2. juli 2020.6 god. comment_295480 Al kakvi god da smo bili u napadu u odrani smo bili duplo gori. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295481 Istina, samo eto ne smije se zaboravit da smo bili loši i u tom segmentu Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295495 Celsi je osvojio par trofeja sa Luizom i Kejhilom u odbrani. Oni cak i nisu bolji od ovoga što sada imamo. Ali je organizacija u odbrani bila mnogo, mnogo kvalitetnija. Za sta li tebi služe treninzi... Slažem se da nije uvijek do imena u odbrani nego da dosta ovisi od uigranosti. Pa ovi u Sheffieldu nisu ništa bolji od naših, ali to puno bolje izgleda (barem je izgledalo do marta). Zamjerka na čitav stručni štab je što nakon skoro godinu dana idalje ne možemo prekid da odbranimo i moram da drhtim svaki put kad se svira korner za protivnika. Obično se u štabu nalazi jedan "specijalista za odbranu", ne znam imamo li ga i šta tačno radi. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295510 Je, ali tad smo igrali bunker, sad igramo napadački. Lako ti je loše obranbene učinit dobrima ako stoje svi u svom šenajtercu s uvijek dodatnim blokom vrlo blizu ispred njih. Da bi se igrao napadački nogomet treba ti vrhunska obrana, a da bi se igrao defanzivan nogomet trebaju ti vrhunski napadači... Liverpool je iste ove probleme imao u prvim Kloppovim sezonama, onda je kupio VVD-a i Alisona i rest is history. Prijavi
2. juli 2020.6 god. comment_295512 Je, ali tad smo igrali bunker, sad igramo napadački. Lako ti je loše obranbene učinit dobrima ako stoje svi u svom šenajtercu s uvijek dodatnim blokom vrlo blizu ispred njih. Da bi se igrao napadački nogomet treba ti vrhunska obrana, a da bi se igrao defanzivan nogomet trebaju ti vrhunski napadači... Liverpool je iste ove probleme imao u prvim Kloppovim sezonama, onda je kupio VVD-a i Alisona i rest is history. Ima i ovog sto ja13 kaze. Sa Cahilom i Luizom u ovom sistemu i ovoj taktici, mi bi primali 3+ gola po utakmici. Najbolji primjer toga jeste utakmica protiv Citya. Tu su i Rudiger i Christensen izgledali dobro jer je cijela ekipa igrala defanzivno i iza lopte. Cim moramo napasti, izaci visoko, obojica ne znaju gdje udaraju i gdje gone. ​Ja stojim iza svog stava 100%, ovom timu je potrebniji vrhunski stoper nego Messi. Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295560 https://twitter.com/CFCDaily/status/1278991719619592193?s=19 Daj brate utrenirajte malo to, prekidi su i stvar taktičke organizacije ne samo igračaJedino je Amiens lošiji, 19 u league 1 Prijavi
3. juli 2020.6 god. comment_295563 Ahahahahah oj sta nas hoce ovi rekordi. Pa majke mi ovo je sramota. Isto i Kepa je bio medju 5 najgorih golmana liga petice. Bas nas ova sezone hoce sa ovim rekordima. Strasno. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296010 Ono što je sigurno nakon ovog utroška gdje ćemo potrošiti velike pare i gdje je uprava stala iza Lamparda, neke stvari će se očekivati iduće sezone. Ove je bio bez pritiska i to je super, ali mislim kako je Lampard svjestan da će i pritisak na njega sada rasti. Ne u smislu da uzmemo odmah titulu jer je to nerealno iduće sezone, ali sigurno smanjivanje bodovne razlike u većoj mjeri. Međutim vjerujem Lampardu i mislim da može odgovoriti izazovu Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296018 Trenutno smo 6 bodova iza Citya, da nismo usrali protiv West Hama bili bi u trci za 2. Mjesto :D :D Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296341 Jebo sebe, glavni krivac za ovu utakmicu. Obrana katastrofa, on isto ima zasluge za to, nije samo do igrača. A i igra je za kurac, ništa nismo napravili, promašena taktika skroz Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296351 Kakve izmjene na poluvremenu, za fudbalskih udzbenika. Al u sekciju kako nikad ne voditi utakmicu. O odbrani da ne pricam. Vrijeme je da sutne Morrisa, Edwardsa ili nekog od tih savjetnika a dovede pravog specijalistu za igru bez lopte, prekide i generalno defanzivu. