8. oktobar 2011.14 god. comment_3154 Ovo je prava prilika za Dinamo da izbori treće mjesto ;) Prijavi
8. oktobar 2011.14 god. comment_3165 Koja tribina? Ja imam za sjever dolje Također sjever dolje. Moj najbolji prijatelj (koji je Topnik btw) i ja idemo, 200 kn sam pljunuo za jednu kartu. Prijavi
8. oktobar 2011.14 god. comment_3184 ja cu preskociti ajax u nadi da dinamo izvuce maksimum iz toga pa da imam razloga za ic pogledat lyon, sto bi stvarno volio Prijavi
9. oktobar 2011.14 god. comment_3191 Bas juce gleda kvote na osvajanje lige prvaka, Chelsea dijeli trece mjesto sa Unitedom. Najmanja kvota je na barceloni 3.00, na Real 5.00 na Chelsea i United 8.00. ;) Prijavi
16. oktobar 2011.14 god. comment_3609 I to je pokazatelj neÄega. Mi ove godine IZNENADA uzimamo. Prijavi
18. oktobar 2011.14 god. comment_3694 Ima dobrih utakmica veceras, najzanimljivije Real - Lyon, Lille - Inter, Napoli - Bayern (gledam) Prijavi
18. oktobar 2011.14 god. comment_3719 Dinamo ipak ne može konkurirati timovima koji igraju ligu prvaka. Bolno ali istinito. Na papiru, Dinamo možda ima i bolje igraÄe od Ajaxa ali Ajax je bolji u svemu ostalom. Nije Dinamo taj rang jednostavno... Da je osvojit bod-dva u grupi da se saÄuva obraz i samopouzdanje pa da se i sljedeće godine kvalificira u LP pa tako iz godine u godinu da smo u Europi vjerojatno bi postigli nešto. Trenutno u Europi nešto možemo izvuć jedino uz mnogo sreće. I da, na tekmi sam se smrzo ko p*Äka -.- Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3725 Ovo jucer po meni sramotna predstava..Badelj iako ozljeÄ‘en nije ni jedan toÄni pas dao,Sammir je u prvom dobro odigrao, u drugom nitko nije dobro odigrao osim Kelave i KovaÄića.Ajax je cijelu utakmicu imao 65% lopte i imao puno više prilika nego mi, još ne razumijem kako je De Jong ono promašio..A dok je JurÄić stavio Pokrivaća umjesto Bećiraja, mislim da su svi poludjeli i nisu mogli vjerovat.Drugo poluvrijeme je bilo stvarno oÄajno, nismo do gola došli, Äak smo i pljeskali Eriksenu dok je gol dao.Nadam se da će protiv Lyona na Maksimiru bar gol dat da vidim gol uživo. I bilo mi je dobro navijanje na raÄun JurÄića @Tinmar - Smrzo si se?Pa kako, meni uopće nije bilo zima Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3729 Joj sto Dzeko nije imao srece kod oba gola, kod prvog Marchena ispred njeg , kod drugog Aguero :/ ali je imao par lijepih sansi i dobro odigrao, zasto Nasri kesa nije odigrao ovako lose protiv BiH, Dinamo koliko god se nadali njegovi navijaci nazalost ocekivano ne moze nista napraviti, ako daju 1 gol bice sretni, Real razmontirao Lyon, nisu to vise one utakmice gdje je Real znao cesto izgubiti od Lyona, sada je neka druga prica Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3832 Dva naljepsa gola ovog kola: Iniesta http://videa.hu/videok/sport/b1-0p-v3QCXCRkVzVmbJKI Boateng http://www.youtube.com/watch?v=yrRN-3FH2x8 Prijavi
