Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sam Bog nam ga je poslao prosle godine. Kako se sve promjenilo njegovim dolasko, nevjerovatno.

Nadam se da ce imati sto bolje rezultate, da sto duze istane u klubu, bas dugo dugo.
Milina je imati za trenera, jednu od najvecih legendi kluba.

Potez da povuce Kantea pozadi a izbaci Jorginha iz igre bi nam mogao donijeti TOP 4.

Najbolji fudbal ove sezone smo igrali kada je Kante bio van terena a Frello glavni nas igrac.
Uostalom nismo ni padali ispod top4, uvijek smo bili na mjestu koje vodi u LP.
Malo ti ne stoji ta konstatacija.

Najbolji fudbal ove sezone smo igrali kada je Kante bio van terena a Frello glavni nas igrac.
Uostalom nismo ni padali ispod top4, uvijek smo bili na mjestu koje vodi u LP.
Malo ti ne stoji ta konstatacija.

Dobro, nije Kante bas igrao poziciju koju je zadnje dvije utakmice igrao. Slazem se uglavnom i s jednim i drugim, smatram da u zavisnosti od protivnika treba nacina taktike birati igrace. Sinoc smo cim smo vidjeli postavu znali da cemo prepustiti loptu protivniku.

Nekako najjednostavnije receno:

Kada nam treba posjed lopte i kada se hocemo nadigravati, tu trebaju Kova i Jorginho u prvoj. Kada nam treba malo pragmaticniji pristup( boze zvucim kao Murinjo) onda je ok igrati sa Kanteom na poziciji zadnjeg veznog. 

Kante je ipak prevazan igrac za ovu ekipu i bice jos par godina bez dvojbe. Ne zaboravimo da tu imamo i malog Gilmoura koji je sinoc i za par minuta uspio pokazati svoj talenat.

Razumijem ja sta je Wisey htio reci i o cemu ti pricas.
Mene nervira sto je Kante ljubimac velike vecine navijaca a Jorginho dezurni krivac, sta god se lose desi on je krivac. Ne znam stvarno cime je navukao toliku mrznju na sebe. Kontam da se ljudima ne svidja njegov stil igre i da ga smatraju nebitnim igracem ali ovoliku dozu hejta nisam vidio jos od Bosingwe. Ne kazem da je neko od vas dvojice taj hejter nego pisem generalno za navijace Chelsea.
Ljudi ga hejtaju jer su hejtali Sarria, a on je doveo Jorginha i nekako je ostao simbol te Sarrieve sezone. Hejt je naravno neopravdan jer činjenica je da Jorginho iza sebe ima vrhunsku sezonu.

OK je Jorginho i za mnoge stvari je bolje da startuje od ovih ostalih, naravno za neke stvari je lošiji, ali jbg, nit je najgori nit je najbolji.

Meni smeta sto vi ovdje gledate na Jorginha kao onog iz prve sezone gdje je jedva uzimao lopte. Ove sezone siluje u odbrani, neprelazan haman, mnogo startova, presjecanja, pravi igrac. Doduse slabiji je, pa ga jaci igraci mogu izgurati, ali rijetko do toga dolazi, jer brzo razmislja sto se tice dodavanja.

Treba biti šmeker da ti obezbediš top 4 pored transfer bana. Ali to pričam napamet, baš dugo nisam pratio, apsolutno nijedan jedini tekst nisam pročitao. Ne znam šta se dešava unutar kluba, kako sve to Frenk vodi, ko mu pomaže, blage veze nemam, video sam samo da je povuko onog lika iz derbija i da je Čeh ponovo u klubu.

Ne znam ni kakav je na konferencijama,

https://youtu.be/lwEmM82ML6Y

Ma sere i Lampard sa odabirom igraca. Odjednom mu ne igraju Tomory (znam povrijedjen) i Jorginho. Zasto ne igra Zouma? Vrati se na postavu koja je bila dobra i koja je davala rezultate.
Ma sve 5, samo valjda se u sezoni mogu postaviti neke osnove branjenja prekida. Nije mi jasno kako azpilicueta može čuvati tako neke igrače u skoku, već su nas masu puta izjebali na istu foru svi. Kad se samo sjetiš Allija i ostalih.. Azpilicueta može čuvati eventualno pedra hazarda i takve u skoku

Činjenica je da ni Rudi, ni Christensen ni Alonso ni Azpi nisu neki vrsni defanzivci, odavno smo i sami upoznati sa njihovim nedostacima, ali brate, čak ni u Konteovoj drugoj sezoni ovi igrači nisu izgledali toliko loše.

Razumijem ja da je odbrana puna panjeva, evo ovaj Alonso kurčev odigra ovako kako odigra ali šta ćeš ti tu. Samo se sjetis Emersona i zadnje utakmice protiv Leicestera i to ti je dovoljno, opet da Reeca ubacujes, saljes azija lijevo, ne ide jebem ga.

Sto se stopera tice, Zouma je trenutno nsjbolji stoper, kako god, jes mutav nazad sa loptom ali makar zna odbrane odigrat, pa bolje nek je stalno nabije u aut umjesto da zapocne napad nego da gledam ovs dva konja na stoperskoj poziciji.

Ali opet, ne ide mi u glavu zasto Azpilicueta cuva na skoku covjeka koji mu litu sa glave moze jesti zasto on ikoga tu čuva, bolje da je čuvao Antonia jebenog kojega je kod istog prekida cuvao jos manji kante
Celsi je osvojio par trofeja sa Luizom i Kejhilom u odbrani. Oni cak i nisu bolji od ovoga što sada imamo. Ali je organizacija u odbrani bila mnogo, mnogo kvalitetnija.
Za sta li tebi služe treninzi...
Citam njegovu izjavu, novinar ga pita za odbranu i prekide on opet opleo po napadu kako moramo biti ubitacniji. Druze, primili smo 3 gola od raspalog Westhema, ustvari 4 gola, ono nas je samo sreca pogledala.

Daj vrati Ampadua, imamo Tomorya i Zoumu, samo jos dovesti jednog pravog komadantna u odbrani i prodati one debile sto prije.
Odbrana je losa al upravu je i za napad.

Pa imas 70 Posto lopte a nista ne napravis.

To se zabije par golova i rijesis utakmicu.

Ko nas jebe uglavnom

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.