Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

[quote name='Kalouda' timestamp='1332780330' post='38115']
Polufinale: Chelsea - Milan ; Bayern - Real Madrid
Finale: Chelsea - Real Madrid

82%
[/quote]

a da se kladimo da neće ovako da bude ?
Treba moliti Boga dragog da Milan izbaci Barcelonu (naravno računajući da mi možemo riješiti Benficu), tad bi imali neke šanse a u suprotnom bojim se da bi ga popušili samo tako.
recimo da smo mi već prošli Benficu, ja bi rađe Baru u polufinalu, iz par razloga, 1. što nam njihov način nogometa paše i uz mrvu sreće mi njih možemo proć zabravo prije bi rekao uz mrvu sreće i cjelu pekaru poštenog suđenja. Dok je Milan jako nezgodan protivnik, a i pobjda protiv Barce bila bi slađa od čokolade :)
Pitanje je kako bi i s Milanom prosli, al opet u svakom slucaju bolje nego s Barcelonom, em sto su trenutno bolji em sto imaju suce na svojoj strani uvijek, i da priznam, bojim se pomislit sta bi sve uradio kad bi nam se ono jos jednom dogodilo kao u polufinalu
[quote name='Vinko' timestamp='1332784875' post='38131']
recimo da smo mi već prošli Benficu, ja bi rađe Baru u polufinalu, iz par razloga, 1. što nam njihov način nogometa paše i uz mrvu sreće mi njih možemo proć zabravo prije bi rekao uz mrvu sreće i cjelu pekaru poštenog suđenja. Dok je Milan jako nezgodan protivnik, a i pobjda protiv Barce bila bi slađa od čokolade :)
[/quote]
Realno, protiv Barcelone nemamo šta tražiti. Šanse da njih su kao da sad APOEL izbaci Reala.
[quote name='Wisey' timestamp='1332785228' post='38134']
Realno, protiv Barcelone nemamo šta tražiti. Šanse da njih su kao da sad APOEL izbaci Reala.
[/quote]

Gdje nestade vjerovanje u nas tim ???

Ja se kada bi znao da cemo 5:0 izgubiti rekao bi da cemo pobijediti :) . Koliko samo mrzim tu Barcu aaaa .
Samo mi reci kad su oni Chelsea unistili u Ligi Prvaka (rezultatom , i igrom , imaj na umu pomoc sudaca ) .
Jednostavno mi Barci nelezimo i to je to :)
[quote name='Blues_95' timestamp='1332787727' post='38149']
Gdje nestade vjerovanje u nas tim ???

Ja se kada bi znao da cemo 5:0 izgubiti rekao bi da cemo pobijediti :) . Koliko samo mrzim tu Barcu aaaa .
Samo mi reci kad su oni Chelsea unistili u Ligi Prvaka (rezultatom , i igrom , imaj na umu pomoc sudaca ) .
Jednostavno mi Barci nelezimo i to je to :)
[/quote]
Nestalo je davno već, otprilike poslije Fulhama i Ville kući. To prije što se dešavalo veze nema, u ovom trenutku mi smo svjetlosnim godinama po kvaliteti udaljeni od Barcelone i Real Madrida. Zato će svako normalan jednakim žarom kao i za Chelsea, navijati i za Milan protiv Katalonije.
[quote name='Wisey' timestamp='1332788256' post='38154']
Nestalo je davno već, otprilike poslije Fulhama i Ville kući. To prije što se dešavalo veze nema, u ovom trenutku mi smo svjetlosnim godinama po kvaliteti udaljeni od Barcelone i Real Madrida. Zato će svako normalan jednakim žarom kao i za Chelsea, navijati i za Milan protiv Katalonije.
[/quote]
Vidis Liverpoola . Uvijek su nam stvarali probleme pa tako i ove sezone .
Pobijede Chelsea a izgube od WBA zadnjih 15 minuta prime 3 gola :) . A svakako su u losijoj formi nego mi !
Ima nesto u tome sto Real Madrid nemoze pobijediti Barcu , jednostavno im neleze , u kakvoj god oni formi bili dodje Barca i dobije ih usred Madrida . Madrizani imaju sada vec kompekse od Barce xD :D
Ma ljudi Barcelona bi oderala Chelsea samo tako, ova Barcelona je mnogo jaca od one iz 2009. a ovaj Chelsea je drasticno slabiji od onog iz pomenute godine, molimo Boga Milan da nekako prodje, tu se vec moze covjek nadati necemu.
[quote name='Wisey' timestamp='1332789141' post='38159']
Hoćeš reći da Barca ima kompleks od nas ? :blink: :o
[/quote]
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D

Ali imam mnogo prijatelja koji navijaju za BArcelonu i mnogi od njih su rekli da bi im najtezi protivnik u 1/4 bio chelsea cak iovako osljabljenog i loseg Chelsea se da kazem "boje" .
Iako se mi mnogo vise njih bojimo :)

Hocu reci da nebi Barceloni bilo lako protiv Chelsea kako vi mislite ;)
Ne bi, al ne bi bilo ni teško. Na Stamfordu bi možda uz neku suludu dozu sreće i uzeli bod, a kod njih bismo popušili samo tako. Pobjeda protiv Napolia je, očekivano za mene, mnogima zamazala oči.
[quote name='Wisey' timestamp='1332789819' post='38171']Ne bi, al ne bi bilo ni teško. Na Stamfordu bi možda uz neku suludu dozu sreće i uzeli bod, a kod njih bismo popušili samo tako. Pobjeda protiv Napolia je, očekivano za mene, mnogima zamazala oči.[/quote]

Vele si ti pesimističan druže, ne valja ti to ;)
protiv uefaolone ce biti ovako sigurno :D ljudi uzmu loptu i samo setaju tamo oko naseg sesnaseterca :D i onda laganini ramires uzme loptu i kontra golll :D..biti ce isto kao sto smo protiv valencije igrali a dobili 3-0 :)
[quote name='petar elnino' timestamp='1332930141' post='38386']
protiv uefaolone ce biti ovako sigurno :D ljudi uzmu loptu i samo setaju tamo oko naseg sesnaseterca :D i onda laganini ramires uzme loptu i kontra golll :D..biti ce isto kao sto smo protiv valencije igrali a dobili 3-0 :)
[/quote]

pa to ja velim... :)

ako prođemo Benficu, imamo još nešto vremena da poboljšati svoju igru i onda ako dođe farcelona lijepo bunkera zatvorimo i nek se oni slobodno igraju tike take...kurca će im značiti kao što im je značila i 2009...kurca nisu mogli :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1332950643' post='38453']
Večeras uz AC Milan ;)
[/quote]
I Marsej :D

Zar ti nenavijas za INTER ? HAHAH ? :P
[quote name='Blues_95' timestamp='1332950828' post='38454']
Zar ti nenavijas za INTER ? HAHAH ? :P
[/quote]

Ja bi i za smrtnog neprijatelja navijao kad bi protiv Barcelone igrao :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.