19. oktobar 2011.14 god. comment_3843 Real jedina ekipa u LP sa 9 bodova, joj da nije onog mulca mogli smo mi sada sjediti na tronu s Realom.. Ukratko, nakon 3 kola dosta toga je jasnije, po meni u grupi A Bayern i Napoli prolaze, u grupi B ce jos biti napeto, nadam se prolasku CSKA, grupa C se lagano posrala Unitedu na glavu i United jos nije nista osigurao, za razliku od Benfice, Real vec prakticki prvo mjesto uzeo, ako u Valenciji Leverkusen ne trijumfira i mi smo prvi u nasoj, u grupi F totalni kaos, ali mislim da nijedna od onih ekipa nece daleko dogurat, grupa G da ne govorim, APOEL glavni kandidat za osvajanje LP, Barca i Milan vec osigurali. Znaci po meni su kandidati za osvajanje: Bayern Munchen Real Madrid Chelsea Barcelona Manchester United Milan i naravno APOEL :D Prijavi
20. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3863 Ovi iz HRT-a uvijek izaberu najgoru utakmicu za gledat, ko da namjerno to rade. Da su prenosili Šahtar-Zenit, koja je bila predobra utakmica ništa se nebi progovorilo, al oni utakmicu bez golova izaberu, gdje se naravno Arsenalu posere u zadnjoj minuti.I svi vele da se u Ligi Prvaka trebaju zabijat polušanse, a kad u sažetku juÄer vidim što je sve Zenit promašio, penal, pa 3-4 100% šanse, doÄ‘e mi da plaÄem.I kad pogledam da je Zenit zabio 2 gola, moram samo reći da je Šahtarova obrana oÄajna.. Prijavi
20. oktobar 2011.14 god. comment_3875 Ovi iz HRT-a uvijek izaberu najgoru utakmicu za gledat, ko da namjerno to rade. Da su prenosili Šahtar-Zenit, koja je bila predobra utakmica ništa se nebi progovorilo, al oni utakmicu bez golova izaberu, gdje se naravno Arsenalu posere u zadnjoj minuti.I svi vele da se u Ligi Prvaka trebaju zabijat polušanse, a kad u sažetku juÄer vidim što je sve Zenit promašio, penal, pa 3-4 100% šanse, doÄ‘e mi da plaÄem.I kad pogledam da je Zenit zabio 2 gola, moram samo reći da je Šahtarova obrana oÄajna.. Potpis na ovo. Hebo ih Arsenal uvijek ga prenose. Bolje bi bilo da su prenosi najveći sovjetski derbi Šahtar - Zenit ili derbi dva finalista Lige prvaka Bayer - Valencia. Oni izabrali najgore! Prijavi
20. oktobar 2011.14 god. comment_3933 Real jedina ekipa u LP sa 9 bodova, joj da nije onog mulca mogli smo mi sada sjediti na tronu s Realom.. Ukratko, nakon 3 kola dosta toga je jasnije, po meni u grupi A Bayern i Napoli prolaze, u grupi B ce jos biti napeto, nadam se prolasku CSKA, grupa C se lagano posrala Unitedu na glavu i United jos nije nista osigurao, za razliku od Benfice, Real vec prakticki prvo mjesto uzeo, ako u Valenciji Leverkusen ne trijumfira i mi smo prvi u nasoj, u grupi F totalni kaos, ali mislim da nijedna od onih ekipa nece daleko dogurat, grupa G da ne govorim, APOEL glavni kandidat za osvajanje LP, Barca i Milan vec osigurali. Znaci po meni su kandidati za osvajanje: Bayern Munchen Real Madrid Chelsea Barcelona Manchester United Milan i naravno APOEL Real Madrid Farcelona(svidelo se to nama ili ne) Bayern Munich Manchester United Chelsea svi ostali... Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4098 Ovo jucer po meni sramotna predstava..Badelj iako ozljeÄ‘en nije ni jedan toÄni pas dao,Sammir je u prvom dobro odigrao, u drugom nitko nije dobro odigrao osim Kelave i KovaÄića.Ajax je cijelu utakmicu imao 65% lopte i imao puno više prilika nego mi, još ne razumijem kako je De Jong ono promašio..A dok je JurÄić stavio Pokrivaća umjesto Bećiraja, mislim da su svi poludjeli i nisu mogli vjerovat.Drugo poluvrijeme je bilo stvarno oÄajno, nismo do gola došli, Äak smo i