Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Veceras svim srcem uz Milan , ne zbog toga sto su bolji izbor u polufinalu za nas (naravno ako prodjemo a hocemo) , nego sto su drazi od one ciganske Barcelone
[b]Official[/b]
[img]http://img638.imageshack.us/img638/2433/65740470.png[/img]

[b]Edit :[/b]
[url="http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediainformation/newsid=1778727.html"]Media rights deals for 2012-15 UEFA Champions League and UEFA Europa League awarded in selected Balkan territories[/url]
[b] [size=4]Gamad iz vrha naredila da Milan ne smije pobijediti u ovoj utakmici ( citaj: Uefalona ne smije izgubit ). Nakon Arsenala, Chelseaja, Intera i Reala, Milan postaje nova zrtva. Lipo srca mi, lipo! Bjorn Kuipers se ocigledno sastaje na piću s Ovreebom. Stoka. 2. penal se bez problema moze svrstat u najbolje viceve 2012. godine.[/size][/b]
popisam ti se sudija u pistu,stvarno neznam iz kojeg sesira uefa vadi ove sudija prvo budala onaj ovrebo evo ovaj sad jos gori
Barcelona jeste daleko bolja bila u obije utakmice ali zasto je sudac opet morao da bude na njihovoj strani, stvarno sramota. Eto ide Chelsea abd na njih i tu stvarno nezz sta da ocekujem, mnogo su bolji i od Chelsea a uz to imaju podrsku, bojim se neke vece sramote.
Ja sam za to da ih polomimo. Jer svejedno cemo dobiti crveni i na najobicniji start u duelu. Bolje onda da ih udesimo, pa nek takvi idu u to finale jebalo ih ono.
Ne bih sad da se previše naslađujem, al reko sam vam. :)
Ne bih ni trošio previše riječi na to famozno guranje od UEFA-e, mislim očigledno je tako da nema potrebe za ponavljanjem. Mi se trebamo koncetrisati na Benficu sutra, odraditi taj posao a onda ćemo pričati. ;)
Ako prođemo Benfiku, baš da vidimo hoće li sudije imat obraza, ponovo nas ukopat, protiv uefalone.

A bojim se da hoće. Očigledno se štima el cirkusiko u finalu, veliki je profit tu.
http://www.index.hr/sport/clanak/ibrahimovic-sudjenje-je-sramota-sad-znam-kako-je-mourinhu-kad-dodje-na-nou-camp/607912.aspx

majku im cigansku lopovsku jebem.

ako se nevaram, Ibra je jednom rekao: "Messi je talentiran, a Ronaldo je produkt treninga"

zato ja puno više cijenim Ronalda, s tim da se treba uzeti u obzir i da je Messi cigansko hobitsko đubre koje igra u meni najomraženijoj momčadi ikad
Ja mislim da su naše šanse da prođemo Barcelonu ravne ratu oružanih snaga Lihtenštajna protiv vojske Narodne Republike Kine u polufinalu što zbog njihove kvalitetnije igre, što zbog UEFA-inog guranja. Mi smo naravno i nažalost Lihtenštajn u tom slučaju :/

A Barca jeste bolja i zasluženo je prošla, ali sudac uvijek pokvari tu sliku.
[url="http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/04/04/3012510/nestas-shirt-pulling-van-persies-red-chelseas-five-penalties"]Nesta's shirt-pulling, Van Persie's red, Chelsea's five penalties: Barcelona's Champions League referee controversies[/url]
evo nekih smješnih komentara s Indexa :D :D

"Uživao sam u kontroliranom kaosu Chelsea.Barcelonu će isprašiti tako da će se Buskecovo kmekečanje čuti do Sjevernog pola."

"Dobro je u neku ruku što je Čelzi prošao, ne verujem da bi neko iz Benfike bio u stanju da Buskecu slomi nogu. Ajmo Franče, cepaj ta drva!"

ja se isto tako slažem ako ih nemožemo dobit, da ih pošteno namesarimo, u Pepeovom stilu :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.