Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1333038267' post='38642']
Rekao bi moj stari: Jebeš ove moderne igrače, njima treba najokruglija lopta od svih okruglih i teren poput snookerskog stola (baš je tako rekao; ne biljarskog nego snookerskog) da bi pokazali što znaju, a u moje vrijeme Pele, Vukas, Broketa i slični igrali su s krpenjačom, a mogli su igrati i s polomljenim jajima, isto bi igrali.
[/quote]

a tek kopacke od 129 grama i cijenom od 1000 € da brže trče, za te pare bi i ja trčao ko zec, u dupe bi mi Usain Bolt vazda gledao :D

nego, sinoc sam PONOVO ostao fasciniran Ibrakadabrom, kojom lakocom on prolazi te igrace, gledam u par navrata kako je elegantno prošao Alvesa, bez imalo muke, on sta zamisli na terenu to i uradi..definitivno među najboljim igračima na svijetu, još da ga je imao tko pratit sinoć u Milanu, pala bi Barcelona
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nisam znao za podatak da je Ibra sa 17 godina dobio crni pojas u karateu. ;)
A ovo za Farcu, pa ne znam jel smiješno il žalosno, zamisli da smo ih pustili na Bilino da igraju. :lol:
Slali bi nas u Haag, bi svega mi! isti je teren bio i Milanu i njima, da su pobijedli 3:0 ne bi rijeci o travnjaku progovorili, ovako: tko gubi ima pravo da se zali..nisu izgubili al njima je ovo isto ko da i jesu
[quote name='Wisey' timestamp='1333039984' post='38646']
Nisam znao za podatak da je Ibra sa 17 godina dobio crni pojas u karateu. ;)
A ovo za Farcu, pa ne znam jel smiješno il žalosno, zamisli da smo ih pustili na Bilino da igraju. :lol:
[/quote]
Kako nisi to znao, vidis da svaku utakmicu pokaze svoje vjestine, nekom kate pokaze na faci, pa malo nogicama :D
Alexis cigančina nije ni pokušao preskočiti golmana...al lopta svejedno skoro u korner otišla, jebi to, nebi ja penala dao :)

a ovo drugo, mislim takvih povlačenja ima kod svakog udarca iz kuta, i ako se inače ne svira onda se nebi trebalo ni sada
Vec sam ti rekao, lopta je isla u gol aut, i da ga je pustio golman, ne bi stigao loptu, samo iz tog razloga nisu svirali, pa tu je i 4 sudija, gledao ih ispred sebe, svirao bi da je bilo penala. Puyol je smjehurija, i tu nikako nema penala, kao sto je neko gore rekao, onda bi mi svaku tekmu imali 2 penala barem po tekmi, jer terrya uvijek ovako i jos gore vuku.
[quote name='how yes no' timestamp='1333044066' post='38661']
Al nekako mi se čini, da nije oboren, da bi mogao stići loptu :P
[/quote]
Jesi ti zapeo jbt :huh: :huh:
i ova druga situacija, samo da kažem, malo sam čitao po netu

kažu da je povlačenja bilo PRIJE nego što je izveden udarac iz kuta
znači sudac je trebao zaustavit izvoženje kornera, dodijelit žuti karton igraču milana(ili ga upozorit?) i NEMA GOVORA o penalu! sad sam sretan :)
Daj ba ne pretjerujte. Penali su čisti, džaba ubjeđujete.

Sad mi nekako i žao što nisu svirani...čim vi to pobijate, sigurno je da su bili..

i šta ctb
Ti čitao po netu :lol: Pa sinoć slovenci u toku emisije nakon tekme, zvali fudbalskog sudijui pšitali ga za te situacije. Čovjek rekao da su penali. ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1333045972' post='38670']
i šta ctb
Ti čitao po netu :lol: Pa sinoć slovenci u toku emisije nakon tekme, zvali fudbalskog sudijui pšitali ga za te situacije. Čovjek rekao da su penali. ;)
[/quote]

u prvi penal neću ulazit jer iskreno ni sam neznam :D

al kod drugog penala pazi spiku
povlačenje je krenulo prije izvođenja, znači sudac je trebao dodijelit žuti igraču Milana (pa to se tako i radi inače, nisam li u pravu?)
penal je trebao biti jedino da je povlačenje bilo nakon što je korner izveden
[quote name='how yes no' timestamp='1333045972' post='38670']Daj ba ne pretjerujte. Penali su čisti, džaba ubjeđujete. Sad mi nekako i žao što nisu svirani...čim vi to pobijate, sigurno je da su bili.. i šta ctb Ti čitao po netu :lol: Pa sinoć slovenci u toku emisije nakon tekme, zvali fudbalskog sudijui pšitali ga za te situacije. Čovjek rekao da su penali. ;)[/quote]

uuu zvali su suca, velika stvar, zovu i ovi naši tulavci Beusana koji cijeli život sudi pa što god da ga pitaju on odgovara sa "mogao je, a nije morao"
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1333046726' post='38673'] uuu zvali su suca, velika stvar, zovu i ovi naši tulavci Beusana koji cijeli život sudi pa što god da ga pitaju on odgovara sa "mogao je, a nije morao"[/quote]

Sudi li taj vaš Beusan utakmicu LP, npr. Arsenal-Milan ??
[quote name='chelseathebest' timestamp='1333053268' post='38714']
DAJ VIDITE OVO AHAHHAHAHAHAHAHAHHA

[url="http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/212297/Sramota-Kasiljas-pred-mec-sa-APOELom-cackao-nos-i-obrisao-prste-o-dete-video"]http://sport.blic.rs...te-o-dete-video[/url]
[/quote]
ne vjerujem da je ovo uradio :huh:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.