pljeskali Eriksenu dok je gol dao.Nadam se da će protiv Lyona na Maksimiru bar gol dat da vidim gol uživo. I bilo mi je dobro navijanje na raÄun JurÄića @Tinmar - Smrzo si se?Pa kako, meni uopće nije bilo zima A neznam, valjda si se ti bolje obukao XD ma ko jebe zimu, mrzim navijanje bez BBB-a, to je samo ono Dinamo-Zagreb i par pjesama i to je to. Zakur*c. Fakat se užasno igrali, u prvih 15 minuta se Äinilo da ih možemo dobit ali su nekako umrtvili utakmicu pa su onda oni poÄeli igrat. Bili su puno bolji Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4103 Dinamo je sasvim OK, svi su razoÄarani, ali nakon 12-13 godina Dinamo je opet u Ligi prvaka. Da je bolji trener možda bi se koji bod ćuknuo, možda bi se i prezimilo u Europi. Ali Kruno je tu i veliko je općenito što je Dinamo u LP. Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4116 I ja kažem da je veliki uspjeh što su uopće došli, al kad vidiš jedan Apoel koji je senzacija LP, a tri puta manje vrijedi, kad vidiš Basel koji otkine bod Mufc-u, koji se spasi od poraza na svom terenu u 90.min, a Basel po tržišnoj vrijednosti isto ko Dinamo vrijedi,Genk koji uzme bod Valenciji, zapitaš se zašto Dinamo ne uzme pokoji bod. Prijavi
23. oktobar 2011.14 god. comment_4227 Jbg, balkanski mentalitet Dinama kao ekipe i jedan od najlošijih trenera u natjecanju. Basel je Švicarska, a APOEL pojava koja se desi jednom u 100 godina. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4518 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/111025165 Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5389 Bate iznenadio, a i Apoel koji sebi ovom pobjedom ako nista skoro pa garantuje Europa ligu, ostalo manje vise se znalo, Messi brilijantan hattrick, Arsenal nula sa Marseillom sto i nije bilo za neocekivat Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5402 Grupa E: Chelsea 8 Leverkusen 6 Valencia 5 Genk 2 Grupa F: Arsenal 8 Marseille 7 Dortmund 4 Olympiakos 3 Grupa G: APOEL 8 Zenit 7 Porto 4 Sahtar 2 Grupa H: Barcelona 10 Milan 8 BATE 2 Plzen 1 Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5615 Joj ovog Dinama, pa onaj mali Eriksen 2 puta asistira petom, igraju se sa njima, samo nek mole Boga da Real ne bude raspolozen inace valja vadit loptu iz mreze sigurno 5-6 puta, Ronaldo probi mrezu Lyona iz slobodnjaka :) Inter - Lille dobra utakmica takodjer, Inter kolko dobro igra u LP toliko lose igra u ligi Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5618 Grupa A: Bayern 10 Man City 7 Napoli 5 Villareal 0 Napoli dobije Villareala i doma mu je dovoljan X protiv Cityja ako uzmemo u obzir da ce Bayern po obicaju nakantat City I tako vam City ispada iz LP Grupa B: Inter 9 CSKA 5 Trabzon 5 Lille 2 Ajmo CSKA, rusi Intera Grupa C: Benfica 8 Man Utd 8 Basel 5 Otelul 0 Bit ce zanimljivo ode do kraja. Grupa D: Real M 12 Ajax 7 Lyon 4 Dinamo 0 Kao sto je rekao Vlaovic sad u emisiji, Real je u jednoj od najboljih formi zadnjih godina i jednostavno ne vidim kako bi se mogli zaustaviti.*Kakva majstorija Maria Gomeza za 1:0 :o Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5624 Cristina 100 golova iz 105 utakmica za Real. Bolesno ! :blink: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.