Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Na greskama treba uciti, a ovaj cijelu sezonu nije ispravio nista, samo smo gori i gori. Nema od njeg trenera najvjerovatnije, bit ce njemu Chelsea najjaci klub kojeg je vodio. A sad s Willianom i Azpilikuetom u krevet pa jebite jedan drugog, debili jedni.

Biti trener, dakle imati uticaja na igrace i ti njima sve dopustis, rade sta hoce, igraju kkao hoce, koristis jedne te iste igrace, ma jebi se i ti i oni.
Ja sam i dalje uz Franka. Nadam se da cemo se dogegati nekim cudom do top 4 i da nas Bayern nece razguziti bas iako imaju silan motiv.

A onda na ljeto odraditi par dobrih transfera, osvjeziti tim pa pokusati nesto graditi za iducu sezonu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa ima li barem on koji krc uticaja na odluke uprave da se dovedu igrači. Do sad smo MORALI pojačati ekipu za nastavak sezone. Koji je krc njemu. Je li misli da mu valja ekipa? Ništa ovo ne valja. Kupuj. Ekipa ti je karina.

Kako god Lampard ima moju podrsku, prva mu je sezona, mlad je, i da sa jednim trenerom prodjemo krizu.

Ali izlgeda jedini lijek koji je uvijek radio za izlazak iz krize jeste Romanova posjeta Cobhamu. Nazalost.

Najgora stvar koja nam se dešava ove sezone je ta što smo konstantno na dobroj poziciji na tabeli. Da smo ispustili koji bod u oktobru i da smo sve vrijeme u borbi sa Unitedom, Sheffieldom, Wolverhamptonom, Tottenhamom i Crystal Palaceom ne bi postojao ovaj lažni osjećaj sigurnosti kojeg imamo. Samo da jedna od tih ekipa uhvati formu (pritom mislim na 3 od ovih 5 koji realno mogu da nam naude) nas nema više u priči. Imam neki osjećaj da nas neće jedna ekipa stići, nego da će nagrnuti njih 4 istovremeno na nas, gdje možemo pasti i do 7-8 mjesta.

Haj kad dođe Southampton i pregazi nas, nek su nam odnijeli 3 boda, zaslužili su. Ali kad mi dođe Newcastle i iz jedinog kornera da gol, kad mi dođe Arsenal i iz 2 šuta da 2 gola, e tad se iznerviram.

Više mi nije jasno ni šta mi igramo. Igramo li taktično, iskusno, pametno, na sigurno, polako ili ginemo, srljamo, na sve ili ništa. Ili je sve prepušteno slučaju. 

Od mene idalje podrška.

Što da je Liverpool dao Kloppu otkaz nakon onih pustih sramotnih poraza kad smo im se svi smijali u prve dvije sezone??

Nemoj ni Hidinka hljebati, ne mogu ni njega vise gledati. Daj nam Bielsu za trenera pa ces vidjeti kako se igra.

Nećemo ništa vidjeti. Zadnja 4 trenera ista priča. Možda stalno biramo loše trenera a možda ipak i nije do trenera?

Evo ohladio sam glavu nakon prospavane noci. Nisam ni ja za otkaz, daleko od toga. Podrska i od mene za Lamparda, znam da je i on mlad i neiskusan. Na kraju krajeva nismo imali ni srece ali za tu nesrecu je ipak ponajvise on kriv zato sto im je dozvolio da pridju golu.

Pa jbte siguran sam da bi ih zgazili da nisu dobili crveni, ovako kao da su se nasi opustili a ovi zagrizli jos vise. Svejedno nismo im ovo smjeli dozvoliti, trebali smo ih zgaziiti, napuniti do vrha da im se zivot ogadi. Ovako je meni i svakom navijacu Chelsea zivot ogadjen.

I dalje ne mogu da se otmem dojmu da onaj kepec na golu prima sve sto je upuceno ka golu, ima prosjek odbrana kao rukometni golman. 

Fantastično mi je vidjeti kako jedna utakmica mijenja mišeljenje mnogih, koji su do nedavno imali samo riječi hvale.
Istina je da već igramo ovako 3 mjeseca u kontinuitetu, nije me ova utakmica ništa iznenadila, samo nastavak već viđenog iz kola u kolo.
Dakle, treba ostati realan, niti imamo igrače koji su za nešto više, niti lampard radi neki dobar posao za sada.
Ima prolaz kod mene, bar dok ne dobije transfer rok na ljeto, a onda će se sve znati.
Budemo li skupili 60 bodova do kraja treba se lupat nogom u guzicu.
Žrtvovati ovu sezonu i pod cijenu ispadanja iz top4, a ako na ljeto ne napravimo ono što moramo, možemo se naviknuti da polako tonemo dugoročno prema mid table

Pa nisu dostupni igraci koji nam trebaju.

