Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

S obzirom koliko je igrao Oscar a koliko Pedro, pa Rodriquez je za Emboabu bog lopte.

Odigrali obojica po 35 utakmica.

Pa ljudi nije sve u golovima i asistencijama,pedro barem zna dodati,ne zasere onaj "key" pas dok Oscar mutavi zna samo vratiti nazad ili je puknuti bezveze,ali opet govorim i Pedro je karina kakav je bio u Barsi.

Kada je poslao taj key pass, covjeku je najlosiji pass u njegovoj igri, a dribling najbolji i to sve o njemu govori :D Predriblao zadnji put prije 10 utakmica uspjesno.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Pedru treba pruziti sansu, jebemu ameriku i dolare

A kad bi ti da mu se pruzi sansa ? Lik ce jos malo napuniti 30 godina.

Da su u pitanju Traore ili Kenedi, momci koji imaju godine fudbala pred sobom, pa da se isplati rizik i forsiranje cak i kada ne igraju dobro.

On je doveden da odmah bude prevaga na terenu, ne da ga cekamo dve ipo godine ko Viliana. 

Zato ekipa i jeste u dubiozi, jer nemamo nikakav skauting.

Ako ostane, iduće sezone će biti mnogo bolji, u to sam uvjeren, a i dao bih se kladiti u to.

Pa jebemu hljeb diablo, Oscar je 3 godine u Chelsiu, pa valjda bi sad doktorirao u fudbalu, dok je Pedro tek nepunu sezonu.

Što niste ovako pljuvali po Willianu kad je došao.

Pedro je za svoje godine jako okretan, agilan, polako dok malo još nabije mišićne mase biće on još bolji.

Willian je sa razlogom ovdje i nikada nije bio loš kao Pedro samo je bio neefikasan ali uvijek je dobro pokrivao teren i trčao za trojicu još plus igra na poziciji koja mu ne leži.

Dakle ne možete porediti Williana i Pedra  sa Oscarom  možda možete mada je Oscar u prvoj sezoni bio puno bolji od Pedra danas. Ito je on došao kao talent sa 21. godinom dok je ovaj došao da bude prevaga a očigedno da to nije u stanju

i šta je oscar napravio, da li je oscar bio prevaga u nečemu? da li je willian bio prevaga u nečemu? osim što je ove sezone bio iznad prosjeka za razliku od ostalih.

Oscar je bljesno sa utakmicom protiv Juventusa, i nakon nje ga nije nigdje bilo, eventualno, desi se jedna utakmica od njih 10 gdje odigra dobro, i to je sve.

Ako ćemo na kraju po jednoj sezoni suditi igračima, onda je i Hazard još gori. Lik nije zabio gola u Premiershipu, a ima samo 4 asistencije, šta reći za igrača koji nas je nosao prethodne dvije sezone.

Naravno, ja ne pokušavam Pedra kovati u zvijezde, ali hoću reći, čitava sezona je u kurcu realno, i treba mu dati šansu i iduće sezone, za koju ja vjerujem da će biti bolja za sve, pa i za Pedra

o oscaru neču na ovu temu a o Williu sam napisao milion postova i neću više ni jedan

Ispali bi u grupi LP da nije nejga bili bi zadnji na tabeli jedni je on držao Josea

I još ću reči nešto što sam napisao milion puta nije dzaba otišao Schurrle a ostao Willi

Nije jedini razlog bio defanziva, Wili ostaje sigurno i postaje još važnija karika seledeće sezone koliko god to nekima krivo bilo

Ako ostane, iduće sezone će biti mnogo bolji, u to sam uvjeren, a i dao bih se kladiti u to.

Pa jebemu hljeb diablo, Oscar je 3 godine u Chelsiu, pa valjda bi sad doktorirao u fudbalu, dok je Pedro tek nepunu sezonu.

Što niste ovako pljuvali po Willianu kad je došao.

Pedro je za svoje godine jako okretan, agilan, polako dok malo još nabije mišićne mase biće on još bolji.

Teško da može da bude gori...

Ja sam bio najveći protivnik dovođenju Viliana.

Samo se cudo mora dogoditi da ovaj slj sezone bude jaci u duelima, konkretniji naprijed. Pardon, on jeste konkretan ali ne moze. Ma nema od ove ublehe hljeba bolan, o kakvoj misicnoj masi mi pricamo... Pedrito jadni

Pokido danas, fantastično odigrao... Daj više ovakvih utakmica i neće nam trebat drugo krilo na ljeto.

rekoh ja, biće on bolji s vremenom, ne treba mu suditi prema ovoj sezoni, tek od iduće vidjećemo da li smo pogriješili s njim ili ne

samo uporedi kako je igrao kad je došao, a kako sad igra

Obozavam Pedra samo zbog jedne stvari. Kad god primi loptu ja nemam blagu predstavu sta ce se desiti i uvek me iznenadi. Jednom je cak izdriblao loptu u korner, legenda ima energiju za ceo tim lud je ko struja

Oscar je bio tu i kada smo dominrali i kada smo bili ispod 10. mesta. U oba slucaja je 0 od igraca

Pedra smo samo videli kako se uklapa u sivilo, a jos se treba navikavati i na engleski fudbal. Pedru se moze progledati kroz prste zbog okolnosti, Emboaba stvarno nema sta da trazi u Celziju. Osim ako ne zelimo da se spustimo na nivo Arsenala i vecne borbe za 4. mesto. Onda neka ostane.

Kada novi trener dođe i uspostavi svoj sistem i ako bude bilo mjesta za Pedra, on će se odužiti dobrim igrama sasvim  sigurno, čak i u ovoj sezoni i u ovoj ekipi, gdje nije bilo ni s od sistema, on je imao nekolicinu dobrih partija. Dobar je ovo igrač i ako ostane i sljedeće sezone tu, imat ćemo koristi od njega sasvim sigurno.

Nikad svjetska klasa, ali koristan igrač, svakako.

Pa sta hoces, u zadnje vrijeme igra maltene najbolje na terenu. Trudi se, trci i ima ga svuda. Povrh svega toga i zabija golove ili asistira. 

Nisam ni ja njegov ljubitelj, toliko me nervira sto melja loptu bez potrebe, ali u zadnje vrijeme igra veoma dobro.

Pa nek on igra ovako kao ove zadnje utakmice i moze biti koristan. On je meni ubio se za squad igraca koji ce ulaziti sa klupe ili igrati u slucaju nekih povreda. Nemam nista protiv da ostane i naredne godine u timu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.