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296353 Prvi tim ikad koji je gubio 2:0 na poluvremenu bez da je ijednu šansu stvorio i na početku drugog poluvremena uveo 2 odbrambena. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296357 Sta li je on mislio prije i tokom utakmice da mi je znat. Sramota, sada ponovo sa treceg mjesta padamo i to na peto. Bravisimo, da mi nije do pojacanja, tacno bih volio da ne odemo u LP, nisu ni zasluzili ovakvim igrama. Ni Lampard kojem je odbrana u kurcu cijelu godinu a ne popravlja je, nit igraci koji se ne trude. Od Sefilda 3 komada primiti i ne napravit sanse za 90 minuta. Ma bravo. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296377 Ponovio je nešto u smislu kao da je naučio puno i da neće zaboraviti ovu utakmicu. Zvuči kao da je neke prekrižio za sva vremena. Nadam se, ali i on treba poraditi na sebi svakako. Dakako, treba napraviti čistku Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296380 Ne mogu mu nista reci i zamjeriti kad ova dva bogalja od stopera igraju ovako kako igraju i kad se primaju ovakvi golovi. Rotira on njih ali dzaba panj je panj a i Tomori ce biti rovit, nece biti spreman... Ali izmjene danas i sam pristup utakmici auu... Hajde dobro, Rudiger Christiansen, ne znam je li onaj povređen ili šta, zaboli me kurac, mozda ga je izbacio jer je bogalj, nebitno... Ali Mount Alonso, tu se totalno pogubio, vidi se, iznervirao se čovjek zbog bogalja, 3-4-3 pa 3 5 2 pa 4 2 4, vrtio Lamps formacije ko na menadžeru Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296391 Trudio se da promijeni sa novim taktikama, ali sta ces kada smo usrali u prvom poluvremenu sve, pa se kasnije nije moglo vise ni obrnuti. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296404 Hajd vidjecemo i to jel ista naucio. Ako jest vrijedilo je da nas otresu i 5-0. Al nesto sumnjam, uporan je s nekim meni nejasnim potezima. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296405 Bice to dobro sledece sezone, samo da maknemo ova dva brava od stopera, nisam ocekivao cak ni da budemo u top 4. Prastam mu sve do sledece sezone, iako sam ispizdio danas. Glavu gore i da pokusamo da izborimo top4 nekako. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296408 Ma da igra Tomori i Zouma vidjeli bi normalnost, jbg jedan povrijedjen, pa ne moze drugi sve stici. Iako treba Declana povezati sa Tomorijem, a Zouma u rotaciji, ona dvojica vise ne smiju prismrditi osim mozda Rudigera kao cetvrtog stopera, jer ce dovesti 2 strasna igraca. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296444 Bas me zanima sta je vidio i sta je naucio. Sigurno ne ono sto svako vidi i sto mu govori, ali eto. Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296467 Ma da igra Tomori i Zouma vidjeli bi normalnost, jbg jedan povrijedjen, pa ne moze drugi sve stici. Iako treba Declana povezati sa Tomorijem, a Zouma u rotaciji, ona dvojica vise ne smiju prismrditi osim mozda Rudigera kao cetvrtog stopera, jer ce dovesti 2 strasna igraca.Ne bi, vjerovatno ne bi primali ovakve golove ali opet mislim da bi i sa njima znali da nam treba jedan WC stoper Prijavi
13. juli 2020.6 god. comment_296539 https://youtu.be/HE9ClXfKI3c Idalje bolji centaršut od Williana Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.