5. mart 2013.13 god. comment_110481 Kako mi je drago to nemogu opisati rijecima .. nek ga je iskljucio , trebo je jos dvojicu jebena govna sugava ! Svake godine nas pokradu i niko nikad ne progovori rijec .. i da , ako smo mi mogli na Camp Nou bez Terry-ja satak vremena , mogli su brate i oni bez Nanija 30 min, koliko ja znam nisu pravili zamjenu poslije crvenog. Prosle godine su ispali u skupini , ove godine u osmini, valjda ce dogodine i u cetvrtfinale uc .. :P Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110482 Činjenica: Da je RvP ostao u Arsenalu, još uvijek bi igrao Ligu Prvaka :D Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110486 Sudija zasto si im dao crveni ? Kompezacija za ovaj penal. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uN2TB2PaGac Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110487 Gif : Reakcija SAF-a http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/99e52f137c6bf0d1b710afcfc4a1e663_large Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110496 Jooj kakav je osjećaj vidit Fergusona onako crvena kako trči prema sucu. hahahahha.. Neka, nek sad svaki navijač Manchestera vidi kako im se vraća kad su se naslađivali nama zbog Ovrebea i kad su nas konstantno potkradali,. Crknite gube,... Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110503 Kaže komentator na kraju 'Ferguson pocrvenio od bijesa'. :-j Sigurno je bijes, nije nikako 'pokoja' čašica tu i tamo hahah Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110504 Luka doktor nogometa. B-) Da je doktor(nogometa) nebi grijao klupu. :/ Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110506 Da je doktor(nogometa) nebi grijao klupu. :/ jesi ikad gledao kako taj momak igra nogomet ? jesi gledo vecerasnju utakmicu ? Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110507 Da je doktor(nogometa) nebi grijao klupu. :/ U tom Realu i jedan Kaka greje klupu. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110515 jedna prevara i sramota za fudbal ispala next sad samo da ispadne barselona i to je to Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110517 U tom Realu i jedan Kaka greje klupu. pa taj kaka nije kaka iz milana.. Isto ko sto kazes kad je drogba igrao " Pa jedan torres grije klupu" eto. Nisam ja rekao da je los igrac al da je doktor nebi grijao klupu :) Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110523 aaa Mourinho otac realno nije bilo za DIREKTAN crveni onaj start Nania, ali me kurac zaboli jer da je Arbeola tako na Nania išao čitav teatar snova bi vrištao i tražio crveni, znači nezaslužen crveni al mi nije žao zatim Modrić je zabio golčinu, vidjelo se odmah da će biti nešto dobro čim je onako povukao imao sam neki osjećaj da će ga zašiti Ronaldo gospodin heh ne može ni jedna velika tekma bez njegovog gola :D Ozil igračina ;) dokazuje iz utakmice u utakmicu, kako je samo Higuaina odigro petom kod Ronaldovog gola,svaka mu čast žao mi što je baš Sergio dao taj autogol, baš mi je drag igrač al vidjelo se kad je Modrić dao gol kolko se čovjek trese od sreće :D Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110524 aaa Mourinho otac realno nije bilo za DIREKTAN crveni onaj start Nania, ali me kurac zaboli jer da je Arbeola tako na Nania išao čitav teatar snova bi vrištao i tražio crveni, znači nezaslužen crveni al mi nije žao zatim Modrić je zabio golčinu, vidjelo se odmah da će biti nešto dobro čim je onako povukao imao sam neki osjećaj da će ga zašiti Ronaldo gospodin heh ne može ni jedna velika tekma bez njegovog gola :D Ozil igračina ;) dokazuje iz utakmice u utakmicu, kako je samo Higuaina odigro petom kod Ronaldovog gola,svaka mu čast žao mi što je baš Sergio dao taj autogol, baš mi je drag igrač al vidjelo se kad je Modrić dao gol kolko se čovjek trese od sreće :D Kao prvo. Ako ono nije za crveni karton onda ne znam šta je. Pa u ponovljenoj snimki se točno vidi kolka je budala Nani i da ide s namjerom da ozljedi igrača. Tj. on možda u početku i nije vidio Arbelou, ali u trenutku dok ga je pogodio u rebra s svom snagom ga je još i pogurnuo tom istom nogom (sve se vidi na snimki). Tako da možemo svi zaključit da je to direktan crveni karton jer takvim startovima nema mjesta u nogometu. Evo snimka: http://www.dailymotion.com/video/xxzdy1_nanisent_sport#.UTb-iFfrX4h A ovo drugo. Ozil igračina?!?! A jebem ga Tursku. Prošle godine je igrao dobro, ali ove godine kako igra. Pa to nije ni sjena onog starog Ozila. Šta je jučer napravio osim one pete?!? Sva sreca da se Modric još uvijek nije prilagodio i da nije u formi i uz to da su Kaku uništile ozljede jer u suprotnom bi ovaj Turčin dugo, dugo grijao klupu. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110525 Real da je imao sinoc pravog napadaca razvalio bi United k'o beba zvecku. Higuain sinoc igrao ala Torres.Ne zna utrcat u prostor,ponuditi se.. Koliko su vremena igraci Reala imali loptu u i oko 16-erca ali ovaj samo hoda izmedju Vidica i Ferdinanda. I jos jednom Ferdinand pokazuje zasto ga mrzim najvise u Unitedu. Zbog slicne reakcije je Drogba dobio 3-4 utakmice kazne(polufinale 2009) Edit:Za ovo su navijaci Uniteda trazili crveni i plakali sto sudija nije isti pokazao. Naravno,sad kada treba biti covjek i reci da je Nani zasluzio crveni isti ti navijaci pricaju kontra. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110536 Ozil uzasan sinoc, igrac za male utakmice da se razumijemo ima vremena mlad je. Higuain mrtvac uvije bio i ostao. Prica se da je i sam Ferguson izjavio da je crveni karton zasluzen. http://www.youtube.com/watch?v=2wShKHH0tBQ odmah sam se sjetio Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110538 Ferguson sinoc nadigrao Moua sve do crvenog, to se mora reci. Real bas tanak, bezidejan sa loptom u nogama dok je United znao sta hoce svaki put kad ima loptu. Ozil tanak, Ronaldo tanak, Alonso odlicno pokriven... a onda je sudija ujebao utakmicu. U Realu dva najbolja igraca Lopez i Varane. Cak je United i sa igracem manje bio egal. Dovoljno je sto je Mou rekao da ono nije crveni, a znamo da je on bez dlake na jeziku. Mislim, mene boli kurac za United, otvorio pivu, zavalio se i uzivao i onda to Turcin ujebe. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110539 Ferguson sinoc nadigrao Moua sve do crvenog, to se mora reci. Real bas tanak, bezidejan sa loptom u nogama dok je United znao sta hoce svaki put kad ima loptu. Ozil tanak, Ronaldo tanak, Alonso odlicno pokriven... a onda je sudija ujebao utakmicu. U Realu dva najbolja igraca Lopez i Varane. Cak je United i sa igracem manje bio egal. Dovoljno je sto je Mou rekao da ono nije crveni, a znamo da je on bez dlake na jeziku. Mislim, mene boli kurac za United, otvorio pivu, zavalio se i uzivao i onda to Turcin ujebe. Ajd mi nađi tu izjavu di je on to rekao! I majke ti mile ja ne vjerujem da ljudi nemaju svoje oči i svoje stavove. I onda se čudimo kako nas svi iskorištavaju u rl... Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110541 Odmah po iskljucenju Nanija, moglo se vidjeti kako Mou prilazi Fergusonu i govori mu nesto, a ovaj to prihvata mirno i klima glavom. Provokacija nije, to je sigurno. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UzidJYq3ROc Samo mi reci zasto jedan Mou ne bi rekao "Bio je crveni i ne znam zasto se to uopste polemise"? Covjek koji je javno popljuavo Uefu i Farcelonu, uvijek kaze ono sto misli. Nani je isao na loptu, Arbelou nije ni vidio i to je situacija gdje sudija mora razmisliti i o vaznosti utakmice. Ne mozes tek tako dati direktan crveni za prvi start (koji uopste nije bio brutalan) na utakmici, Arbeloi nije nista bilo, veci je udarac primio Vidic u glavu od Lopeza. Das mu fino zuti i uperis prst u facu, pa ce paziti. Pa vidis da ni igraci Reala nisu skocili na Turcina poslije tog faula, nisu ni oni to ocekivali. Sudije su ocaj posljednjih godina u LS, ocaj. To je ono sto brine. Sutra ce nas pokrasti ovako... S druge strane, nije mi zao sto je United ovako ispao. Jos mi je u glavi ona kradja u ligi, pa neka malo i njihovi navijaci osjete kakav je osjecaj. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110542 Gle. Dok sam vidio taj faul nisam ni znao tko ga je na kome napravio i također sam se jako iznenadio kad je pokazan direktan crveni karton, ali po ponovljenim snimkama se točno vidi što je Nani napravio i kolki je debil. Pa takvim startima nema mjesta u nogometu. On ne samo da je uvalio đon u rebra Arbeloe (što i nije za crveni karton, to je žuti karton i opaska suca da to više ne ponavlja), nego je nakon što je vidio svoju nogu u rebrima Arbeloe svom silom odgurnuo nogom. Sve se to vidi na snimci. Teška je ova odluka bila za suca. A pokazao žuti ili crveni nije mogao pogriješit. Al realno gledano to je crven ko suza. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.