Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Kako je bilo lijepo gledati analno devastirana katalonske prevare, uzitak za gledati.

Jos ako im kojim slucajem ode Messi (koji vuce 70% ekipe) eto njih sa Villarealom u borbi za Ligu prvaka.
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Kakva partija Lyona. Zelim im da osvoje, u ovako kratkom periodu izbaciti Juventus i City je za svaku pohvalu. Imaju dobrih igraca golman Lopez, Dembele je napadacina.

Klasni golman bi ono odbranio

Ono kod prvog gola je komedija, istrčao i onda se krenuo vraćati, ne znam da li je mislio trčati za onim šutem, pa zaboravio da se baci ili šta :D

Sta kaze Adi, moze City dati 4 gola Bayernu? Sreca Guardiole inace bi i on primio jedno 5-6 komada od Bayerna.

Pa dao bi im kad bi izveo normalan sastav, a ne 3 zadnja vezna. Od svakog sam očekivao to, ali od njega nisam. Rekao sam i da bi primio 4, to si zaboravio da napišeš ;) .

Nisam često gledao utakmice kada je Cancelo na lijevom beku, ali mi ovo baš loše izgleda. Propali eksperiment. Ne znam šta je Guardiola izvodio danas sa ovim sastavom. Budi svoj, igraj svoju igru i pobijedit ćeš.

Još uvijek nije gotovo takmičenje za najveće iznenađenje u Ligi Prvaka, ali mislim da će finale biti Bayern i PSG ipak. Daleko od toga da navijam da tako bude. Dosta me podsjeća na situaciju sa EURA 2008 kada su Rusija i Turska iznenadile i stigle do polufinala. Njemačka i Španija su ih izbacili i igrali finale.

Zabavno je ovo na samo jednu utakmicu, mogli bi to i inače uvest Final Eight na jednu utakmicu negdje na neutralnom terenu.

Zabavno je ovo na samo jednu utakmicu, mogli bi to i inače uvest Final Eight na jednu utakmicu negdje na neutralnom terenu.

Ne bih se slozio s tobom. Jedino sto treba ukinuti je pravilo gola u gostima a format kao format ne dirati. Kad bi se to pravilo ukinulo bilo bi mnogo zanimljivije, manje bi se taktiziralo, gledalo bi da se da go vise a ovako da se primi go manje.
Nije hejt, cisto mi naumpalo s obzirom da smo i Dembelea dugo ganjali.

Ja hejtam jedino Pickensena.

A vidjet cemo kako ce se Werner snaci, nadam se najboljem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.