3. novembar 2011.14 god. comment_5663 Ja bi ubio za to da Dinamo osvoji bod ili bar da gol zabije. Ljudi su se znali smijat Partizanu prošle godine a Dinamo za sad još i gori Sljedeće sezone opet na lov u ligu prvaka, samo da svi pravi igrači ostanu u klubu i da se kupi kakav dobar napadač. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5675 Mah ljudi moji osvaja Barcelona, bez obzira na to sto nismo ljubitelji Barcelone, to bar s moje strane, al ona ce osvojiti 100% i ja msm da se trebamo ugledati na njihovu igru kratih pasova jer stvarno lijepo igraju. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5679 Mah ljudi moji osvaja Barcelona, bez obzira na to sto nismo ljubitelji Barcelone, to bar s moje strane, al ona ce osvojiti 100% i ja msm da se trebamo ugledati na njihovu igru kratih pasova jer stvarno lijepo igraju. lako moguce kad imaju UEFU iza sebe... ;) Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5683 Ja mislim da ove godine Real ima dobru šansu za osvojit LP. Trebalo bi stavit u kladi da će osvojit ili Real ili Barca ili Bayern. Drugog nema. CIty je jak ali nije to to Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5690 lako moguce kad imaju UEFU iza sebe... Prijatelju sve mi je jasno poslije one utakmice u polufinalu LP sa Barcelonom (kada smo trebali dobiti minimalno 4 penala) -.- ne volim se prisjecati na to :/ @Tinmar - ma City treba još jesti pure da bi dosegao veliki rang u LP, ali ja sam uvjeren da ce oni za par sezona dok se uigraju harat i ligom i LP... Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5697 Ma neće Barca osvojiti, ima još dosta dobrih klubova poput monstruoznih Bayerna i Reala, a i mi vrebamo iz sjene. I uz put nije se desilo da jedna ekipa osvoji dvije sezone za redom, tako da sam poprilično uvjeren da Barca neće biti opet na krovu Europe bez obzira na UEFA-u i sve to ;) Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5708 Call me crazy, ali mislim da ćemo osvojiti Ligu Prvaka ove sezone. :) Eto, zamislite sad tamo kraj maja poslije tekme na Allianz Areni kad vam iskopam ovaj post. :lol: Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5734 Call me crazy, ali mislim da ćemo osvojiti Ligu Prvaka ove sezone. :) Eto, zamislite sad tamo kraj maja poslije tekme na Allianz Areni kad vam iskopam ovaj post. :lol: Iz tvojih usta u Božije uši, to je sve što mogu da kažem i sa ovakvom igrom ja msm da možemo dogurati najviše do polufinala. Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5738 Wisey , nadam se da ces morati traziti taj post nakon utakmice u Maju ! ;) Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7650 Koja bi po vama utakmica mogla večeras biti najzanimljivija? Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7664 CSKA je u 6 protiv Lillea doma, to se definitivno gleda, a kasnije ManU-Benfica ili Napoli-ManC. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. Autor comment_7667 Real-Dinamo definitivno najzanimljivija City-Napoli po meni. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7720 CSKA 49. minuta Vasilij Berezutskiy autogol, i to prečka gol, zakucao je u svoj gol preko golmana, poput vrsnog centarfora.Dzagoev rastura, a suci su dobro zakinuli CSKA dosad, Doumbia ne igra pa tesko moguce da ce CSKA stici 0-2 u 15 min a duplo su bolji cijelu tekmu, Lille je do oba gola dosao na cistu srecu. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7726 Ma osvajamo LS 100 % sada cemo polako dizati formu i onda u knock out fazi gazimoBRAVO Benfica Jones O.G 0:1 Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7739 Nakon prvih 45 min. Bayern M. 2:0 Villareal Napoli 1:1 Man.City Trabzon 1:1 Inter Man.Utd 1:1 Benfica Otelul 0:3 Basel Lyon 0:0 Ajax Real M. 4:0 Dinamo Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7748 Kad vidim kako zabija Cavani iz svih pozicija i sta fula Torres dodje cojku da place Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7749 bas mi je drago manu 2 benfica 2 jos samo da basel doma nekako dobije manu-a i ispada :P al pošto je manu previše sritan nece bit nista od toga Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7750 Šta su to City i United ? Jel se to jede hahahha :) :) Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7752 Bayern M. 3:1 Villareal Napoli 2:1 Man.City Trabzon 1:1 Inter Man.Utd 2:2 Benfica Otelul 2:3 Basel Lyon 0:0 Ajax Real M. 6:2 Dinamo Bez vecih iznenadjenja Prvo mj. osigurali Inter,Real.M i Bayern E sad da kazem nesto sto ja prizeljkujem da Benfica dobije Otelul i da samim tim ako Man.Utd prodje dalje bude drugi,a onda da ih izvuku sa barsom :D :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7754 Da oce zavrsit ManU drugi i da izvucku Reala u osmini uh Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.