Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Istina da su se takticki savrseno postavili imali su bolji rezultat iz prve utakmice, Real je taj koji je trebao zabiti pogodak. Branili su sa 11 igraca i sam je pomocni trener rekao da su igrali na 0:0. Sto im se mozda osvetilo i naravno izostavljanje Rooneya.

Uocili su slabosti Reala kod prekida, kontre su bili brze i pametne i cekali su svoju priliku.

Takodjer su da li loptu Realu, jer Real je tu najlosiji kada mu se da lopta.

Docekali je jesu autogol Ramosa je bio cista sreca i greska Varanea sto nije ispucao loptu u korner ili aut.
Vidilo se da Real nista nije mogao preko krila, i nije mi bilo jasno zasto Mourinho nije pojacao sredinu i prije crvenog kartona.

Modric je bio igrac prevage jer je svojom brzinom i lakocom oslobadjanja protivnika donio brzinu u Realovu igru, vjerujem da bi i Real bez obzira na iskljucenog Nanija zabio pogodak. 

Mourinho je napravio izmjenu Ozil - Pepe u trenutku kad je imao kontrolu nad utakmicom znao je da tesko Manchester moze zabiti dva pogodka dao je loptu Manchesetru i cekao kontru gdje su najjaci.

Ronaldo, Kaka su imali prilke za treci pogodak kao sto je i Manchester imao dvi tri prilike za drugi pogodak tako da nema smisla govoriti da je Manchester bio bolji u na kraju utakmice.

Takodjer je statistika udaraca u okvir na strani Real Madrida.

Sto se tice crvenog kartona po meni strogo, ali i sasvim opravdano.

http://www.index.hr/sport/clanak/crveni-karton-cist-kao-suza-cakir-je-odlicno-procitao-nesportsku-namjeru-nanija/665945.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/ostecen-i-real-sudac-nije-vidio-zaledje-van-persieja-i-ruku-raffaela/665972.aspx

Sto reci na ovo?

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Villas-Boas

Ma dobro, ne da mi se da se raspravljam o ovome pa da ispadne da sam fan Uniteda. Nego, potrebno je napraviti mnogo grublji start u ovakvoj utakmici pa da dobijes direktan crveni. 

gledao sam emisiju prije nekoliko dana i gost je bio sudac iz BIH Emir Aleckovic inace od ove godine sudac koji sudi u europa ligi,sudio je meceve PSV-Elfsborg i Inter-Rubin i u emisiji je rekao da redovno odrzavaju sastanke u uefi i da im je uefa nalozila da sudci u europi moraju biti strogi i svaki grublji prekrsaj kaznjavati kartonom ili jedanaestercom,zbog toga je i Ibrahimovic reklo bi se prestrogo iskljucen protiv Valencie.Za Naniev start mogu reci da je bio grub prekrsaj ali iskreno nisam ocekivao da ce dobiti crveni karton.

Zašto nitko ne spominje penal koji nije dosuđen za Real kad je Rafael igrao rukom u 16 metara? To je bilo prije crvenog, tekma bi bila u egalu ponovo vjertojatno i ne bi se sad pričalo da Real ne bi izjednačio da nije suca. 

Onaj faul me potsetio na ovu situaciju . Tada je DD11 dobio zuti karton zbog "simuliranja" a igrala se PL, a da se ovo desilo u LP ili negde izvan Engleske Evans bi dobio cist crveni. To je samo dokaz da MU ima kontrolu nad sudijama u PL ali zato FA ne moze da im pomogne i u LP.

Mi se moramo boriti i protiv FA i MU, to je tesko vrlo tesko.

evans-on-drogba.gif

I drago mi je sto ih je Real izbacio, iako ne volim ni jedne ni druge.

Villas-Boas

Ma dobro, ne da mi se da se raspravljam o ovome pa da ispadne da sam fan Uniteda. Nego, potrebno je napraviti mnogo grublji start u ovakvoj utakmici pa da dobijes direktan crveni. 

A svako ima svoje stavove. ;)

Ali evo veceras je na HRT 2 naše oko sokolovo (Beusan) ljepo objasnio sve dvojbene situacije na utakmici i na kraju se dolazi do cinjenice da je jucer zapravo bio oštećen real, a ne united.

Idemo redom.

1. situacija

Rafael rukom sprecava cist zgoditak Reala kod rezultata 0:0. Tu je trebao bit dosudjen penal i dat direktan crveni karton Rafaelu

2. situacija

Kod gola Manchaster uniteda za vodstvo 1:0, RVP se nalazio u nedozvoljenoj situaciji (zaleđe) i ta akcija je trebala bit prekinuta i tu nije trebalo doc do zgoditka

3. situacija

Crveni karton Nania. Beusan je uz video dokaz agrumentirao i dokazao da je Nani itekako znao da mu dolazi u susret Arbeloa i da je napravio nesmotren po ozljedu opasan start. Vodeci racuna da je uefa naložila sucima da se takvi startovi đonom kažnjavaju crvenim kartonom dolazimo do zakljucka i cinjenice da sudac nije pogriješio.

Sve u svemu. United nema pravo pisnut, a kamoli se žalit. Bolje im je neka se sakriju u mišje rupe

sutra podrska Milanu,em sto dobijam satisfakciju sto je uefalona ispala,em sto dobijam milku 300gr od strastvenog navijaca Barselone,zato sto sam mu pre 3 meseca rekao da Barselona nece igrati ni u polufinalu ove godine :D

Brat je prosle godine navijo za Chelsea protiv Barcelone, sad je red na meni da mu vratim ''uslugu'', nece mi biti problem :). Forza Milan !!!

Ima ih jos,u oba tima igrali su Albertini i Davids  :smile: 

Za veceras sam poprilicno siguran da ce Barselona dati 2 gola a da li primiti neki,videcemo...

Milan je mnogo veliki ali zna da cokira itekako...Setimo se Deportiva pre 10ak godina,pa i Arsenala prosle sezone.

ja sam dosta siguran da Barselona prima 2 gola,mozda nesto slicno kao protiv nas. I odigrao sam da Milan daje 2 gola po kvoti 4.50. Barselona ce igrati sa 3-3-4 a Milan sa 3. napadaca. Tako da promaja u Barseloni,brze kontre i ode Barselona iz Evrope i dzaba im Primera :D

Ima ih jos,u oba tima igrali su Albertini i Davids  :smile: 

Milan je mnogo veliki ali zna da cokira itekako...Setimo se Deportiva pre 10ak godina,pa i Arsenala prosle sezone.

Utakmica Deportivo vs Milan jedna od najboljih koje sam gledao. Onolika zelja da se razbije fudbalska velesila kakvi su Italijani, je za svako postovanje.

Ipak, svim srcem uz Milan. Ne volim ih preterano, ali mrznja prema Farceloni je ensto nenadmasivo.

Milan večeras igra ne samo za sebe, već i za cijeli ostatak Evrope. Moraju zadati još jedan veliki udarac tika-taki i završiti tu priču.

Ajmo žabari, samo prepišite od Robbieja i biće sve u dure.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.