Dostupan je Kulibali.
Dostupan je Teljes koji nije produzio ugovor i ne zeli da ga produzi.
Dostupan je Kavani.
Dpstupan je Bruno Fernandes.
Dostupan je Eriksen
Dostupan je Gosens
Dostupan je Lemar
Dostupno je sasvim dovoljno igraca da se ekipa pojaca a da se glavni poslovi opet ostave za leto.

Nema sanse dovesti Koulibalija sad u januaru, nema mi logike davati Cavaniju 360k sedmicno,to bi bilo samoubistvo, pa nama najskuplje placeni igraci Kepa i Kante po 175k. Ostali manje vise se mogu dovesti, ali opet nam je najveci problem napad i lijevi bek. Eriksena ne bi dobili i da platima 100m.

Ne znam sta se ceka vise sa tim lijevim bekom, Teles je sasvim dobar bek a na ljeto dovesti jos boljeg i nek se bore njih dvojica a onu dvojicu Emersona i Alosna dati za dzabe nekom.

Nema sanse dovesti Koulibalija sad u januaru, nema mi logike davati Cavaniju 360k sedmicno,to bi bilo samoubistvo, pa nama najskuplje placeni igraci Kepa i Kante po 175k. Ostali manje vise se mogu dovesti, ali opet nam je najveci problem napad i lijevi bek. Eriksena ne bi dobili i da platima 100m.

Ne znam sta se ceka vise sa tim lijevim bekom, Teles je sasvim dobar bek a na ljeto dovesti jos boljeg i nek se bore njih dvojica a onu dvojicu Emersona i Alosna dati za dzabe nekom.

Kulibali je itekako dostupan. I otici ce na leto za iste pare za koje bi i sada. U Napoliju je raspad sistema, ako ga ne bi pustao De Laurentis bi samo pogorsao stvari.
Ko kaze da ce Kavani dobiti toliku platu bilo gde da ode? Ako zeli da igra igrace i za mnogo manje od toga.
Cena Eriksena je 15 miliona evra. Ne mogu vise da kacim link sa izjavom Levija licno da ce ga prodati bilo kome samo da zaradi.
I Pjatek je dostupan, zaboravio sam na njega.

Ojj Piateka pljuju u Milanu non stop, on je bas one season wonder. Ne bih njega ni dzabe.

Ili mu treba tim s nekim pravim ambicijama, gde ce njegov trud vredeti nesto.
Uglavnom mi u januaru ne mozemo pojacati ekipu toliko da ganjamo Liverpul, ali za opstanak i top4 i poboljsanje kvaliteta igre itekako mozemo.

Dostupan je Kulibali.
Dostupan je Teljes koji nije produzio ugovor i ne zeli da ga produzi.
Dostupan je Kavani.
Dpstupan je Bruno Fernandes.
Dostupan je Eriksen
Dostupan je Gosens
Dostupan je Lemar
Dostupno je sasvim dovoljno igraca da se ekipa pojaca a da se glavni poslovi opet ostave za leto.

Jedino je dostupan Bruno za 70+ miliona i Telles koji igra je li jos u turskoj ili se vratio u porto? Lemar je smece, barem gledajuci po ovoj sezoni u Atleticu.

Cavani je zagarantovano u Atleticu, jer ce jedino mu oni dati toliku platu.

Gosensa si ti gledao, ne znam koliko je dobar.

Jedino je dostupan Bruno za 70+ miliona i Telles koji igra je li jos u turskoj ili se vratio u porto? Lemar je smece, barem gledajuci po ovoj sezoni u Atleticu.

Cavani je zagarantovano u Atleticu, jer ce jedino mu oni dati toliku platu.

Gosensa si ti gledao, ne znam koliko je dobar.

65 miliona je cena Bruna Fernandesa i to ne u kesu vec zajedno sa bonusima.
Teljes igra u Portu i to igra odlicno.
Atletiko da ponudi Kavaniju 350 hiljada nedeljno? Je l tebi dobro covece?
A to da je Lemar smece je zesca glupost. To sto covek nije desni spoljni vec klasicno krilo/desrtka je druga prica.
Ionako bi to bio samo pozajmica sa opcijom otkupa.

A sto se Kavanija tice vest stize sa Telegrafa da nije problem plata vec obestecenje koje trazi PSG.
Jedini nacin da se spase sezona je izgubiti odmah u ls i ako je moguce da koliko toliko psihicki kondoliduje tim u narednih par nedelja i posle u ritmu jedna tekma u sedam dana spasti sezonu u PLu jer mi nikako nemamo materijala za dva fronta u ovom delu sezone. A dovoditi igrace tek da bi ih doveli je glupost i bezvezno trosenje para. Lamps je najpre ovog kepeca trebao da zakuca za klupu ne bi li se opametio a ako i to ne moze onda ga prodati al sad je kasno. Ja bih ga dao na pozajmnicu negde i prodao preko leta. Jer je ubedljivo najveci kancer tima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.