubs. There is choice in the window, January is tough and the choice must be right. Club know my thoughts, wait and see. I'm aware of Soumare but not this window and know of him. Kepa will have to deal with the criticism and that's part of being a big player at a big club Caballero starts tomorrow. No update on Pedro and Willian contracts Prijavi
24. januar 2020.6 god. comment_292456 Johny Sins u prvojTo je to. Al kurac, sad se sjetih i da je ovo sad utakmica u Fa kupuSent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
13. februar 2020.6 god. comment_292842 Lampard’s apparent frustration with a lack of new arrivals is understood to have stemmed from clubs refusing to sell rather than any problems with Chelsea's recruitment strategy (BBC) #CFC Prijavi
13. februar 2020.6 god. comment_292843 Znaci ne daju igrace drugi timovi i zato iznerviran? Hajde, valjda budu dali na ljeto. Prijavi
14. februar 2020.6 god. comment_292866 Poceo je jesti vnago u zadnje vrijeme zesce. Koji su razlozi tome ne znam, nadam se samo da ce se malo dohavizati i poceti voditi ekipu kako je radio u pocetku sezone. Pritom mislim i na vracanje odredjenih igraca u prvi sastav, prije svega Tomori i Kovacic. Ne bude li to uradio prokockat cemo top 4. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292959 Ako ne ispuni cilj ima da leti, jarane da si Muhamed Pegamber a ne legenda. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292965 De ba Zemo skuliraj se? Koji je cilj prije sezone bio? Jel bilo realno da budemo u top 4? To sto se pruzila prilika je nesti drugo, treba da je sada i iskoristimo i vjerujem da hocemo. Nisu ni drugi nista bolji od nas. Lamparda krivim samo za igranje Bacuaija, za druge igrace i nema nekog izbora. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292969 De ba Zemo skuliraj se? Koji je cilj prije sezone bio? Jel bilo realno da budemo u top 4? To sto se pruzila prilika je nesti drugo, treba da je sada i iskoristimo i vjerujem da hocemo. Nisu ni drugi nista bolji od nas. Lamparda krivim samo za igranje Bacuaija, za druge igrace i nema nekog izbora. Dakle, nemojmo se pretvarati da smo iznad očekivanja prije sezone. 41 bod u 26 kola je loše i za mene je u skladu s očekivanjima Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292975 De ba Zemo skuliraj se? Koji je cilj prije sezone bio? Jel bilo realno da budemo u top 4? To sto se pruzila prilika je nesti drugo, treba da je sada i iskoristimo i vjerujem da hocemo. Nisu ni drugi nista bolji od nas. Lamparda krivim samo za igranje Bacuaija, za druge igrace i nema nekog izbora.Jes nama na forumu to jasno ali vidjeces upravu sta ce se desiti i kako mislite dovesti igrace koji bi igrali europa ligu? Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292981 Ako ne ispuni cilj ima da leti, jarane da si Muhamed Pegamber a ne legenda. A cilj u startu sezone je bio koji? Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292986 Dakle, nemojmo se pretvarati da smo iznad očekivanja prije sezone. 41 bod u 26 kola je loše i za mene je u skladu s očekivanjima Pa neki su nam prognozirali da cemo biti 10-ti. Druze nama da nema ovih omladinaca mi bi imali ekipu u rangu Crystal Palaca. Zamisli sad kad te omladinci moraju cupati, igraci koji ne bi ni bili u klubu da nije Lampard trener. Ova ekipa ima potencijala, treba se samo rjesiti igraca koje niko od nas ne voli. Potrebna nam je svjeza krv, 3-4 nova igraca plus ovi omladinci i bice to dobro. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292991 Svi su nas stavljali negdje na 5. ili 6. mjesto. Nama se potrefilo da možemo da budemo 4. i sa mizernim bodovnim učinkom. Očekivale su se oscilacije. Da igramo toplo-hladno. Kod nas to nisu oscilacije, nego serija dobrih rezultata i sada kriza. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292992 Pa neki su nam prognozirali da cemo biti 10-ti. Druze nama da nema ovih omladinaca mi bi imali ekipu u rangu Crystal Palaca. Zamisli sad kad te omladinci moraju cupati, igraci koji ne bi ni bili u klubu da nije Lampard trener. Ova ekipa ima potencijala, treba se samo rjesiti igraca koje niko od nas ne voli. Potrebna nam je svjeza krv, 3-4 nova igraca plus ovi omladinci i bice to dobro. Zavisi od konteksta, ako gledamo poziciju zasigurno da. Ako gledamo samo objektivno nas, 41 bod u 26 kola je zaista loše kako sam i mislio da će biti. Pobjeđujemo u prosjeku manje od svake druge utakmice, 12 pobjeda za sada u 26 kola. Složit ćemo se kako to nije iznad očekivanja ili nešto dobro. Ja se slažem, igrači su shit, a moja potpora lampardu će ovisiti upravo o ljetnom prijelaznom roku, ukoliko vidim da tu nema pomaka, willian produžuje ugovor, to je to za mene Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_292997 Samo da se kutarise ovih ubleha Williana, Pedra, Alonsa, Bacuaija, pa i Girouda i Barkleya bice to dobro. Ako bi doveo novog napadaca koji je bolji od Abrahama, lijevog beka, RLC bude kao lani, ili tek Sancha, ova ekipa ima da leti. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293005 De ba Zemo skuliraj se? Koji je cilj prije sezone bio? Jel bilo realno da budemo u top 4? To sto se pruzila prilika je nesti drugo, treba da je sada i iskoristimo i vjerujem da hocemo. Nisu ni drugi nista bolji od nas. Lamparda krivim samo za igranje Bacuaija, za druge igrace i nema nekog izbora. Bacuaji, konstantno rotiranje stoperskog para, lehavi Christensen ispred Tomorija, sramotno branjenje prekida tokom citave sezone to su sve greske Lamparda. Post iznad si napisao sve sta nam je potrebno za uspjeh u buducnosti i to je to. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293008 Treba nama ljevi bek da bude prvi prioritet sad na ljeto. Nama ispuhali desni bek igra na ljevom beku i to kao prvi izbor. A ostala dva ljeva beka nisu ni za klupe. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293011 Stoper jarane i to Koliubaly, treba ga 300 miliona platiti ako budu trazili samo ga dovest. Prijavi
17. februar 2020.6 god. comment_293012 Jedini je problem tu sto Lampard ne uvidja neke greske. Vjerujem u njega, podrzavam ga ali brinu me neki potezi. Svi vidimo da je Pickensen najgori stoper u ekipi. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293023 Težak period mu slijedi, pogotovo nakon ovog poraza, vrlo vjerojatno slijede i dva poraza u iduće 2 utakmice doma od Tottenhama i Bayerna Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293105 Stoper jarane i to Koliubaly, treba ga 300 miliona platiti ako budu trazili samo ga dovest. Strunuo kao stoper, dzaba bi bacio pare samo na njega sad Prijavi
20. februar 2020.6 god. comment_293215 https://twitter.com/TeleFootball/status/1229813261018812416?s=19 Počeli su polako, nervoza se uvlači. Valjda smo došli pameti da mu pružimo poštenu šansu Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293261 Frank Lampard’s Chelsea are the first team to defeat a side managed by José Mourinho both home and away in a single league season. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.