Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Ja bi ubio za to da Dinamo osvoji bod ili bar da gol zabije. Ljudi su se znali smijat Partizanu prošle godine a Dinamo za sad još i gori :(

Sljedeće sezone opet na lov u ligu prvaka, samo da svi pravi igrači ostanu u klubu i da se kupi kakav dobar napadač.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Mah ljudi moji osvaja Barcelona, bez obzira na to sto nismo ljubitelji Barcelone, to bar s moje strane, al ona ce osvojiti 100% i ja msm da se trebamo ugledati na njihovu igru kratih pasova jer stvarno lijepo igraju.

Mah ljudi moji osvaja Barcelona, bez obzira na to sto nismo ljubitelji Barcelone, to bar s moje strane, al ona ce osvojiti 100% i ja msm da se trebamo ugledati na njihovu igru kratih pasova jer stvarno lijepo igraju.

lako moguce kad imaju UEFU iza sebe... ;)

Ja mislim da ove godine Real ima dobru šansu za osvojit LP.

Trebalo bi stavit u kladi da će osvojit ili Real ili Barca ili Bayern. Drugog nema. CIty je jak ali nije to to

lako moguce kad imaju UEFU iza sebe... ;)

Prijatelju sve mi je jasno poslije one utakmice u polufinalu LP sa Barcelonom (kada smo trebali dobiti minimalno 4 penala) -.- ne volim se prisjecati na to :/

@Tinmar - ma City treba još jesti pure da bi dosegao veliki rang u LP, ali ja sam uvjeren da ce oni za par sezona dok se uigraju harat i ligom i LP...

Ma neće Barca osvojiti, ima još dosta dobrih klubova poput monstruoznih Bayerna i Reala, a i mi vrebamo iz sjene. I uz put nije se desilo da jedna ekipa osvoji dvije sezone za redom, tako da sam poprilično uvjeren da Barca neće biti opet na krovu Europe bez obzira na UEFA-u i sve to ;)

Call me crazy, ali mislim da ćemo osvojiti Ligu Prvaka ove sezone. :)

Eto, zamislite sad tamo kraj maja poslije tekme na Allianz Areni kad vam iskopam ovaj post. :lol: :lol:

Call me crazy, ali mislim da ćemo osvojiti Ligu Prvaka ove sezone. :)

Eto, zamislite sad tamo kraj maja poslije tekme na Allianz Areni kad vam iskopam ovaj post. :lol: :lol:

Iz tvojih usta u Božije uši, to je sve što mogu da kažem i sa ovakvom igrom ja msm da možemo dogurati najviše do polufinala.

• 3 sedmice kasnije...

CSKA 49. minuta Vasilij Berezutskiy autogol, i to prečka gol, zakucao je u svoj gol preko golmana, poput vrsnog centarfora.

Dzagoev rastura, a suci su dobro zakinuli CSKA dosad, Doumbia ne igra pa tesko moguce da ce CSKA stici 0-2 u 15 min a duplo su bolji cijelu tekmu, Lille je do oba gola dosao na cistu srecu.

Bayern M. 3:1 Villareal

Napoli 2:1 Man.City

Trabzon 1:1 Inter

Man.Utd 2:2 Benfica

Otelul 2:3 Basel

Lyon 0:0 Ajax

Real M. 6:2 Dinamo

Bez vecih iznenadjenja :D Prvo mj. osigurali Inter,Real.M i Bayern

E sad da kazem nesto sto ja prizeljkujem da Benfica dobije Otelul i da samim tim ako Man.Utd prodje dalje bude drugi,a onda da ih izvuku sa barsom :D :D :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.