10. august 2020.6 god. comment_299526 Testirali su se i ostali, negativni su, tako da mogu igrati, a ovu dvojicu odstranis :D Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299759 Ima li Atalanta šanse večeras? Što mislite, volio bih da nekim čudom prođu ali teško Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299761 Nije nemoguće, PSG-u neće igrat Di Maria i Verrati, a lako moguće ni Mbappe. Plus igra se na jednu utakmicu, tako da sve je moguće... Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299763 Atalanta može svakoga da nakanta ako ih krene. Smatram da nisu bez šansi. Ljudi igraju kvalitetan fudbal o ako budu prošli dalje sigurno neće biti nezasluzeno. Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299769 PSG sa 3 destruktivna veznjaka: Herrera, Gueye i Marquinhos. Jeste primjetili prezimena Atalantinih golmana? GOLlini i SPORTiello Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299772 https://twitter.com/TrollFootball/status/1293632545825812482?s=19Zasluženo ipak PSG mora se reći, bili su bolji masu drugo poluvrijeme Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299773 Ali opet čovjeku bude žao Atalante. Sutra navijam za Leipzig, iako je Atletico veliki favorit jer iskustvo sada mnogo znači. Leipzig u završnici dosta ovisi o Werneru, ali možda je i bolje da protiv Atletica probaju sa drugim tipom napadača. Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299776 Žao mi je Atalante strašno, ali to je fudbal. Kakvu su sezonu imali, 116 golova u svim takmičenjima. Jel' ovo prvo polufinale Parižana u historiji? Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299777 Cemu onakva taktika Gasperinija u drugom poluvremeu? Zasto su se bas toliko povukli? Bukvalno su se nudili i na kraju su i dobili sta su zasluzili a to je poraz. Po meni trener kriv za ovaj poraz. Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299778 Moj hamco, dzaba sve ne mozes nikad talijanstinu iz Talijana izbaciti. Konacno Pariz dalje od cetvrtine finala otisao. Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299779 Ne bih me čudilo da Atletico osvoji ove godine, moglo bi biti finale Atletico-Bayern Prijavi
12. august 2020.6 god. comment_299780 Od svih koji su ostali najviše bih volio da Atletico uzme. Bayern ne gotivim ama baš nikako tako da ne bih volio da uzmu, iako mislim da imaju najveće šanse. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299791 Cemu onakva taktika Gasperinija u drugom poluvremeu? Zasto su se bas toliko povukli? Bukvalno su se nudili i na kraju su i dobili sta su zasluzili a to je poraz. Po meni trener kriv za ovaj poraz. Dok je Atalanta igrala ono njihovo PSZ nije uspevao niti da im napravi presing niti da im pridje golu. Onda je Gasperini probao da glumi Simeonea i sam sebi presudio. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299792 Dok je Atalanta igrala ono njihovo PSZ nije uspevao niti da im napravi presing niti da im pridje golu. Onda je Gasperini probao da glumi Simeonea i sam sebi presudio. Haha ja mislim da bi ti presto navijat za Chelsea da nam on jednog dana bude trener. Nego slazem se s tim sto si rekao. Ok, mogu shvatiti i da se malo povukao pa igrao na kontra napade, ali oni su sinoc drugo poluvrijeme igrali bunker, nisu ni pokusavali da ugroze protivnika i to mi je cudno. Jebaji ga sad, dobili su sta su zasluzili. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299793 Šteta za Atalantu, iskreno mislim da su se igrači fizički raspali poslije 60-og minuta jer su baš ginuli, pogotovo prvo poluvrijeme. Na kraju jebeni kloc Choupo Mouting im presudi i to onaj prvi gol sav nekakav traljav, imali su dosta boljih šansi. I ja sam večeras uz Leipzig, prvenstveno iz razloga jer su nam prodali Wernera a i igaju lijep fudbal ljudi, to sto im fali jedan igrač je sasvim normalna stvar u svijetu fudbala i ne treba ih zbog toga otpisivati, jedna je tekma sve je moguće. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299796 Ma igraci Atalante su previse trcali prvih 50-60 minuta, apsolutno svi su pali fizicki, narodski receno pocrkali su. Poslije nisu mogli hodat, a kamo li igrati onako. Inace lijepo su se predstavili u evropi ove sezone, pravo su osvjezenje i nadam se da ce nastaviti s takvim igrama i dalje. Ako ne rasprodaju ekipu, naravno. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299805 Haha ja mislim da bi ti presto navijat za Chelsea da nam on jednog dana bude trener. Nego slazem se s tim sto si rekao. Ok, mogu shvatiti i da se malo povukao pa igrao na kontra napade, ali oni su sinoc drugo poluvrijeme igrali bunker, nisu ni pokusavali da ugroze protivnika i to mi je cudno. Jebaji ga sad, dobili su sta su zasluzili. Prestao bih da gledam Celsi makar ga vodio 100 godina i 200 trofeja osvojio. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299821 Kurca, tek sam sad vidio da Sabitzer neće igrati te da je Halstenberg upitan... Što se Atletica tiče, Vršaljko i Correa i čini mi se Partey Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299834 Japan-Belgija na Svjetskom prije 2 godine: Vodi Japan 2:0 početkom drugog poluvremena i igraju svoju igru. Prime 2 gola do 90' i idalje napadaju. Imaju korner ili tako nešto i prime gol iz kontre u zadnjoj minuti i ispadnu. Kažu svi "trebali su malo odustati od svoje igre i skroz se zatvoriti". Sinoć ovo sa Atalantom. Oni su se zatvorili kad su ostali bez snage i imali dobar rezultat. Još se Freuler povrijedio i samo statirao na terenu. Primaju 2 gola u sudijskoj nadoknadi i ispadaju. Kažu "da je napadao završio bi posao ranije". Kad pobijediš onda si trenerski mag, kad izgubiš kriv si. Idemo Naglesmann i Leipzig do pobjede. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299835 Isto mislim kako je to više bio plod umoran nego nekakvih Gasperinijevih instrukcija da se povuku. Nisu mogli meda drugo poluvrijeme, svakako impresivna sezona AtalanteVečeras sve osim rutinske pobjede Atletica bi mi bilo veliko iznenađenje Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299845 Isto mislim kako je to više bio plod umoran nego nekakvih Gasperinijevih instrukcija da se povuku. Nisu mogli meda drugo poluvrijeme, svakako impresivna sezona Atalante Večeras sve osim rutinske pobjede Atletica bi mi bilo veliko iznenađenje Kada je Atletico zadnji put odigrao utakmicu i došao do "rutinske" pobjede ? Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299848 Kada je Atletico zadnji put odigrao utakmicu i došao do "rutinske" pobjede ? Bilo ih je, neporaženi su zadnjih 18 utakmica Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299852 Covjek je ubacio Muriela napadaca umjesto Pasalica, a vi govorite da se branio kasnije :D Poceo se braniti kada je i trebao, to sto nisu mogli izdrzati nekoliko naleta PSGa je zato sto su slabi u odbrani jbg, sta ocekivati od nekakvih Toloia. Jos mi donesose pare na kladi, bio sam sretan zbog sebe, vrh :D Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299898 Svaka čast Leipzigu, nisam očekivao ovo, iznenađenje. Vrlo zrelo su odigrali, finoVeliki uspjeh Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.