Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Marcelo idiot, Ramos isto pokazao u nekoliko navrata da je idiot, Pepe kriv za 2. gol Bayerna
Ribery se malo previše baca, ali svejedno je Arbeloa zaslužio žuti barem za jedan od tih faulova
Gomeza nema nigdje cijelu utakmicu i onda dođe i između petorice zabije gol :D
najveći hendikep Bayerna je taj što Schweini ipak nije u pravoj formi

u uzvratu očekujem da će Neuer donijeti prevagu i odvesti Bayern u finale
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/574445_118797378253162_100003687026120_97587_113709040_n.jpg[/img]
Ozil sa svojom majkom .

kako je ovo lijepo vidjeti :wub: :wub: :wub:
Bayern je trebao voditi! Možda griješim ali stvarno mislim da penala za Real nije bilo. Kod tih situacija ključna je namjera koje nije bilo. Šta je čovjek trebao da uradi sa rukom kada je uklizao? Još ga je Real iz ofsajda dao, papci sretni.
Ja sam večeras svim srcem uz Bavarce.
Opet je dobro ispalo,igramo protiv Bayerna i mislim da mozemo do titule.
Znaci ne igraju im Alaba,Badstuber i Gustavo.Odlicno,dva bitna igraca a Gustavo nije neka karika u Bayernu :D
Moja 2 omiljena kluba su u finalu LP,san je postao stvarnost.
Prije 5,6 godina kad sam tek počeo pratit fudbal bili su prenosi Bundeslge na nekom satelickom kanalu, tako da sam ja počeo navijati za Bayern. Kasnije sam počeo navijati za Chelsea kad sam počeo pratiti PL.
Naravno Chelsea je moj omiljeni klub ali Bayern nosim takodje u srcu.
Problem je što se igra u Minhenu al možemo mi to. GO BLUES!!! Vrijeme je da i mi osvojimo LP-a!
[quote name='Wisey' timestamp='1320358475' post='5708']
Call me crazy, ali mislim da ćemo osvojiti Ligu Prvaka ove sezone. :)

Eto, zamislite sad tamo kraj maja poslije tekme na Allianz Areni kad vam iskopam ovaj post. :lol: :lol:
[/quote]
Još samo malo.
Evo šta je izjavio jedan lik na forum.hr, dan prije utakmice Real - Bayern:

[color=#ff0000][b]mr X[/b] kaže: [/color][url="http://www.forum.hr/showthread.php?p=39135470#post39135470"][color=#ff0000][img]http://www.forum.hr/images/buttons/viewpost.gif[/img][/color][/url][color=#ff0000] [/color][i]
[color=#ff0000]Nadam se da i [b]Apotekari[/b] imaju spreman andol za Galacticose pa da gledamo nogometno finale....[/color][/i]
[i]
[/i]
[i]
[/i]
[i]
[/i]
[i]
[i][font=arial,helvetica,sans-serif]Da čovjek ne povjeruje...Ovaj je gori od mog prijatelja koji misli da pobjeda u nogometu donosi 1 bod xD[/font][/i][/i]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1u/dz/3EDLJSbt/2012.jpg[/img]

Pogledajte, ko je na FM 2012 osvojio LP, nisam ja igrao tad sa Chelseaom,bio je AVB... :D Da li je moguce da se ovo ostvari, s tim da nam je protivnik Bayern umjesto Reala,, oderat cemo im guzove...:D :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.