28. mart 2012.14 god. comment_38494 Za Milan i Bayern, iako ću vjerovatno Bayern gledat, radi Schweinieja Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38510 Predobro poluvrijeme u Milanu, Barcelona nekoliko nestvarnih akcija, da hoce Milan sada na pocetku zabiti i izdrzati do kraja bilo bi odlicno. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38514 Ma ovom sucu guznem sve u obitelji. Pa koliko je samo puta progledao Barceloni. Trebali su dobiti 3-4 žuta kartona, ako ne i više. Ovo je sramota kakvo šteljenje. Trebao je Puyol dobiti drugi žuti. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38515 ma jebo ti ja nogometu i uefi i uefaloni prvo jebem sve emanuelsonu koji je mogao lijepo se sjuriti prema golu i zabiti ali on nesposoban ode na desno u krc isto tako i robinhu koji nezna loptu puknut ibrahimovicu necu jer je ipak logicno pucao u toj prilici, ali nije baš dobro loptu zahvatio drugo jebem sve malom pessiu i xaviu (za koje sam mislio da su jedini pošteni, ali se ispostavilo da su isti kao i ostali) koji dižu ruke i psuju 24/7 treće jebem mater sucu koji ima dvostruke kriterije igrači barcelone ne dobivaju žute za startove za koje igrači milana odma dobe žuti bez pardona osim toga, mali faulovi na sredini terena su uvijek dosuđeni barceloni, a milanu ne, jebem u usta tog suca jadnog i njegove dvostruke kriterije Seedorf dobije žuti, Messi kasnije napravi isti start takav, još i žešći i ne dobije ništa Puyol je mogao i drugi žuti dobit, ali ne i još nekoliko startova za žuti ali ništa zaključak: UEFA i UEFALONA KREPAJTE!!!!!!!! Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38519 Šta ste se namudali, chillajte, prolazi Milan dalje, nema brige, sad će doć na Camp Nou sa 9 stopera i Inzaghijem, talijani su to. Allegriju respekt, iskoristio je taktiku koja se ne koristi već desetljećima i totalno pogodio s njom, sistem s tzv. glupim bekom u obrani je razbio napade Barce, Bonera ih je pojeo za doručak. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38524 Razvući će ih ko malu djecu na onom širokom terenu (ovaj je btw bio čisto sranje). Ipak, Milan je ovim remijem povećao svoje šanse sa 30 na 40%. Ostaje nada da mogu uspjeti, ali teško. Ibra mora biti nadljudski dobar da bi prošli jer oni su one-mean tim. S druge strane, can't wait Bayern-Real u polufinalu. To će biti vrhunski dvoboj, pravi nogometni šlager za uživanje. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38536 Odgovara ovaj rezultat Milanu, u Barceloni ako zabiju prvi gol to ce biti to Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38547 sinoc sam bio na basketu i kuci sam dozao oko 1 tako da nisam gledao LS i ispostavilo se da je bilo dobro sto nisam ostao jer je uefalona opet bila na svom nivou sto se sudjenja tice... Svaka cast Milanu ben nekoliko kljucnih igraca su uspjeli da odigraju 0:0 sto je odlicno,tamo na onome cumezu zabiju 1 gol i onda svi u odbranu Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38577 Pa dobro haj upravu ste to za kartone barcinim igračima. Prije svih Keita je trebao makar dva žuta dobit Ali braćo draga, niko ne spominje da su ljudima trebala biti svirana dva čista penala. Na Alexisu i Puyolu. Drago je meni što nisu svirani, da je sreće da ih sve dok se bude igrala LP kradu, ali što jest, jest, sinoć su zakinuti. Milan se dobro držao, da su Nocerino i Urby prisebniji bili, mogao je Milan i slavit pobjedu. Ibro pokazao da je najjači špic na svijetu, ne zaustavljiv, a sve ono lagano rješava. Da je sinoć bio makar Pato, a kamoli neko bolji uz njega, Barca bi sigurno primila makar jedan gol. Al hajd i ovako je dobro. Maresille-Bayern, očekivana pobjeda Baye. Bit će i u revanšu, te onda fenomenalno polufinale između njih i Reala. Jedva čekam. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38583 [quote name='how yes no' timestamp='1333024005' post='38577'] Pa dobro haj upravu ste to za kartone barcinim igračima. Prije svih Keita je trebao makar dva žuta dobit Ali braćo draga, niko ne spominje da su ljudima trebala biti svirana dva čista penala. Na Alexisu i Puyolu. Drago je meni što nisu svirani, da je sreće da ih sve dok se bude igrala LP kradu, ali što jest, jest, sinoć su zakinuti. Milan se dobro držao, da su Nocerino i Urby prisebniji bili, mogao je Milan i slavit pobjedu. Ibro pokazao da je najjači špic na svijetu, ne zaustavljiv, a sve ono lagano rješava. Da je sinoć bio makar Pato, a kamoli neko bolji uz njega, Barca bi sigurno primila makar jedan gol. Al hajd i ovako je dobro. Maresille-Bayern, očekivana pobjeda Baye. Bit će i u revanšu, te onda fenomenalno polufinale između njih i Reala. Jedva čekam. [/quote] nije penal svaki pad u 16 ercu balun je prosa bia na vec na gol liniji i golman ga je skupa to nije penal kao ni terrijeva ruka on se u okretu i napuca ga namjerno u ruku Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38584 [quote name='Wisey' timestamp='1332969892' post='38524'] [b]Razvući će ih ko malu djecu na onom širokom terenu[/b] (ovaj je btw bio čisto sranje). Ipak, Milan je ovim remijem povećao svoje šanse sa 30 na 40%. Ostaje nada da mogu uspjeti, ali teško. Ibra mora biti nadljudski dobar da bi prošli jer oni su one-mean tim. S druge strane, can't wait Bayern-Real u polufinalu. To će biti vrhunski dvoboj, pravi nogometni šlager za uživanje. [/quote] Ljudi, teren na San Siru i Nou Campu je isti. Ali Nou Camp ima sire tribine koje su vise udaljene od terena, pogotovo one gdje se nalaze komentatorske pozicije, dok kod San Sira tribine izgledaju okomitije, a na Nou Campu kamera je na daleko visoj poziciji pa se to zato tako cini (pticja perspektiva). Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38588 Da, penal na alexisu nije bio zato sto je vec lopta u gol out otisla A puyol, je li to ono sto je ga je vukao za dres, a puyol se bacio k'o da je superman? Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38590 [quote name='how yes no' timestamp='1333024005' post='38577'] Pa dobro haj upravu ste to za kartone barcinim igračima. Prije svih Keita je trebao makar dva žuta dobit Ali braćo draga, niko ne spominje da su ljudima trebala biti svirana dva čista penala. Na Alexisu i Puyolu. Drago je meni što nisu svirani, da je sreće da ih sve dok se bude igrala LP kradu, ali što jest, jest, sinoć su zakinuti. Milan se dobro držao, da su Nocerino i Urby prisebniji bili, mogao je Milan i slavit pobjedu. Ibro pokazao da je najjači špic na svijetu, ne zaustavljiv, a sve ono lagano rješava. Da je sinoć bio makar Pato, a kamoli neko bolji uz njega, Barca bi sigurno primila makar jedan gol. Al hajd i ovako je dobro. Maresille-Bayern, očekivana pobjeda Baye. Bit će i u revanšu, te onda fenomenalno polufinale između njih i Reala. Jedva čekam. [/quote]Golman i da nije oborio alexisa nebi bilo prijetnje na gol.. Tako da nema tu rijeci o penalu.. Da je nije gurnuo (loptu)mnogo onda bi bio cist ko suza. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38592 x puta su se svirali penali takvi. Nemojte džaba pričati. Abbiati je njega zakačio po nogama, ovaj pao. Po meni nema dvojbe,al hajd bolje je što nije bio. Penal na Puyolu, tu se morate složiti da je čist ko suza bio. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38596 Ne znam sta bi za puyola rekao.. Ako mislis ono kad su ga vukli? Onda nama treba svaku utakmicu svirati.. Terry nije bio u 16ercu da ga neko nije za dres uhvatio Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38602 Pa dobro bi bilo kad bi nam svirali svaku tekmu, al šta bi dušmani onda... Neg stvarno Mesbah ga je vukao par metara, s dvije ruke. Čist penal da čistije ne može biti, al opet kažem dobro je da nije sviran. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38609 Ma hajd jbo Barcelonu, neda mi se više raspravljati o njima. Nego, jel se makar slažete da je Ibro životinja?? Igra maestralno. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38610 [quote name='how yes no' timestamp='1333030368' post='38609'] Ma hajd jbo Barcelonu, neda mi se više raspravljati o njima. Nego, jel se makar slažete da je Ibro životinja?? Igra maestralno. [/quote] naravno da se slazemo a za penal na puyolu ne znam jer sam bia zaspa od utakmice kao je bila uzbudljiva Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38618 Ibra da je osutao ono jace i dao gol, rekao bih predobro je igrao, a ovako solidna predstava ibrakadabre. Inace strasno igra u milanu. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38623 [quote name='diablo_bih' timestamp='1333031180' post='38618'] Ibra da je osutao ono jace i dao gol, rekao bih predobro je igrao, a ovako solidna predstava ibrakadabre. Inace strasno igra u milanu. [/quote] Jeste da je ono morao zabiti jer je takav kalibar da to on jednostavno riješava. Ali eto vjerovatno pritisak veliki je bio an njemu. Al samo kako je razigravao ostale, a ovi ko telad, niko ništa. I možel naći neko sliku onu kad je nadskočio Mascherana, te prsima proslijedio loptu. Tome sam se nasmijao da valja. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38630 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1333024835' post='38584'] Ljudi, teren na San Siru i Nou Campu je isti. Ali Nou Camp ima sire tribine koje su vise udaljene od terena, pogotovo one gdje se nalaze komentatorske pozicije, dok kod San Sira tribine izgledaju okomitije, a na Nou Campu kamera je na daleko visoj poziciji pa se to zato tako cini (pticja perspektiva). [/quote] Ne znam, uvijek imam osjećaj da oni tamo dobiju još 20 metara više u širinu i dužinu. Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38640 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/liga-prvaka/barcelona-uputila-sluzbeni-prigovor-zbog-terena-u-milanu/120329094 Jadovi... Prijavi
29. mart 2012.14 god. comment_38642 Rekao bi moj stari: Jebeš ove moderne igrače, njima treba najokruglija lopta od svih okruglih i teren poput snookerskog stola (baš je tako rekao; ne biljarskog nego snookerskog) da bi pokazali što znaju, a u moje vrijeme Pele, Vukas, Broketa i slični igrali su s krpenjačom, a mogli su igrati i s polomljenim jajima, isto bi igrali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.